Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχω 3 μικρα μωρακια στην κοιλιτσα μου που προσπαθουν να πιαστουν απο καπου...σημερα ειναι 3η μερα μετα τη μεταφορα και ενω ημουν πολυ ανετη μεχρι τωρα, σημερα νιωθω αγχος..πολυ πιεσμενη..δεν ξερω τι να σκεφτω για να νιωσω καλυτερα..αν μπορειτε πειτε μια καλη κουβεντα να ανεβω λιγο..

Δημοσίευση

κυρια μινι μου ηρθες στην καταλληλη παρεα...

αρχιζω εγω λοιπον ....λοιπον...σκεψου οτι εισαι σε λιβαααδιιιιι

καταπρασινο...ακους ρυαααακιαααα με νερο...λεμε τωρα, ασε ξηρασια αλλα για σενα βαλαμε νερο και κανειγρλ γρλ...

διπλα βλεπεις αρνακια ασπρα και παχια...παρα διπλα εναν λυκο...μην του δινεις σημασια, συγκεντρωσου στα προβατακια εσυ...μπεεεεε μπεεεε

το χεις ? να συνεχισω ή να παω σε κατι πιο θαλασσινο???

ΜΕ το καλο ρε κοριτσακι με το καλο!!! ΟΛΑ να πανε ΘΕΤΙΚΑ!!! ;)

Δημοσίευση

οπως ειπε και η ζαχαρενια...εχεις ερθει στην καταλληλη παρεουλα! ;)

μην αγχωνεσαι καλη μου...να σκεφτεσαι θετικα για αυτα τα μωρακια που προσπαθουν να πιαστουν, μην τα αγχωνεις και αυτα τα καιμενουλικα...και ολα θα πανε τελεια!!! :cheer::cheer:

φιλακια! :kiss:

Δημοσίευση

minie kαλημερα :) καλο μηνα..εκανες την εμβρυομεταφορα;καιρο ειχα να μαθω νεα σου κ σε σκεφτομουν.. ;) λοιπον αραξε στο κρεβατακι σου παρε κ ενα βιβλιο να σε ηρεμει,κ απολαυσε το..ολα θα πανε καλα κοπελα μου :cheer: οσο πιο ηρεμη εισαι τοσο πιο καλα θα γινουν ολα.. ;) ποτε κανεις χοριακη; θα περιμενω νεα σου..μακια.. :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ηρεμίιιιιιιααααααα,χαλάαααααρωωωωσηηηη

όλες θα σου πουμε να μην αγχώνεσαι και εσυ θα σκεφτεις μα πως να μην αγχωθώ? Αλλά η αλήθεια είναι ότι πρεπει να εισαι ηρεμη, κάνε κάτι να μην σκέφτεσαι την εγκυμοσύνη, διάβασε κάτι, δες μενεγάκη, οτιδήποτε που θα ξεφύγει ο νους σου απο το "καυτό " θέμα. Φιλιά και καλή επιτυχίααααα

Δημοσίευση

Σκεψου θετικα τι καλυτερο για σενα και τα μικρα σπορακια!Με το καλο ολα να σου πανε καλα κοπελα μου και να γεμισει η κοιλιτσα ευλογια!Ολα να πανε καλα!!!!Να χαμογελας να ακους χαρουμενα τραγουδια!!Καλημερα καλο μηνα!

Δημοσίευση

minie έγραψε:

εχω 3 μικρα μωρακια στην κοιλιτσα μου που προσπαθουν να πιαστουν απο καπου...σημερα ειναι 3η μερα μετα τη μεταφορα και ενω ημουν πολυ ανετη μεχρι τωρα, σημερα νιωθω αγχος..πολυ πιεσμενη..δεν ξερω τι να σκεφτω για να νιωσω καλυτερα..αν μπορειτε πειτε μια καλη κουβεντα να ανεβω λιγο..
:)

:):)

Minnie μου καλημέρα και καλό μήνα!!

Θετικές σκέψεις,όπως σου είπε και η Aristina! Nα έχεις υπομονή και πίστη και θα δεις: Όλα θα πάνε πολύ - πολύ καλά!

Χαλάρωσε, ξεκουράσου και προσπάθησε -όσο γίνεται (το ξέρω είναι δύσκολο) - να μην αγχώνεσαι! Και θα δεις: θα μας ανακοινώσεις κι εσύ σύντομα, τα ευχάριστα νέα σου!!

Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια, με ηρεμία και ξεκούραση!

Δημοσίευση

Minie μου θα σου πω την δικη μου συνταγη και ελπιζω να σε βοηθησει. Εχω παρει και τις τρεις σειρες των νοικοκοιρων σε απογνωση και εχω καψει ολα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα εστιαζοντας μονο στην σειρα!!! :laugh: Και προσπαθω να μην το σκεφτομαι καθολου, βεβαια ειναι αδυνατο να μην το σκεφτομαι αλλα τουλαχιστον ετσι αποφευγω το πολυ αγχος.

Την προιγουμενη Δευτερα εκανα εμβρυομεταφορα και περιμενω... ;) Σου ευχομαι τα καλυτερα, μια τεραστια χοριακη που θα σε αποζημιωσει :):)

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...