Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα.Θα ήθελα αν γνωρίζετε να με κατατοπίσετε για τα παρακάτω:

1.τιμή για τρίκλινο φυσιολογικός τοκετός και καισαρική στο Λητώ (και αν συμπεριλαμβάνεται η επισκληρίδιος).

2.τιμή για τις έξτρα εξετάσεις που κάνουν στο νεογνό.

3.το Ικα τι ποσό δίνει (λαμβάνει υπόψη και την τιμή του γιατρού,αν βέβαια αυτή είναι με απόδειξη, ή μόνο του μαιευτηρίου)?

4.οι ασφαλιστικές λαμβάνουν υπόψη μόνο την απόδειξη του μαιευτηρίου ή και του γιατρού?

5.αξίζει να ζητήσω στον γυναικολόγο απόδειξή του για την γέννα?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Δημοσίευση

Αννα μου κ εγω μαλλον στο Λητω θα γεννήσω κ εμαθα τηλεφωνικώς τις τιμές.Φ.Τ σε τρίκλινο 2500 και καισαρική 3100.Νομίζω χωρίς την επισκληρίδιο(ξέχασα να το διευκρινησω :dry: )

Για τις εξτρα εξετασεις δεν το ειχα σκεφτεί καν αλλα τωρα που το λες,αν μάθω θα σου πω.

Για τα υπόλοιπα καλύτερα να σου απαντησει καποια κοπέλα που τα περασε κ γνωριζει καλύτερα :)

Πότε με το καλό?

Δημοσίευση

ZIZ θα προσπαθήσω να πάω την άλλη βδομάδα από εκεί να πάρω περισσότερες πληροφορίες (το κακό είναι οτι μπορούν να σε ενημερώσουν μόνο μέχρι τις 15:00 και εγώ εργάζομαι εκείνη την ώρα).Θα δώ πως θα το κάνω.

Θα τα γράψω στο ίδιο θέμα αν θυμηθείς να μπείς να δείς.

Εχω ΠΗΤ 21/5/10.

Εσυ?

Δημοσίευση

Εγω γενναω 2/9. Εχω γραψει κ σε αλλο ποστ τις τιμες που βρηκα στο διαδικτυο για διαφορα μαιευτηρια.Αν θες ριξε μια ματια

http://ekpizo.gr/blog/archives/tag/%CE% ... F%84%CF%8E

Επισης,αφου δουλευεις τις ωρες εξυπηρετησης,μπορεις να τηλεφωνησεις κ να σου πουν αναλυτικα.Το τηλ ειναι 210/6902383.Τη Δευτερα που μας ερχεται θα ρωτησω κ το γιατρο μου που δουλευει εκει αν ξερει τποτα λεπτομερειες γα τα εξτρα.Αν μαθεις κατι κ εσυ πες μου σε παρακαλω ;)

Δημοσίευση

Τα τελευταία νέα που έχω εκτός αυτά που μου είπες και εσύ (τρίκλινο φ.τ 2500,καισαρική 3100) είναι οτι στην τιμή συμπεριλαμβάνεται δωμάτιο,υγειονομικό υλικό,αναισθησιολόγος,γενικές εξετάσεις που σου κάνουν κατά την εισαγωγή,επισκληρίδιος,παιδίατρος.

Για τις εξετάσεις τις έξτρα του νεογνού δίνεις 170Ε το οποίο σου δίνουν ένα χαρτί και υπογράφεις κατά την εισαγωγή στο μαιευτήριο.

Για την λήψη βλαστοκυττάρων 290 Ε.

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...