Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @NgsofiaΜια μεγαλη αγκαλια για σενα κορίτσι μου! Πέρυσι 11 Δεκεμβρίου 10+5 μου ειπαν οτι δεν χτυπάει η καρδούλα του! Σήμερα  ειμαι εδω και ακόμη ελπίζω! Ποναει πολυ αλλά θέλει χρόνο! Να μοιραζεσαι αυτο που νιώθεις μην το κρατάς μεσα σου! Εγω δεν το έκανα και με έπνιγε για καιρό! Οπως μου ειχε πει μια κοπελα από εδω μεσα που είχε περασει απώλειες "Κοιτάζω μαζι σου το κενό με σιωπή". Και ειχε δικιο δεν υπάρχουν λόγια, μόνο κατανόηση και χρόνος χρειάζονται 🫂
    • Εμάς 3370 δεν της το χα 😂 μας έλεγε ότι θα ναι μικρό μωρό . Ευτυχώς προς το παρόν έχω την άντρα μου που έχει άδεια αλλά εντάξει έχω και την μαμά μου και την πεθερά όταν χρειάζεται γιατί και ο μεγάλος θέλει αγκαλιά και γω δεν μπορώ ακόμα 
    • Καλησπερα Χρυσα! Να σε ρωτησω κατι κι εγω, σχετικα με τον μαγικο αριθμο που δειχνει την ποσοτητα αποθηκευσης γαλακτος, θηλαζω αποκλειστικα διδυμα τριων μηνων και στις αντλησεις με νοσοκομειακο φυσικα, περιπου μιση με μια ωρα απο προηγηθεντα θηλασμο κι απ τα δυο στηθη, βγαζω κι απ τα δυο συνολικα 200-250ml στα 10-15λεπτα. Ποσες φορες περιπου πρεπει να θηλαζω καθε μωρο μες στη μερα; Επισης θα ηθελα να μπορω να δινω αντλημενο, γιατι ειναι τρομερα δυσκολο να θηλαζω συνεχεια και ποσο μαλλον παραλληλα, αλλα ειδικα το ενα μωρο δεν δεχεται καθολου το μπιμπερο (δεν εχω δωσει καθολου ως τωρα για αποφυγη συγχυσης. το ενα μωρο την τελευταια βδομαδα που προσπαθω, το δεχεται.. το αλλο με τιποτα), υπαρχει καποιος τροπος να το βοηθησω να το δεχτει; Επισης να πω οτι το στηθος μου δεν ειναι ποτε πρησμενο/βαρυ ουτε σταζει εδω και κανα μηνα. Το ενα μωρο εβαλε τον τελευταιο μηνα 1300γρ, το δευτερο πιο οριακα, 1000γρ. Κι εχουν διπλασιασει βαρος γεννησης το ενα απο 2μηνων και το αλλο 2μηνων και μιας εβδομαδας.
    • 3,050 βγήκε. Η δικιά σου; Καλα κάνεις και βγαίνεις, σπίτι έχεις βοήθεια; 
    • Εγώ εντάξει φοβάμαι λίγο πάλι χειρουργείο αλλά επειδή ξέρω τώρα και τι να περιμένω είμαι κάπως πιο οκ με αυτό 
  • Προσθήκη...