Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χαχαχα εμένα αυτό το έκανε ο μεγάλος γιος μου. Έκανε μπουνιτσα και το μασουλαγε 😆 εδώ να πω ότι είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς να μασουλαει τα χέρια του, χαιρόταν η γιαγιά ότι θα βγάλει γρήγορα δόντια, αλλά το πρώτο έσκασε όταν ήταν 10 μηνών... Ο,τι να 'ναι 😆 Ο δεύτερος τώρα παίρνει τα δύο πρώτα δάχτυλα και τα πιπιλαει με τις ώρες, μέχρι που τον ακούω να πνίγεται και να βήχει... 😒 Να δω πότε θα βγάλει κι αυτός δόντια...  Στάδιο είναι, εξερευνάει τα χέρια του υποθέτω, συνειδητοποιεί ότι είναι δικά του και βρίσκει ευχαρίστηση με το να έχει πράγματα στο στόμα του 🙄 αλλά κι εμένα, πολλά σαλια ρε παιδί μου... Όλο φορμακια και σαλιαρες αλλάζω και πλένω 😒
    • Ωχ αλήθεια; Φροντιστήριο; Τουλάχιστον μέσα στο σαβ/κο και μετά από Μ. Πέμπτη μέχρι Τρίτη να ξεκουραστείς! 
    • Καλησπέρα κορίτσια,ένα θα σας πω μισή πίτα έφαγα χθες τι το ήθελα? Όλο το βράδυ πέθανα από την καουρα και εννοείται είμαι σαν ζόμπι σήμερα από την αϋπνία.  Νομίζω θα τρωω ρυζι και κοτόπουλο μέχρι να γεννήσω. Εν τω μεταξύ έχω λυσσάξει 3 μέρες να φάω φράουλες αλλά φοβάμαι μη με πειράξουν και αυτές. Γενικά έχω περίεργες ορέξεις και αναγουλες ταυτόχρονα 🤣
    • Ναι σχεδόν το ίδιο είχα. Σίγουρα λιγότερο σοβαρό καθώς δεν έχασα αίμα ούτε είχα χειρουργείο τέτοιο. Λόγω παλιού χειρουργείου είχαν κολλήσει μήτρα και κύστη οπότε έπρεπε να τραυματίσει την κύστη. 15 μέρες καθετήρας και μετα κυστεογραφια αν είναι όλα οκ. πρίν την καισαρική υπέφερα από τάση για ούρηση χωρίς να έχω ουρα ένα περίεργο αίσθημα. Δεν είχα άλλο θέμα έκτοτε μάλλον είχες μεγαλύτερο τραυματισμό. Μπορείς να μου πεις αρχικά έστω του γιατρού?
    • Ναι Πέμπτη θα παω... Μπα εγω δε χαλαρώνω... Μέχρι Τετάρτη φουλ (Κ Τετάρτη 09:00-15:00 κ 16:30-21:00) και από Τρίτη πάλι ξεκινάμε
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...