Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαρινιώ όχι δεν πονάει όταν σου κόβουν τον ομφάλιο λώρο. Ούτε η γυναίκα, ούτε το μωρό. Κατά τη γνώμη μου είναι ίσως η πιο συγκινητική στιγμή της γέννας. Θα ήθελα κι εγώ να το δω. Της κολλητής μου και στα 2 παιδιά τον έκοψε ο άντρας της. Δε θα ξεχάσω τα λόγια του στο πρώτο... "Όταν τον έκοψα, το αίμα που πετάχτηκε έσταξε κατευθείαν στην καρδιά μου!" Μου το είπε στο μαιευτήριο που ήρθε να με δει (είχανε γεννήσει την πρώτη μπουμπούκα μόλις 1 εβδομάδα πριν από μένα) και με πήρανε τα κλάματα!

Εύχομαι να το ζήσεις όσο πιο σύντομα γίνεται! ;):cheer:

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσάκι μου , η ιστορία σου μου θύμισε πολύ όταν γέννησα και εγώ την μπεμπούλα μου περίπου πριν 9 μήνες... :P τι υπέροχη στιγμή...!!!!!!!!!!!!είναι μία κουκλίτσα! :P:P

να σου ζήσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, :cheer::cheer::cheer: να ναι πάντα γερή και καλότυχη στη ζωή της και να την καμαρώσετε όπως ποθείτε! :P:P

καλή λοχεία!

Δημοσίευση

Κλαιω κοριτσακι μου αυτη την στιγμη, υπεροχο!!! θαυμα τελικα ειναι ο ερχομος μιας νεας ζωουλας, σου ευχομαι τα ματια σου να κλαινε παντα μονο απο χαρα οπως τα δικα μου αυτην την στιγμη...καλοτυχη γερη και να ειναι σαν τα ψηλα βουνα αγερωχη ψυχη μου!!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις πολύ ωραίες ευχές σας που θα συνοδεύουν την κορούλα μου για όλη της τη ζωή!

Σας στέλνουμε πολλα φιλάκια μαμά & Κόρη!

ΥΓ. Μαρινιώ το κόψιμο του αφαλού είναι απο τις πιο μαγικές συγκλονιστηκές στιγμές που θα έχεις στη ζωή σου δεν καταλαβαίνεις πόνο μα μόνο μια γλυκιά αποσύνδεση του μωρού σου απο το σώμα σου. Εκεί συνειδητοπόιείς ότι το μωράκι σου απο δω και στο εξής έχει περάσει απο την ασφάλεια της μήτρας και του κόσμου της κοιλιά σου σε ένα νέο κόσμο όπου σίγουρα έχει ανάγκη πολύ αγάπη και στοργή και οι γονείς είναι οι μόνοι υπεύθυνοι να παρέχουν αυτά και τόοοοσα άλλα στο νέο και απροστάτευτο αυτό πλασματάκι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...