Μετάβαση σε περιεχόμενο

μα που ειναι ακομα?

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας.εχουν σπαση τα νευρα μου.εχω 11 μερες καθηστερηση,και ολο λεω οτι θα ερθη κοιταω ξανα κοιταω αλλα τιποτα.μια ακομα φορα το ξανα επαθα και ειχα μια πολυ μικρη κυστουλα.τι να κανω να περημενω λιγες μερες ακομα και μετα να παρω τηλ. την γιατρο μου? :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

voula25 γεια σου.

Κατι μου μυριζεται εδω....α! μπεμπακι νομιζω...!

Γιατι δεν κανεις ενα τεστακι για αρχη για να σου φυγει και το αγχος?

Μετα τουλαχιστον θα ξερεις τι να αποκλεισεις και θα παρεις τον γιατρο σου.

Εχεις τιποτα συμπτωματα?

μπορει να εισαι εγκυουλα!!!!!!

το 2010 ειναι πολυ γουρλιδικο μου φαινεται!!!!!πολλες εγκυουλες,η μια ξεφυτρωνει μετα την αλλη!!!!!

κανε ενα τεστακι κοριτσι μου και καλα αποτελεσματα!!!!!!!

μα δεν εχεις κανει ακομα τεστ?????????

καλε πηγαινε γρηγορα να αγορασεις.

οπως λεει κ το αλκοστακι πολλες εγκυουλες τον τελευταιο καιρο.

στο ευχομαι βουλιτσα!

πρωσεχω και να πω την αληθεια δεν θελω να ειμαι.γενηκα με της εγκυμοσηνες μου δεν ειχα ουτε εμετους ουτε τιποτα το ιδιετερο μονο πονο στο στομαχη και γενηκα με ποναγε η μεση και η κοιλια.νιωθο οτι μθα μου ερθη αλλα τιποτα.

πριν εφαγα ενα σαντουιτσ,ενω πυνουσα αρκετα δεν προλαβα να φαω το μισο μου ηρθε να τα βγαλω.τι ειναι παλι αυτο?αχ πιστευω πως εχω κυστη για αλλη μια φορα.δεν αντεχω αλλο αυτες της κυστες ποτε θα φυγουν τελιως η να μην μου δυμιουργουν τοση καθηστεριση? περημενα στης 19 φεβρουαριου και μεχρι τωρα τιποτα αμαν. :angry::angry::angry:

γιατι να κανω?αφου το παθενω συχνα πικνα.παντα απο παλια μου εκανε της καθηστερισης και 20 ημερες και ακομα ποιο παλια μου ερχωτανε 1 στους 3 μηνες,αλλα μετα την 2η εγκυμοσηνη,ειχα καθηστερησης μεχρη και 10 μερες το παρα πολυ,μονο μια φορα μου εκανε την πιο μεγαλη καθηστερηση 13 ημερες.λες να ειναι και παλι το ιδιο?δεν ξερω.λεω να περημενω λιγο ακομα.αφου δεν αφησε τιποτα μεσα,πως να εμηνα?

voula25 έγραψε:

γιατι να κανω?αφου το παθενω συχνα πικνα.παντα απο παλια μου εκανε της καθηστερισης και 20 ημερες και ακομα ποιο παλια μου ερχωτανε 1 στους 3 μηνες,αλλα μετα την 2η εγκυμοσηνη,ειχα καθηστερησης μεχρη και 10 μερες το παρα πολυ,μονο μια φορα μου εκανε την πιο μεγαλη καθηστερηση 13 ημερες.λες να ειναι και παλι το ιδιο?δεν ξερω.λεω να περημενω λιγο ακομα.αφου δεν αφησε τιποτα μεσα,πως να εμηνα?

Otan les pws den afhse tipota mesa ti ennoeis? Oti evgales

mhtra kai salpigges? Afou exeis istoriko tote ti anhsyxeis?

Egw nomiza pws ypopsiazosoun oti eisai egkyos etsi opws to

etheses sthn arxikh sou erwthsh! Apla phgaine ksana ston giatro

sou! Aytos kserei kalytera! :kiss:

εχω και μητρα και σαλιπιγγες.οταν λεω παλι μηλαμε για 17 19 χρωνον.και οταν λεω δεν αφησε τιποτα,λεω οτι δεν τα αφησε μεσα σε εμενα σορρυ κιολας.τα τελευταια 2 χρονια εχω πολυ πιο σταθεο κυκλο αποτοτε και η ονη καθηδτερηση ηταντο καλοκαιρι 13 ημερες.μην νομηζεις δεν θελω να ειμαι εχω 2 μικρα δεν θα αντεχα και τριτο.εκτως αν ειναι θελειμα θεου και μονο θα το δεχτω.τοτε που ειχα καθηστερηση και πιγα μου ειπε οτι δεν εχω και την κυστη και τωρα μου λεει να σπαση παλι θα εμενα.μενεις χωρις εσωτερικο δωρο?δεν ξερω.δεν εθεσα οτι εχω υποψια,αλλα ανησηχια γιατι αργη τοσες μερες

εγω νομιζα οτι το προσπαθουσατε..

τωρα ειδα τα επομενα μηνυματα σου,δεν πειραζει να σου ζησουν τα παιδακια σου και

σου ευχομαι ευχομαι οτι και να ειναι,να ειναι για καλο..

παντως αυτηη μεθοδος αντισυλληψης που χρησιμοποιειται δεν ειναι και πολυ αξιοπιστη!!!δε θελω να σε αγχωσω αλλα η μαμα μου ετσι εμεινε εγκυος στον μικρο μου τον αδερφο(τεταρτο της παιδι),ο οποιος ειναι 3 και κατι :woohoo: να φανταστεις νομιζε οτι της κοβοταν η περιοδος και ειχε καθυστερηση!!!!δεν περιμενε με τιποτα να ειναι εγκυος αφου "προσεχανε"!!!και τελικα οταν πηγε στο γιατρο,χωρις να κανει τεστ η χωριακη η οτιδηποτε ειδε οτι ηταν ηδη 11 εβδομαδων και επαθε σοκ!!!

και τωρα ο μικρος μου αδερφος θα εχει 4 χρονια διαφορα με το μωρο μου και θα ειναι θειος και ανηψιος!!!!!!! :laugh:

δεν θελω να ειμαι αν και νωμηζω οτι την πατησα γιατι εδηξε θετικοτατο.ο μεγαλος ειναι 3.6 και ο μικρος 2.ο αντρας μου το διλωσε οτι δεν το θελει μετιποτα και με τα ηστορικα που εχα και καθηστερησης μαλλων ειναι κατι τετοιο.μεταξη μας δεν θελω οχι μονο γιατι ειναι μικρα τα παιδια μου εχω και πρωβλημα με σακχαρο εγκυμοσηνης και δεν τα παμε και πολυ καλα τελευταια.ολα για ενα λογο γηνονται αν τελικα ειναι κατι τετοιο θα μου αλλαξουν ολα μου τα σχεδεια

τι να σου πω βρε κοριτσι μου,κανονικα μια εγκυμοσυνη πρεπει να φερνει χαρα,και οχι τετοιο προβληματισμο,σε καταλαβαινω παντως,ειναι δυσκολο οταν δεν το θελεις να ερθει

alkost έγραψε:

εγω νομιζα οτι το προσπαθουσατε..

τωρα ειδα τα επομενα μηνυματα σου,δεν πειραζει να σου ζησουν τα παιδακια σου και

σου ευχομαι ευχομαι οτι και να ειναι,να ειναι για καλο..

παντως αυτηη μεθοδος αντισυλληψης που χρησιμοποιειται δεν ειναι και πολυ αξιοπιστη!!!δε θελω να σε αγχωσω αλλα η μαμα μου ετσι εμεινε εγκυος στον μικρο μου τον αδερφο(τεταρτο της παιδι),ο οποιος ειναι 3 και κατι :woohoo: να φανταστεις νομιζε οτι της κοβοταν η περιοδος και ειχε καθυστερηση!!!!δεν περιμενε με τιποτα να ειναι εγκυος αφου "προσεχανε"!!!και τελικα οταν πηγε στο γιατρο,χωρις να κανει τεστ η χωριακη η οτιδηποτε ειδε οτι ηταν ηδη 11 εβδομαδων και επαθε σοκ!!!

και τωρα ο μικρος μου αδερφος θα εχει 4 χρονια διαφορα με το μωρο μου και θα ειναι θειος και ανηψιος!!!!!!! :laugh:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ,ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΝΟΙΩΣΕ :silly: :blink:

AthinaK έγραψε:

Εμείς είχαμε πει όχι σε τρίτο παιδί. Αλλά αφού ήρθε, το περιμένουμε με χαρά.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.

ο μεγαλος ειναι 3.6 και ο μικρος 2,συμπαρασταση απο πουθενα και με εγκυμοσηνες που εχω εγω? οικονομικα χαλια.λες να πρωσπαθουσα? δεν τα αφησε μεσα,και μου φεναιται παραλογο συνεχεια ετσι γηνεται ανηνε δηνατων αφου δεν εγηνε γιατι? εκτως αφτου πιστευω πως δεν κανει λαθως.αυριο παω για χωριακη και ελπιζω(ακουω τι λεω) να ειναι αρνητηκοτατη.αν ειναι για αργοτερα παει και ερχεται αλλα τωρα? τι κανω που μου πανε ολα χαλια? πιτε καμια γνωμη.δεν θα κλησω ματι απο την επιβεβαιοση πλεων

Καλησπέρα και απο μένα.Απο οτι κατάλαβα έκανες τεστ και είναι θετικο...αλλά δε θες να είσαι έγκυος.Σωστά?.Πήγαινε να κάνεις μια χοριακή να βεβαιωθείς...Αν είναι μωράκι,ήρθε για να μείνει...Σύμφωνω πάντως οτι ο τρόπος αντισύλληψης σου δεν είναι σωτός.. ;)

ακριβως αυτο που ειπες και ειμαι και δεν ειναι ο σωστος τροπως και συμβενη μια στο τοσο κατι τετοι και δεν θελω να ειμαι.σορυ ακουγεται τοσο εγωιστηκο απο την μερια μου αλλα ετσι ειναι και δεν μπορω να πω ψεματα με τιποτα και μπορει καπια κοπελα να με παρεξηγηση με αυτο που γραφω,και συγνωμη.λετε να εχω καμια κυστη και να βγηκε θετικο?μακαρ.αλλα ηταν πιο εντονο και απο την μονημη γραμμη που βγενη παντα.αυριο θα παω για χωριακη.ο συζηγος λεει να περημενω μια βδομαδα,αλλα δεν αντεχης την αγωνια.η την ανετχης? :):):)

Να πας για χοριακή.11μέρες είναι αυτές και ένα τεστ θετικό που βγάζει μάτι...Σιγούρεψε το και που ξέρεις...μπορεί να αλλάξει και η ψυχολογία σου....

voula25 έγραψε:

ακριβως αυτο που ειπες και ειμαι και δεν ειναι ο σωστος τροπως και συμβενη μια στο τοσο κατι τετοι και δεν θελω να ειμαι.σορυ ακουγεται τοσο εγωιστηκο απο την μερια μου αλλα ετσι ειναι και δεν μπορω να πω ψεματα με τιποτα και μπορει καπια κοπελα να με παρεξηγηση με αυτο που γραφω,και συγνωμη.λετε να εχω καμια κυστη και να βγηκε θετικο?μακαρ.αλλα ηταν πιο εντονο και απο την μονημη γραμμη που βγενη παντα.αυριο θα παω για χωριακη.ο συζηγος λεει να περημενω μια βδομαδα,αλλα δεν αντεχης την αγωνια.η την ανετχης? :):):)

Αφού το τεστ εδειξε 8ετικο εισαι! το τεστ ανιχνεύει τη χοριακη ΄στα ουρα. Η κύστη δεν ανεβάζει τη χορική!φιλια! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...