Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προβλημα με το σπιτι

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια. Εχουμε προβλημα με το σπιτι. Ειχα ξαναγραψει κ καποιο καιρο πιο πριν, ξαφνικα ανακαλυψαμε οτι στο δωματιο του μωρου ειχε τρομερη υγρασια. Την καθαριζουμε, αλλα αυτη ξαναβγαινει. Επειδη ηρθαμε σε μεγαλη αντιπαραθεση με τον ιδιοκτητη του σπιτιου (εμεις του λεγαμε οτι το σπιτι εχει προβλημα ενω αυτος χτυπιοταν οτι δεν ειχαν ποτε προβλημα - εφτασε μαλιστα σε σημειο να μας κατηγορησει οτι κανουμε επιτηδες κακο στο σπιτι του) φεραμε πολιτικο μηχανικο στο σπιτι. Ο πολιτικος μηχανικος μας διαβεβαιωσε οτι το προβλημα βρισκεται σε εναν συγκεκριμενο τοιχο του σπιτιου, ο οπιος δεν εχει μονωση. Αυτο εχει ως αποτελεσμα να υπαρχει υγρασια στο εσωτερικο του τοιχοι και να βγαινει σιγα σιγα κ στην επιφανεια. Για να διορθωθει πρεπει να γινει εξωτερικη μονωση στον τοιχο του σπιτιου την οποια δεν προκειται να κανουμε εμεις, καθως δε μας ανηκει το σπιτι.

Σημερα πηγαμε τον Ανασταση στην παιδιατρο επειδη εβηχε 3 μερες. Μας διεγνωσε βρογχιολιτιδα, την οποια και απεδωσε κυριως στην υγρασια που υπαρχει στο σπιτι. Ο αντρας μου με το ζορι κρατιεται να μην παει να σαπισει τον ιδιοκτητη. Εμεις θα φευγαμε το καλοκαιρι απο το σπιτι, αλλα τωρα που εγινε αυτο θελουμε να φυγουμε οσο πιο αμεσα γινεται, ασχετα αν τα οικονομικα μας ειναι χαλια. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ξερει καποια, αν φυγουμε πριν τη ληξη του συμβολαιου, την εγγυηση που ειχαμε δωσει θα μας τη δωσει πισω? Τη δικαιουμαστε? Η θα εχουμε προβλημα?

Συγνωμη για το τεραστιο ποστ αλλα ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω νομιζω ναι.την δικαιουστε..το συμβολαιο γινεται για τον ενοικιαστη οχι για τον ιδιοκτητη..στο συμβολαιο μπορεισ να φυγεισ οποτε θελεισ.αλλα δε μπορει να σε βγαλει απο εκει πριν την συμφωνια.εμεσ που φυγαμε 2 φορες πριν ληξει το συμβολαιο,διακαιουμασταν την ργγυηση.μη φανταστεις οτι θα την παρεισ στο χερι.ποτε δε την δινουν..οταν σου λεω ποτε,εννοω ποτε.πρεπει και καλα να το βαψεισ εσυ,οποτε το ενοικιο αυτο,ειναι και καλα ο μπογιατζης.ή οτιδηποτε αλλη φθορα εχει το σπιτι..

περαστικα στο μικρο.

Καλησπερα λενα,κατα'ρχην ευχομαι γρηγορα περαστικα συο παιδακι σου,βαση νομου δεν δικαιησε την εγγυση πριν την ληξη του συμβολαιου,το ξερω γιατι νοικιαζουμε ενα σπιτι.

Τωρα απο την αλλη μπορεις να του το ζητησεις και αν θεσ να του πας κοντρα να κατσεις αλλουσ 2 μηνες χωρις να δωσει ενοικιο,το οποιο εσενα δεν σε βοηθα γιατι προεχει η υγεια του μωρου σου!!!

Ευχαριστω κοριτσια.

Δεν υπαρχει περιπτωση να κατσουμε παραπανω στο κωλοσπιτο αυτο!!!! Οπως το συζηταμε δεν θα του πληρωσουμε τον τελευταιο μηνα που θα μεινουμε στο σπιτι, αλλα θελω να ξερω αν καλυπτομαστε. Δηλαδη ειναι στο "χερι" του ιδιοκτητη αν θα σου την επιστρεψει η οχι??? Σωθηκαμε τοτε!

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΩΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ,(ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ).

ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΣΗ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ

Με το νόμο δεν τη δικαιούστε, εκτός και αν ειδοποιήσετε 1 μηνα πριν οτι φευγετε, βρει αλλον ενοικιαστη και σας τη δωσει πισω οικιοθελώς.

Η εγγύηση άλλωστε διδεται απο τον ενοικιαστή γιατι σε περιπτωση που αυτος σηκωθει κ φυγει, ο ιδιοκτητης να μη μεινει ξεκρεμαστος.

Περαστικά στο παιδάκι κ ευχομαι να βρειτε συντομα σπιτι χωρις προβλημα.

Μαλιστα μαλιστα.. Η εγγυηση ειναι δηλ εκτος απο τις ζημιες και το βαψιμο του σπιτιου και για να "καλυπτεται" ο ιδιοκτητης... Σας ρωταω γιατι ειναι αρκετα τα χρηματα, μηπως μπορουσαμε να τα παρουμε πισω.

Ετσι κ αλλιως μετα το καλοκαιρι δε θα το νοικιαζαμε γιατι αυτος μας ειπε οτι το θελει για ιδιοκατοικηση πριν λιγες μερες.

lovelymama έγραψε:

καλησπερα κοριτσια λιγο ασχετη με το θεμα σασ απλα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει γεννησει καμια απο σας στο ΕΛΕΝΑ

αυτο παλι που κολλαει;;;

lovelymama έγραψε:

καλησπερα κοριτσια λιγο ασχετη με το θεμα σασ απλα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει γεννησει καμια απο σας στο ΕΛΕΝΑ

:laugh: :laugh: Καλέ άνοιξε ένα νέο θέμα με τιτλο νοσοκομειο ελενα

στην κατηγορια τοκετος κ μαιευτηριο. Έχεις πολλες

πιθανότητες να σου αποντησουν! ;)

φιλιά :kiss::kiss:

Ο αντρας μου παντως θελει να το τραβηξει... Θελει να τον παει δικαστικα για αυτο που επαθε το μωρο. Τελοσπαντων επειδη ειμαστε γενικοτερα σε πολυ δυσκολη περιοδο και μεταξυ μας ελπιζω να πανε ολα καλα και να μας "χαρισει" την εγγυηση.. Και να γινει ο Αναστασακος καλα

Lena_thess έγραψε:

Μαλιστα μαλιστα.. Η εγγυηση ειναι δηλ εκτος απο τις ζημιες και το βαψιμο του σπιτιου και για να "καλυπτεται" ο ιδιοκτητης... Σας ρωταω γιατι ειναι αρκετα τα χρηματα, μηπως μπορουσαμε να τα παρουμε πισω.

Ετσι κ αλλιως μετα το καλοκαιρι δε θα το νοικιαζαμε γιατι αυτος μας ειπε οτι το θελει για ιδιοκατοικηση πριν λιγες μερες.

ναι, με κατάλαβες! ;) έτσι είναι. 1 ενοικιο ειχατε δοση μπροστα ετσι?

bell έγραψε:

Lena_thess έγραψε:

ναι, με κατάλαβες! ;) έτσι είναι. 1 ενοικιο ειχατε δοση μπροστα ετσι?[/quote:3jjy0py7]

Ναι ενα ενοικιο ειχαμε δωσει, απλα ειναι 450 ευρω μωρε.

Σωσω μου δεν εχω ειλικρινα ΚΑΜΙΑ ορεξη να μπαινω σε τετοιες διαδικασιες...

o dikhgoros me to kalhmera tha sou parei ena 400 opote na h eggyhsh.

den einai kai sigouro oti tha se kalypsei nomika kapoia apofash gia kapoia megalyterh apozhmiosh (fantazomai tha theleis na diekdikhseis) giati h ygrasia einai kati pou den ginetai na apodeixtei oti yphrxe kai den ftiaxthke opos p.x. na mhn exei kalorifer to spiti pou ennoo den einai kati profanes den ksero an me katalavaineis...

Ω ρε Λένα... :(

Περαστικά στον Αναστάση... :(

Και όσο για τα υπόλοιπα... Περαστικά σας επίσης... :(

Δε μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο...

Καλά ξεμπερδέματα!

Ναι Αννουλα ετσι ειναι εχεις δικιο. Ειναι τεραστια φασαρια να μπλεχτουμε σε τετοιες καταστασεις και δεν εχω καμια διαθεση...

Ιφιγενεια μου σευχαριστουμε πολυ!

Πω πω ρε κοριτσάκι τι πάθατε........

Μακριά...

Διάβασε καλύτερα το συμβόλαιό σου και συμβουλέψου έναν δικηγόρο που ασχολείται με τέτοια.

Περαστικά σας πάντως!!!

Και άλλο κακό να μη σας έβρει!!!

:P:P:P

Γεια σου! Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, είναι σαν να μιλάς για το δωμάτιο του δικού μου παιδιού, ανήλιο, βορινό και έναν τοίχο χωρίς μόνωση που βγάζει συνέχεια υγρασία. Δυστυχώς δεν διορθώνεται το πρόβλημα. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι είναι όταν εμφανίζεται η μούχλα να το καθαρίζουμε με χλωρίνη.

Όσο για την εγγύηση δεν νομίζω ότι την παίρνεις πίσω, τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα. Γιατί σπας το συμβόλαιο. Αν έκανες λίγη υπομονή μέχρι το καλοκαίρι, δεν είναι μακριά....ή βρες τον κατάλληλο τοίχο για να βάλεις το κρεβάτι του παιδιού σου.

Ναι ετσι ακριβως ειναι!!! Και τα κουφωματα ειναι τοσο αθλια που αν βγει ο απο πανω στο μπαλκονι κ κλασει εσυ οχι μονο θα το μυρισεις, αλλα απο τον ηχο θα καταλαβεις κ σε τι γωνια εχει γυρισμενο τον πισινο του! Και εμεις καθαριζουμε με χλωρινη τους τοιχους, δεν ειναι λυση βεβαια αυτο αλλα κ τι να κανεις...

Ειναι πολυ ενοχλητικο ομως να συζητας με τον ιδιοκτητη, να του λες οτι ο τοιχος βγαζει συνεχεια υγρασια και να σου λεει οτι δεν ειχε ποτε τετοιο προβλημα και οτι το κανουμε επιτηδες για να κανουμε ζημια στις εσωτερικες πορτες!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...