Μετάβαση σε περιεχόμενο

STEM HEALTH ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ

Recommended Posts

Εμείς κάναμε πέρυσι που γέννησα, είναι καλή εταιρεία κ η πιο φθηνή. Ο ξάδελφος μου πήγε με την γυναίκα του στις εγκαταστάσεις τους που έχουν στο Υγεία και έμειναν ευχαριστημένοι.

Δεν θα το μετανοιώσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 2 months later...

Σας παραθέτω μια δημοσίευση που βρήκα.

ΔΩΡΟ η Φύλαξη των Βλαστικών Κυττάρων για 20 Χρόνια από τη Βiohellenika

Η Biohellenika με έντονο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία που την έχει αναδείξει ως την κορυφαία εταιρεία φύλαξης βλαστοκυττάρων στην Ελλάδα, δηλώνει ότι σήμερα και στο μέλλον θα παραμείνει ενεργό μέλος αυτής της κοινωνίας, και θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας.

Από 15 Μαΐου και έως 30 Ιουνίου 2010, η διοίκηση και εμείς οι εργαζόμενοι της Biohellenika αποφασίσαμε να κάνουμε ΔΩΡΟ τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων όλων των παιδιών.

Λαμβάνοντας τα μηνύματα του κόσμου για αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, βάζουμε σε πρώτο πλάνο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας μας αλλά και την εκτίμηση και το σεβασμό προς την ελληνική κοινωνία. “Στους χιλιάδες γονείς που μας εμπιστεύονται δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακούραστα για την προαγωγή της υγείας και για να φέρουμε κοντά και στην τελευταία ελληνική οικογένεια τα αγαθά της νέας ιατρικής τεχνολογίας” σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Biohellenika, Δρ. Γεωργίου Κολιάκου γιατί “η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό στον άνθρωπο, ένα αγαθό που γίνεται ακόμα πολυτιμότερο όταν αφορά τα παιδιά μας”.

Ελπίζουμε ότι θα σας βρούμε συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας αυτή και ευχόμαστε να μας ακολουθήσουν όλοι οι φορείς υγείας.

Σχετικά με τη Biohellenika

Έχοντας δημιουργηθεί πριν από τέσσερα χρόνια στη Θεσσαλονίκη από καθηγητές της ιατρικής σχολής του ΑΠΘ, η Biohellenika σήμερα δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Απασχολεί εβδομήντα εργαζόμενους και είναι η δημοφιλέστερη τράπεζα φύλαξης βλαστικών κυττάρων με πάνω από 30.000 οικογένειες που της εμπιστεύθηκαν τα βλαστικά κύτταρα των παιδιών τους. Έχει αποσπάσει διεθνή βραβεία για τις έρευνες που πραγματοποιεί ενώ βρίσκεται σήμερα σε εξέλιξη μεγάλο ερευνητικό έργο της για θεραπείες ανίατων ασθενειών με τη χρήση βλαστικών κυττάρων.

Biohellenika

Θεσσαλονίκη: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 65, Κτήριο ZEDA, Τηλέφωνο: 2310 474 282, 6944 677 746

Αθήνα: Πύργος Αθηνών, Μεσογείων 2-4, Κτήριο A΄, Τηλέφωνο: 210 77 08 882, 6973 346 704

Λάρισα: Μ. Αλεξάνδρου 3, Τηλέφωνο: 2410 535 603, 6973 984 260

Πάτρα: Κως 18 & Πανεπιστημίου 3, Τηλέφωνο: 2610 437 436, 6978 483 170

Ιωάννινα: Τεχνολογικό Πάρκο - Πεδινή, Τηλέφωνο: 26510 07 667, 6970 267 540

Ηράκλειο: Αμαλθείας 17 & Κατεχάκη, Τηλέφωνο: 2810 229 351, 6970 803 497

Χανιά: Τζανακάνη 40-42, Τηλέφωνο:28210 58758, 6945 750 933

Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας: 801-11-99299

info@biohellenika.gr - www.biohellenika.gr

Και εμείς έχουμε κρατήσει τα βλαστοκύτταρα του γιου μας στη Stem Health, κυρίως με επηρέασε το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις της είνια στο υγεία, πήγα κ από κοντά, μου φάνηκαν αρκετά πιο οργανωμένοι από άλλες εταιρείες.

Οσο για αυτο που γράφει η Catiula επειδή φίλη μου που γέννησε προσφατα ρώτησε στη Biohellenika δώρο είναι η φύλαξη που σημαίνει γλιτώνεις περίπου 350 Ευρω, το κόστος επεξεργασίας κ ελέγχου το πληρώνεις κανονικά κ είναι περίπου 1500 Ευρώ, είναι κάπως παραπλανητικό το άρθρο.

λοιπόν επειδη θα κλεισω με την Biohellenika σημερα, σας παραθετω τις τιμές πριν την προσφορά και μετα: για το ομφαλοπλακουντιακό αιμα πριν την προσφορά ήταν 1830 ευρώ και τώρα 1100

για 2 υπηρεσίες (ομφαλοπλακουντιακό αιμαι και ουσία wharton ή εκπλυση πλακούντα 2542 ευρω, ενώ με την προσφορά 1400

και οι 3 υπηρεσίες μαζί 3050 πριν την προσφορα΄ενώ τωρα 1900. Οπότε η διαφορά τιμής είναι πολύ μεγάλη και το αρθρο δεν είναι καθόλου παραπλανητικό!!!!!

Γειά σου και από'μένα! Εγώ γέννησα πριν 10 ημέρες και κρατήσαμε βλαστοκύτταρα στη Stem Health. Το κόστος είναι 1950€ και αν πληρώσεις μετρητά 1750€. Επίσης, από τη στιγμή που τους ενημέρωσε ο σύζυγος οτι γέννησα σε 1 ώρα ήρθε το courier για να πάρει τα kit και μετά απο 24 ώρες επικοινώνησαν μαζί μας και μας ενημέρωσαν οτι το δείγμα που συλλέχθηκε είναι αρκετό και καλής ποιότητας και οτι θα προχωρήσουμε στη φύλαξη. Για τα χρήματα δώσαμε 100€ προκαταβολή και για τα υπόλοιπα επειδή μένουμε κοντά πετάχτηκε ο σύζυγος και πλήρωσε! Εμείς πάντως μείναμε πολυ ευχαριστημένοι από την αντιμετώπιση και την εξυπηρέτηση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ;
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
    • Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...