Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μολις καταλαβα....οτι τετοια ωρα...ειμαστε λιγες μεσα στο μαμμυ...και στελνουμε σε διαφορετικα θεματα....εμ και ειπα να μαζευτουμε ολες εδω να τα λεμε σε ενα θεμα!για να μην βαριομαστε και να μην κουραζομαστε να τριγυρναμε απο θεμα σε θεμα για να βρουμε παρεα να πουμε μια κουβεντα!!!οποτε τι λετε να τα πουμε εδωωωω???

αντε κερναμε και πατσα για τις ξενυχτησμενες!

να λεμε και την τελευταια καληνυχτα...ετσι να συμμαζευτουμε και λιγο!!!!

γενικου θεματος!

τα φιλια και την αγαπη μου

post-5900-13873934775825_thumb.jpg

• Απαντήσεις 610
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω εχω φτιαξει σκαλοπινια γαλοπουλας!!θα τσιμπισω λιγο!

σημερα ειχα καλεσμενους μαμα,αδερφο,νυφη και ανηψια και εριξα τρελο γελιο!γενικως δε νυσταζω βρε κοριτσια!!!πραγματικα κοιμαμαι οτι ωρα να ναι!ασε γιατι βαριομουν να μπαινω να δω σε ποιο θεμα εχει "κοσμο" να ανταλλαξω μια κουβεντα!βλεπω γερμανου στον αλφα !!!

τα νεα σας κυριες μου!!!

Δημοσίευση

αχ ασε γιατι θα αναβω με τσιγαραααα θα σβηνω με ποτααααα

εχουμε πιει μπυρες με τον καλο μου τωρα και θελω να βαλω μουσικη!

μπελ κοριτσακι μου καλο ξημερωμα και ονειρα γλυκααααα

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

μαρινιωωωω εγω εφαγα μολις!!!τι νεα???

ραμονα με λενε κοριτσακι!!

teleiooooooooooooo onomaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

popopoppopopo!!!trelathika twra!!

egw ta idia...eixa 2 meres na mpw sto mammy!

logo psixologias...alla lew den paei allo!!thelw na milisw me kapoion...

Δημοσίευση

μαρινιω ξερω το λογο και ενα πραγμα θα σου πω: μη φοβασαι.

εγω εχω τον σκυλο μου που ειναι μενταλιστ και προσπαθει να υπνωτισει το φαγητο μου για να βρεθει στο στομα του!χαχχα!!!

Δημοσίευση

kelly24 έγραψε:

mariniw mou mi to xanapeis den mas rixneis tin diathesii...oxi apla peinaw....ma peinaw.....thelw na faw kai na piw...alla kratieme...kala kaneis kai nusteueis glukia mou:)....ara den mporw na se kerasw kamai mpuritsa...

mono krasaki...

ante kerna.....!!!!!ena.....!!!!!!!!!

stin ygeia mas!!!

thes kai esy ramona???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ααα εμείς κάνουμε το ανάποδο εγώ κάνω και πάω στην πεθερά μου εκείνη δουλεύει (εγώ όχι) οπότε δεν έχει χρόνο να τα κάνει αλλά και εγώ μην νομίζεις τα τελευταία 4 χρόνια άρχισα να κάνω… ειδικά τώρα με τα παιδεία προσπαθώ να κάνω στις γιορτές πράγματα μαζί τους.. 
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Μπράβο σας που τα καταφέρατε!! Είναι υπερβολικά δύσκολο κ κουραστικό κ έγκυος και θηλασμός... Εμείς καλά είμαστε! Είναι ένα θηρίο ο μικρός. Τον προηγούμενο μήνα που τον μέτρησε ο παιδίατρος ήταν 11250 στα κιλά κ 86εκ. ύψος, έχει βγάλει 11 δόντια κ τον πονάνε άλλα 3. Είναι λιχουδης. Μη δει φαγητό "μαμά" λέει. Έχει πλάκα και με κάνει και γελάω κάθε μέρα με αυτά που λέει. Είπε στους 13 μήνες την πρώτη δισυλλαβη λέξη "βρύση". Τώρα λέει κι άλλες. Κι όταν κάνει κακά τα λέει κι όταν πάω να τον αλλάξω τον ρωτάω τι έκανες στην πάνα σου κ μου λέει ή τσισα ή κακά. Αν ρίξει πορδή μας λέει προυτσ. Όταν τον βάζω για ύπνο μου λέει νάνι. Δείχνει τι θέλει κ γενικά συνεννοούμαστε αρκετά καλά. Αν πεινάει φωνάζει μαμά μαμ ή γα(γάλα). Νιώθω ότι μεγάλωσε υπερβολικά. Φοβάται να περπατήσει στο πάτωμα, ενώ πάνω στον καναπέ πάει γύρω γύρω κ κάνει κ βήματα χωρίς να ακουμπάει, κάτω δεν κάνει τίποτα παρά μόνο μπουσουλαει. Εσάς ή μικρή πως τα πάει;; Έστρωσε ο ύπνος της;;;
    • Κορίτσια μου γεια σας! Είμαστε σπίτι κι εμείς επιτέλους γεννησαμε! Γύρισα σπίτι και όταν είδα τα πέντε παιδιά μαζί μου κόπηκαν τα πόδια, ακόμα δεν το έχω βρει όλο το βράδυ αλλάζω πάνες και ταιζω, βγάζω και με το θηλαστρο και όλη μέρα κυνηγάω! Αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Γέννησα ακριβώς 38 εβδομάδες, κάναμε φυσιολογικό τοκετό όλα πήγαν ακριβώς όπως τα ήθελα και τα είχα ονειρευτεί. Χάρη στον γιατρό μου που πλέον πρέπει να του κάνω εικόνισμα που με άκουσε και παρόλο που ο ίδιος δεν το είχε ξανακάνει ενημερώθηκε, βοήθησε και η μαία και ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Από θηλασμό βγάζω με το θηλαστρο και δίνω σκόνη αλλά με βλέπω να τα παραταω με το θηλαστρο γιατί δεν υπάρχει πραγματικά καθόλου χρόνος. Κάνω υπομονή έστω 2-3 μήνες να πιουνε και λίγο γαλατάκι δικό μου. Χάρηκα πολύ που μιλούσαμε όλους αυτούς τους μήνες. Περιμένω νέα με τα μικράκια σας. Όσα κορίτσια δεν έχουν γεννήσει ακόμα περιμένουμε νέα από τη γέννα!! Πολλά φιλιά σε όλες❤️
    • Μπράβο νοικοκυρούλα. Εγώ δεν έχω φτιάξει ποτέ. Φτιάχνει η πεθερά μου όμως και μας δίνει. Σαν τα σπιτικά...
    • Ααα ε πες ετσι ντε🤣 εμείς βραδινό ύπνο με την Σμαράγδα σερί δεν εχουμε κανει 2 χρόνια γιαυτό παρερμηνευσα🤣🤣μεχρι κ το καλοκαίρι ξυπνούσε καθε 3ωρο😅🥱
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...