Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας.εχουν σπαση τα νευρα μου.εχω 11 μερες καθηστερηση,και ολο λεω οτι θα ερθη κοιταω ξανα κοιταω αλλα τιποτα.μια ακομα φορα το ξανα επαθα και ειχα μια πολυ μικρη κυστουλα.τι να κανω να περημενω λιγες μερες ακομα και μετα να παρω τηλ. την γιατρο μου? :dry:

Δημοσίευση

voula25 γεια σου.

Κατι μου μυριζεται εδω....α! μπεμπακι νομιζω...!

Γιατι δεν κανεις ενα τεστακι για αρχη για να σου φυγει και το αγχος?

Μετα τουλαχιστον θα ξερεις τι να αποκλεισεις και θα παρεις τον γιατρο σου.

Εχεις τιποτα συμπτωματα?

Δημοσίευση

μπορει να εισαι εγκυουλα!!!!!!

το 2010 ειναι πολυ γουρλιδικο μου φαινεται!!!!!πολλες εγκυουλες,η μια ξεφυτρωνει μετα την αλλη!!!!!

κανε ενα τεστακι κοριτσι μου και καλα αποτελεσματα!!!!!!!

Δημοσίευση

πρωσεχω και να πω την αληθεια δεν θελω να ειμαι.γενηκα με της εγκυμοσηνες μου δεν ειχα ουτε εμετους ουτε τιποτα το ιδιετερο μονο πονο στο στομαχη και γενηκα με ποναγε η μεση και η κοιλια.νιωθο οτι μθα μου ερθη αλλα τιποτα.

Δημοσίευση

πριν εφαγα ενα σαντουιτσ,ενω πυνουσα αρκετα δεν προλαβα να φαω το μισο μου ηρθε να τα βγαλω.τι ειναι παλι αυτο?αχ πιστευω πως εχω κυστη για αλλη μια φορα.δεν αντεχω αλλο αυτες της κυστες ποτε θα φυγουν τελιως η να μην μου δυμιουργουν τοση καθηστεριση? περημενα στης 19 φεβρουαριου και μεχρι τωρα τιποτα αμαν. :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

γιατι να κανω?αφου το παθενω συχνα πικνα.παντα απο παλια μου εκανε της καθηστερισης και 20 ημερες και ακομα ποιο παλια μου ερχωτανε 1 στους 3 μηνες,αλλα μετα την 2η εγκυμοσηνη,ειχα καθηστερησης μεχρη και 10 μερες το παρα πολυ,μονο μια φορα μου εκανε την πιο μεγαλη καθηστερηση 13 ημερες.λες να ειναι και παλι το ιδιο?δεν ξερω.λεω να περημενω λιγο ακομα.αφου δεν αφησε τιποτα μεσα,πως να εμηνα?

Δημοσίευση

voula25 έγραψε:

γιατι να κανω?αφου το παθενω συχνα πικνα.παντα απο παλια μου εκανε της καθηστερισης και 20 ημερες και ακομα ποιο παλια μου ερχωτανε 1 στους 3 μηνες,αλλα μετα την 2η εγκυμοσηνη,ειχα καθηστερησης μεχρη και 10 μερες το παρα πολυ,μονο μια φορα μου εκανε την πιο μεγαλη καθηστερηση 13 ημερες.λες να ειναι και παλι το ιδιο?δεν ξερω.λεω να περημενω λιγο ακομα.αφου δεν αφησε τιποτα μεσα,πως να εμηνα?

Otan les pws den afhse tipota mesa ti ennoeis? Oti evgales

mhtra kai salpigges? Afou exeis istoriko tote ti anhsyxeis?

Egw nomiza pws ypopsiazosoun oti eisai egkyos etsi opws to

etheses sthn arxikh sou erwthsh! Apla phgaine ksana ston giatro

sou! Aytos kserei kalytera! :kiss:

Δημοσίευση

εχω και μητρα και σαλιπιγγες.οταν λεω παλι μηλαμε για 17 19 χρωνον.και οταν λεω δεν αφησε τιποτα,λεω οτι δεν τα αφησε μεσα σε εμενα σορρυ κιολας.τα τελευταια 2 χρονια εχω πολυ πιο σταθεο κυκλο αποτοτε και η ονη καθηδτερηση ηταντο καλοκαιρι 13 ημερες.μην νομηζεις δεν θελω να ειμαι εχω 2 μικρα δεν θα αντεχα και τριτο.εκτως αν ειναι θελειμα θεου και μονο θα το δεχτω.τοτε που ειχα καθηστερηση και πιγα μου ειπε οτι δεν εχω και την κυστη και τωρα μου λεει να σπαση παλι θα εμενα.μενεις χωρις εσωτερικο δωρο?δεν ξερω.δεν εθεσα οτι εχω υποψια,αλλα ανησηχια γιατι αργη τοσες μερες

Δημοσίευση

εγω νομιζα οτι το προσπαθουσατε..

τωρα ειδα τα επομενα μηνυματα σου,δεν πειραζει να σου ζησουν τα παιδακια σου και

σου ευχομαι ευχομαι οτι και να ειναι,να ειναι για καλο..

παντως αυτηη μεθοδος αντισυλληψης που χρησιμοποιειται δεν ειναι και πολυ αξιοπιστη!!!δε θελω να σε αγχωσω αλλα η μαμα μου ετσι εμεινε εγκυος στον μικρο μου τον αδερφο(τεταρτο της παιδι),ο οποιος ειναι 3 και κατι :woohoo: να φανταστεις νομιζε οτι της κοβοταν η περιοδος και ειχε καθυστερηση!!!!δεν περιμενε με τιποτα να ειναι εγκυος αφου "προσεχανε"!!!και τελικα οταν πηγε στο γιατρο,χωρις να κανει τεστ η χωριακη η οτιδηποτε ειδε οτι ηταν ηδη 11 εβδομαδων και επαθε σοκ!!!

και τωρα ο μικρος μου αδερφος θα εχει 4 χρονια διαφορα με το μωρο μου και θα ειναι θειος και ανηψιος!!!!!!! :laugh:

Δημοσίευση

δεν θελω να ειμαι αν και νωμηζω οτι την πατησα γιατι εδηξε θετικοτατο.ο μεγαλος ειναι 3.6 και ο μικρος 2.ο αντρας μου το διλωσε οτι δεν το θελει μετιποτα και με τα ηστορικα που εχα και καθηστερησης μαλλων ειναι κατι τετοιο.μεταξη μας δεν θελω οχι μονο γιατι ειναι μικρα τα παιδια μου εχω και πρωβλημα με σακχαρο εγκυμοσηνης και δεν τα παμε και πολυ καλα τελευταια.ολα για ενα λογο γηνονται αν τελικα ειναι κατι τετοιο θα μου αλλαξουν ολα μου τα σχεδεια

Δημοσίευση

alkost έγραψε:

εγω νομιζα οτι το προσπαθουσατε..

τωρα ειδα τα επομενα μηνυματα σου,δεν πειραζει να σου ζησουν τα παιδακια σου και

σου ευχομαι ευχομαι οτι και να ειναι,να ειναι για καλο..

παντως αυτηη μεθοδος αντισυλληψης που χρησιμοποιειται δεν ειναι και πολυ αξιοπιστη!!!δε θελω να σε αγχωσω αλλα η μαμα μου ετσι εμεινε εγκυος στον μικρο μου τον αδερφο(τεταρτο της παιδι),ο οποιος ειναι 3 και κατι :woohoo: να φανταστεις νομιζε οτι της κοβοταν η περιοδος και ειχε καθυστερηση!!!!δεν περιμενε με τιποτα να ειναι εγκυος αφου "προσεχανε"!!!και τελικα οταν πηγε στο γιατρο,χωρις να κανει τεστ η χωριακη η οτιδηποτε ειδε οτι ηταν ηδη 11 εβδομαδων και επαθε σοκ!!!

και τωρα ο μικρος μου αδερφος θα εχει 4 χρονια διαφορα με το μωρο μου και θα ειναι θειος και ανηψιος!!!!!!! :laugh:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ,ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΝΟΙΩΣΕ :silly: :blink:

Δημοσίευση

ο μεγαλος ειναι 3.6 και ο μικρος 2,συμπαρασταση απο πουθενα και με εγκυμοσηνες που εχω εγω? οικονομικα χαλια.λες να πρωσπαθουσα? δεν τα αφησε μεσα,και μου φεναιται παραλογο συνεχεια ετσι γηνεται ανηνε δηνατων αφου δεν εγηνε γιατι? εκτως αφτου πιστευω πως δεν κανει λαθως.αυριο παω για χωριακη και ελπιζω(ακουω τι λεω) να ειναι αρνητηκοτατη.αν ειναι για αργοτερα παει και ερχεται αλλα τωρα? τι κανω που μου πανε ολα χαλια? πιτε καμια γνωμη.δεν θα κλησω ματι απο την επιβεβαιοση πλεων

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο μένα.Απο οτι κατάλαβα έκανες τεστ και είναι θετικο...αλλά δε θες να είσαι έγκυος.Σωστά?.Πήγαινε να κάνεις μια χοριακή να βεβαιωθείς...Αν είναι μωράκι,ήρθε για να μείνει...Σύμφωνω πάντως οτι ο τρόπος αντισύλληψης σου δεν είναι σωτός.. ;)

Δημοσίευση

ακριβως αυτο που ειπες και ειμαι και δεν ειναι ο σωστος τροπως και συμβενη μια στο τοσο κατι τετοι και δεν θελω να ειμαι.σορυ ακουγεται τοσο εγωιστηκο απο την μερια μου αλλα ετσι ειναι και δεν μπορω να πω ψεματα με τιποτα και μπορει καπια κοπελα να με παρεξηγηση με αυτο που γραφω,και συγνωμη.λετε να εχω καμια κυστη και να βγηκε θετικο?μακαρ.αλλα ηταν πιο εντονο και απο την μονημη γραμμη που βγενη παντα.αυριο θα παω για χωριακη.ο συζηγος λεει να περημενω μια βδομαδα,αλλα δεν αντεχης την αγωνια.η την ανετχης? :):):)

Δημοσίευση

voula25 έγραψε:

ακριβως αυτο που ειπες και ειμαι και δεν ειναι ο σωστος τροπως και συμβενη μια στο τοσο κατι τετοι και δεν θελω να ειμαι.σορυ ακουγεται τοσο εγωιστηκο απο την μερια μου αλλα ετσι ειναι και δεν μπορω να πω ψεματα με τιποτα και μπορει καπια κοπελα να με παρεξηγηση με αυτο που γραφω,και συγνωμη.λετε να εχω καμια κυστη και να βγηκε θετικο?μακαρ.αλλα ηταν πιο εντονο και απο την μονημη γραμμη που βγενη παντα.αυριο θα παω για χωριακη.ο συζηγος λεει να περημενω μια βδομαδα,αλλα δεν αντεχης την αγωνια.η την ανετχης? :):):)

Αφού το τεστ εδειξε 8ετικο εισαι! το τεστ ανιχνεύει τη χοριακη ΄στα ουρα. Η κύστη δεν ανεβάζει τη χορική!φιλια! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω  1. Μετά από ποσό καιρό βάλατε και δεύτερο γεύμα στερεών;  2.χρησιμοποιειτε πιατάκια από μπαμπού ή καουτσούκ  3.με τη σαλιαρα από καουτσούκ θα είναι οκ ή λέτε χρειάζεται αυτές τις σαλιαρες που είναι σαν μπλουζάκια;  4.νερο δίνετε σε μπουκάλι ή σε εκπαιδευτικό ποτήρι  Θα πρέπει να εφοδιαστω κι εγώ και δεν ξέρω τι να προτιμήσω 
    • Καλημέρααα κορίτσια! Τι κάνετε? Καλή εβδομάδα! Ενειε γυρίσαμε  από τον γιστρο σήμερα.. 36+2 σημερα..Είμαστε λίγο μεγάλοι.. και θα κάνουμε κ ενέσεις κορτιζόνης αυτή την εβδομάδα.. Εσείς τα,νέα σας! Με πονάει από χτες λίγο η λεκάνη.. λογικό μου είπε ο γιατρός..
    • Εντοματεξυ ειμαι δουλεια μου σπανε τα νευρα ολοι πραγματικά νυσταζω και το κεφαλι μου απο χθες παει να σπασει τι αλγκοφρεν εχω παρει τι ντεπον τι παναντολ τιποτα η ημικρανια με εχει πεθανει κυριολεκτικα..
    • Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι γύρω σου να είναι Υποστηρικτικοί κ να μην πιέζουν μπράβο Αννιτακι 🩷🩷🩷   καλά κ το μαγδαληνη κ το Μαρίνα πάντως μελλοντικά είναι πολύ ωραία. 😍😍😍 εμεις δν πήγαμε πατροπαράδοτα από άποψη (ούτε εγώ έχω επαφές με τον πατέρα μου δν ξέρω καν που είναι τι κάνει για πολλούς λόγους) αλλά ούτως ή άλλως εμείς είχαμε πει θα βγάλουμε ονόματα που δεν τα έχουμε στην οικογένεια κ ούτε ξέρουμε κάποιον με αυτό το όνομα.  το πρώτο λοιπόν το είπαμε Συμελα γιατί ο άντρας μου είναι πόντιος κ θέλαμε κάτι ξεχωριστό , το δεύτερο το είπαμε Μύρωνα γιατί επίσης μας φάνηκε ιδιαίτερο κ τώρα το τρίτο το είχα τάξει εγώ εξαρχής στον άγιο Στυλιανο να μου το φέρει κ μου το έφερε κατευθείαν κ είχε και τα προβλήματα υγείας είδες με την καρδιά του κ ενισχύθηκε ακόμα πιο πολύ η πίστη μας στον Άγιο. Αρα Στυλιανος το τρίτο!  (και νομίζω κλείσαμε γιατί δν ξέρω αν μπορώ άλλο 😂😂😂😂 κι ας θέλει η κόρη μου ένα κορίτσι ακόμα🙈🙈🙈)      ανυπομονώ να μου πεις τι σου είπε η γιατρός 🤭😍 γράψε μουυυυ!    εγώ είμαι πάρα πολύ καλύτερα μόνο λίγος βήχας έμεινε! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...