Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΦΕΥΓΩ ΚΙ ΑΦΗΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ...οχι μια και καλη απλα αλλαζω κεφαλαιο μια και μολις πριν λιγες ωρες εμαθα πως ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ..ναι κοριτσια μου...μετα απο σχεδον τρια χρονια εναν ασχετο γιατρο και δυο σπερματεγχυσεις εκανα χοριακη και θετικοτατη και 708 μοναδες μετα απο 3μερες καθυστερησης...πεταω στα ουρανια...ειναι απιστευτο ολα μου φαινονται υπεροχα...ακομα και η πεθερα μου... :P φιλια θα τα πουμε απο το..κατα την διαρκεια τησ εγκυμοσυνης...σας φιλω γλυκα και σας ευχαριστω για ολα...

Δημοσίευση

mariakrhth έγραψε:

ΦΕΥΓΩ ΚΙ ΑΦΗΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ...οχι μια και καλη απλα αλλαζω κεφαλαιο μια και μολις πριν λιγες ωρες εμαθα πως ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ..ναι κοριτσια μου...μετα απο σχεδον τρια χρονια εναν ασχετο γιατρο και δυο σπερματεγχυσεις εκανα χοριακη και θετικοτατη και 708 μοναδες μετα απο 3μερες καθυστερησης...πεταω στα ουρανια...ειναι απιστευτο ολα μου φαινονται υπεροχα...ακομα και η πεθερα μου... :P φιλια θα τα πουμε απο το..κατα την διαρκεια τησ εγκυμοσυνης...σας φιλω γλυκα και σας ευχαριστω για ολα...

σωπα ρε συ 3 χροοοοοοονια ε??? ερε γλεντιααααα!!!

Με το καλο κοπελα μου! Μια σουπερ εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρο!!! :kiss:

Τωρα αυτο με την πεθερα με ανησυχησε...το εννοεις?? :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ennoeitai zaxarenia pos to ennoo afoy fantasoy oti prin kan meino egkyos kai syzhtousame gia ayto to thema htan olo parathrhseis kai den tha kaneis ayto kai tha kaneis toyto kai ua tros ayto kai tha tha tha tha...blepeis h mama moy einai makria kai tha prepei na exo aythn pano sto kefali moy...alla ypomonh tha thn fero sta nera moy poy tha paei...

Δημοσίευση

mariakrhth έγραψε:

ennoeitai zaxarenia pos to ennoo afoy fantasoy oti prin kan meino egkyos kai syzhtousame gia ayto to thema htan olo parathrhseis kai den tha kaneis ayto kai tha kaneis toyto kai ua tros ayto kai tha tha tha tha...blepeis h mama moy einai makria kai tha prepei na exo aythn pano sto kefali moy...alla ypomonh tha thn fero sta nera moy poy tha paei...

ααα ωστε ετσι η συμπεθερα ε???? Μη χε...και μην κατουρη....αντε τωρα!!!

Ουτε ο Γιωργακης (ο Παπανδρεου ντε) τετοια ΘΑ!!! :laugh:

Απολαυσε το αγαπη μου....τελεια τελεια!!!

Εισαι και μαζοχα βλεπω θες αναγουλες??? χαχα :laugh:

Μπορω να σου πω κατι να αναγουλιασεις παντως...τεχνιτα!!!!χα :woohoo: χα :woohoo:

Δημοσίευση

tinkerbel25 h silipsi egine me spermategxysh poy aythn thn fora egine apo sosto giatro me ton sosto tropo kai me tis sostes proipotheseis giati h proth fora htan ase na mhn po...pantos an kapoio koritsi menei ierapetra tha ths steilo mynhma se poio giatro na mhn paei...zaxarenia ligo mazoxismo ton exo mesa moy pantos gia na deis ti einai h pethera moy fantasoy oti menoyme pano kato..gia ligo akoma...kai eno to skili moy thn vlepei kathe mera thn taizei ktl..molis thn dei tis gavgizei poy den fantazesai...kseno na dei etsi den kanei...

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια :laugh: .Υπέροχα νέα μετά από τόση αναμονή.Σου εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα, να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα όμορφο,υγιέστατο μωράκι!(άσε τις αναγούλες μια χαρά είναι και χωρίς αυτές!!! ;) )

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο κοπελα μου να εχεις μια πολυ ομορφη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι..

ααααχχχ αναγουλες τι μου θυμησες....εμενα αρχισαν αμεσως...εμετο εκανα στο συνολο κανα δυο φορες αλλα η αναγουλα ηταν μονιμη μεχρι το τελος,τουλαχιστον σε εμενα χεχεχε

παντως κοιταζωντας τον γιοκα μου τωρα λεω χαλαλι του οοοοοοοοοοολα!!!

Δημοσίευση

mariakrhth έγραψε:

tinkerbel25 h silipsi egine me spermategxysh poy aythn thn fora egine apo sosto giatro me ton sosto tropo kai me tis sostes proipotheseis giati h proth fora htan ase na mhn po...pantos an kapoio koritsi menei ierapetra tha ths steilo mynhma se poio giatro na mhn paei...zaxarenia ligo mazoxismo ton exo mesa moy pantos gia na deis ti einai h pethera moy fantasoy oti menoyme pano kato..gia ligo akoma...kai eno to skili moy thn vlepei kathe mera thn taizei ktl..molis thn dei tis gavgizei poy den fantazesai...kseno na dei etsi den kanei...

Μπραβο κοπελα μου. Σου ευχομαι να ζησεις ολες τις χαρες με το σπορακι σου και τον αντρα σου...Το αξιζεις μετα απο τοσα χρονια....

Καλη εγκυμοσυνη!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

συγχαρητηρια καλη μου!!! σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και σε λιγο καιρο να εχεις αγκαλιτσα ενα υγιεστατο μωρακι! :cheer::cheer:

θα συμφωνησω με τη ζαχαρενια για τις αναγουλες! :laugh: :laugh: κανονικα θα επρεπε να τις εχεις τωρα καθε πρωι που ξυπνας...αλλα δεν ειναι σε ολες ιδια τα συμπτωματα...μακαρι να μην εχεις καθολου αναγουλες! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...