Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αναστασία μου, δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό που θα σου πω... αλλά εγώ καπνίζω από τα 16 μου χρόνια και πλεόν είμαι 32!!

Τα τελευταία 3 χρόνια είχα φτάσει, χωρίς υπερβολή, να καπνίζω 2 πακέτα την ημέρα! Ξύπναγα στις 6 το πρωί, μία ώρα δηλαδή νωρίτερα πριν φύγω για την δουλειά μου... για να προλάβω να καπνίσω τουλάχιστον 3 τσιγάρα πρωινιάτικα! Άλλα 4 μέσα στο αυτοκίνητο... άλλα 3 με το που έφτανα στην δουλειά, και για να μην στα πολυλογώ μέχρι τις 8 το πρωί, είχα ήδη καπνίσει περίπου 10 τσιγάρα!!!

Είχα φτάσει πια να σιχαίνομαι τον εαυτό μου με τόσα που κάπνιζα!

Στο τέλος της ημέρας, ήξερα ότι έπρεπε να πάω για ύπνο, γιατί όσο ήμουν ξύπνια... κάπνιζα!!!

Έλα όμως που στις 20 Ιουλίου (ήταν του Προφήτη Ηλία, δεν θα την ξεχάσω αυτήν την μερα :-)), μαθαίνω ότι είμαι έγκυος!!

Δεν ξέρω πως, δεν ξέρω τι έγινε... πάντως έχω να καπνίσω από τότε!

Και σε 27 μέρες γεννάω!! ;-) Στην αρχή, είχα πάθει ένα σοκ, μέχρι και στον ύπνο μου έβλεπα ότι κάπνιζα!! Έπρεπε για τρεις μήνες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχω ένα κομπολόι στα χέρια μου γιατί είχα φοβερή νευρικότητα και δεν είχα διάθεση να κάνω οτιδήποτε γιατί είχα συνδιάσει όλες μου τις δραστηριότητες με το τσιγάρο!!!

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι πήρα 20 κιλά που ξέρω ότι θα έπαιρνα πολύ λιγότερα αν κάπνιζα...

Πάντως μετά από 9 μήνες, εγώ που ήμουν φανατική καπνίστρια, αυτό που έχω να σου πω είναι ότι το τσιγάρο είναι μια ιδέα και μόνο... και πίστεψέ με ότι δεν είναι αυτό πιο δυνατό από εμάς!!!

Νοιώθω πολύ όμορφα που δεν καπνίζω και είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξανακαπνίσω ποτέ μου! Και όχι τόσο για εμένα, αλλά για τον μπεμπουλίνο μου γιατί ξέρω ότι χρειάζεται δίπλα του μια υγιή μανούλα!

Σου εύχομαι καλή δύναμη! :-)

Δημοσίευση

geia sas k apo mena koritsia... egw sas katalavainw apoluta...

kapnizw k egw k malista oxi ligo... arketa...k ksafnika den mporw na kanw oute ena.. apo xthes to mesimeri pou ematha ta apotelesmata oute ena...

k opws eipe k mia fili pio panw silia an thumamai kala krataw ena tsigaro svisto k nomizw oti kapnizw... einai mia parigoria alla polu duskolo.. pros to paron... elpizw me ton kairo na sunithisw giati den mou aresoun katholou autou tou eidous oi monternismoi k den paw katholou tous giatrous k tis egkumonouses pou epitrepoun to tsigaro stin egkumosuni... kanoun megalo kako sto emvruo k epipleon to paidi auti tin wra pou diarkei ena katarameno tsigaro k alli tosi den anapneei...

aksizei re koritsia na kanoume toses prospatheies gia na apoktisoume ena aggeloudi k na tou steroume ton aera gia ena 10lepto toulaxiston gia ti diki mas euxaristisi???

gia skefteite to...

egw auto skeftomai k pairnw kouragio...

k oson afora ton kafe den nomizw oti uparxei provlima na pinoume enan kafe tin imera...

Δημοσίευση

Αναστασία μου, να σου ευχηθώ καλή εγκυμοσύνη αλλά να σου ευχηθώ και καλές αναγούλες μιας και βλέπω ότι είσαι στις αρχές ακόμη και νιώθεις καλά, μετά την 6η εβδομάδα όμως...αρχίζουν τα όργανα! :S:blink::ohmy: Και στο εύχομαι όχι γιατί είμαι κακιά αλλά γιατί έτσι θα αναγουλιάζεις και μόνο στην ιδέα του τσιγάρου και δε θα το θέλεις εσύ η ίδια. Οσο για τον καφέ, ένα δυο καφεδάκια την ημέρα επιτρέπονται αλλά ούτε αυτόν θα θες.Θα δεις...σε λίγες μέρες δε θα θες τιποτα από τα δύο!Ολες οι έντονες μυρωδιές θα σε αναγουλιάζουν. :S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @almiraκορίτσι μου καταλαβαίνω το άγχος σου. Σε αυτή την εγκυμοσύνη θυμάμαι πως σε κάποια φάση ξύπνησα και δε με πονούσε το στήθος και φρικαρα και μετά επανήλθε ο πόνος.  Εγώ δε θα σου πω ότι είναι παράλογο να αγχώνεσαι είναι φυσιολογικό. Τα συμπτώματα ναι πάνε κι έρχονται, μπορεί να μην επανέλθουν και όλα να ναι καλά, μπορεί να υπάρχουν και κάτι στραβό να γίνει. Δεν υπάρχει ένας δρόμος. Ο οργανισμός κάθε γυναίκας είναι διαφορετικός. Αν εσύ μέσα σου νιώθεις ότι κατι δεν σου κάθεται καλά μιλά με το γιατρό να σε δει νωρίτερα αν μπορεί για να ηρεμήσεις. Πώς νιώθεις τώρα; 
    • Κορίτσια πόσο σας λατρεύω!όλες το ίδιο τρελές έτσι?με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην το πάρω, και να πω αλήθεια βασικός λόγος που την έχει γλιτώσει ακόμα είναι γιατί άκουσα γυναικολογο που το ρωτούσαν για αυτό και είπε επειδή δεν έχουμε γνώση της θέσης τ μωρού μπορεί να το βάζουμε σε λάθος σημεία,  να μην ακούσουμε καρδούλα λόγω λάθους μας, και να μας αγχώσει περισσότερο..κρατήστε το στο μυαλό σας αυτό πριν τρελαθείτε καμία μέρα χωρίς λόγο!!🙃
    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...