Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχω 3 μικρα μωρακια στην κοιλιτσα μου που προσπαθουν να πιαστουν απο καπου...σημερα ειναι 3η μερα μετα τη μεταφορα και ενω ημουν πολυ ανετη μεχρι τωρα, σημερα νιωθω αγχος..πολυ πιεσμενη..δεν ξερω τι να σκεφτω για να νιωσω καλυτερα..αν μπορειτε πειτε μια καλη κουβεντα να ανεβω λιγο..

Δημοσίευση

κυρια μινι μου ηρθες στην καταλληλη παρεα...

αρχιζω εγω λοιπον ....λοιπον...σκεψου οτι εισαι σε λιβαααδιιιιι

καταπρασινο...ακους ρυαααακιαααα με νερο...λεμε τωρα, ασε ξηρασια αλλα για σενα βαλαμε νερο και κανειγρλ γρλ...

διπλα βλεπεις αρνακια ασπρα και παχια...παρα διπλα εναν λυκο...μην του δινεις σημασια, συγκεντρωσου στα προβατακια εσυ...μπεεεεε μπεεεε

το χεις ? να συνεχισω ή να παω σε κατι πιο θαλασσινο???

ΜΕ το καλο ρε κοριτσακι με το καλο!!! ΟΛΑ να πανε ΘΕΤΙΚΑ!!! ;)

Δημοσίευση

οπως ειπε και η ζαχαρενια...εχεις ερθει στην καταλληλη παρεουλα! ;)

μην αγχωνεσαι καλη μου...να σκεφτεσαι θετικα για αυτα τα μωρακια που προσπαθουν να πιαστουν, μην τα αγχωνεις και αυτα τα καιμενουλικα...και ολα θα πανε τελεια!!! :cheer::cheer:

φιλακια! :kiss:

Δημοσίευση

minie kαλημερα :) καλο μηνα..εκανες την εμβρυομεταφορα;καιρο ειχα να μαθω νεα σου κ σε σκεφτομουν.. ;) λοιπον αραξε στο κρεβατακι σου παρε κ ενα βιβλιο να σε ηρεμει,κ απολαυσε το..ολα θα πανε καλα κοπελα μου :cheer: οσο πιο ηρεμη εισαι τοσο πιο καλα θα γινουν ολα.. ;) ποτε κανεις χοριακη; θα περιμενω νεα σου..μακια.. :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ηρεμίιιιιιιααααααα,χαλάαααααρωωωωσηηηη

όλες θα σου πουμε να μην αγχώνεσαι και εσυ θα σκεφτεις μα πως να μην αγχωθώ? Αλλά η αλήθεια είναι ότι πρεπει να εισαι ηρεμη, κάνε κάτι να μην σκέφτεσαι την εγκυμοσύνη, διάβασε κάτι, δες μενεγάκη, οτιδήποτε που θα ξεφύγει ο νους σου απο το "καυτό " θέμα. Φιλιά και καλή επιτυχίααααα

Δημοσίευση

Σκεψου θετικα τι καλυτερο για σενα και τα μικρα σπορακια!Με το καλο ολα να σου πανε καλα κοπελα μου και να γεμισει η κοιλιτσα ευλογια!Ολα να πανε καλα!!!!Να χαμογελας να ακους χαρουμενα τραγουδια!!Καλημερα καλο μηνα!

Δημοσίευση

minie έγραψε:

εχω 3 μικρα μωρακια στην κοιλιτσα μου που προσπαθουν να πιαστουν απο καπου...σημερα ειναι 3η μερα μετα τη μεταφορα και ενω ημουν πολυ ανετη μεχρι τωρα, σημερα νιωθω αγχος..πολυ πιεσμενη..δεν ξερω τι να σκεφτω για να νιωσω καλυτερα..αν μπορειτε πειτε μια καλη κουβεντα να ανεβω λιγο..
:)

:):)

Minnie μου καλημέρα και καλό μήνα!!

Θετικές σκέψεις,όπως σου είπε και η Aristina! Nα έχεις υπομονή και πίστη και θα δεις: Όλα θα πάνε πολύ - πολύ καλά!

Χαλάρωσε, ξεκουράσου και προσπάθησε -όσο γίνεται (το ξέρω είναι δύσκολο) - να μην αγχώνεσαι! Και θα δεις: θα μας ανακοινώσεις κι εσύ σύντομα, τα ευχάριστα νέα σου!!

Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια, με ηρεμία και ξεκούραση!

Δημοσίευση

Minie μου θα σου πω την δικη μου συνταγη και ελπιζω να σε βοηθησει. Εχω παρει και τις τρεις σειρες των νοικοκοιρων σε απογνωση και εχω καψει ολα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα εστιαζοντας μονο στην σειρα!!! :laugh: Και προσπαθω να μην το σκεφτομαι καθολου, βεβαια ειναι αδυνατο να μην το σκεφτομαι αλλα τουλαχιστον ετσι αποφευγω το πολυ αγχος.

Την προιγουμενη Δευτερα εκανα εμβρυομεταφορα και περιμενω... ;) Σου ευχομαι τα καλυτερα, μια τεραστια χοριακη που θα σε αποζημιωσει :):)

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...