Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

liponn koritsakia mou...gia na sas pw ti mou sumvenei mpas kai xerei kamia..triti prwi mou erxete periodos me kathisterisi 3 imerwn...triti prwi mexri triti vradu elaxisto roz aima...triti vradu poli skouro kokkino san poli vrwmiko....tetarti prwi mono kafe....terti vradu pali skouro ...pempti oli mera kafe kai to vradu ligo roz ..paraskeui elaxista kafe kai to vradu meta sex...roz stagones st o xarti..savvato oli mera tpt ektos apo elaxista kitrinokafe ugra ...simera oli mera tpt ektos apo twra pou skoupistika kai eixa pali mia stagona roz..to paraxeno einai oti egw exw periodo 2-3 meres...diladii 3 mera katharizxw teliws....diladi pemptii eprepe na min eixa tpt...k ektos autou giati rozouli stagones...???

Δημοσίευση

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 6/7 ΠΗΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΣΤΙΣ 1/8 ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΕΙΠΑ ΘΑ ΗΡΘΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ 30-33 ΜΕΡΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ 3/8 ΔΗΛΑΔΗ ,ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΣΤΙΣ 5/8 Κ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 7ο ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ? ;)

ΑΝ Κ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΝΩ Η ΠΕΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

Δημοσίευση

i alithia einai oti perasa kati megales stenaxwries to proigoumeno svvatokurikako....apla xerete ti m kanete entiposi?egw svadazw ston pono otan mou rthei kai auti ti fora tpt.....tpt omws...xronia twra exw 3 meres periodo spania 4 mera na dw estw kai kafe kai twr aeinai 6 mera...kai na vgazw roz stagones mou fenete periergo tha dw kai aurio ti ginete....

Δημοσίευση

κελλυ μου εγω οταν ειχα περιοδο παντα ειχα 7 μερες (σε ζηλευω που εχεις 3 :P )και οταν εμεινα εγκυος ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα με σενα και επειδη μου φανηκε περιεργο εκανα τεστ.. ;)

Δημοσίευση

logika tha uparxei...eixa kanei tin perasmeni pempti ena testaki kai eixe vgei mia uperolika axni grammi...toso pou den isoun sigouros an upirxe....kai meta mou rthe tin triti to prwi...kai eginan opws sas ta exigisa...alla den exw kanena sumptwma ektos apo treli peina kai upnilia..to stithos einai prismeno alla oxi oso itan..einai ligo pio xalaro apo to perasmeno savatokuriako.... episis exw ponous mia dexia mia aristera stis wwothikes....kati san enoxlisi edw kai 3-4 meres...kai i koilia m einai prismeni den xepristike..

Δημοσίευση

Κελλυ μου καλησπερα, καλο μηνα και μακαρι το νινι σου να ειναι στην κοιλιτσ ακαι να κανει καψονια....δεν μου εχει τυχει, οποτε δεν θα εκφερω αποψη γιατι θα ειναι λανθασμενη σιγουρα, δεν παιρνεις ενα clearblue digital? (χαχαχχαχα...ουτε δικη μου να ηταν η clear blue καθε φορα σε καθε τι περιεργο με το τεστακι στο χερι η ευα κοριτσια...)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω  1. Μετά από ποσό καιρό βάλατε και δεύτερο γεύμα στερεών;  2.χρησιμοποιειτε πιατάκια από μπαμπού ή καουτσούκ  3.με τη σαλιαρα από καουτσούκ θα είναι οκ ή λέτε χρειάζεται αυτές τις σαλιαρες που είναι σαν μπλουζάκια;  4.νερο δίνετε σε μπουκάλι ή σε εκπαιδευτικό ποτήρι  Θα πρέπει να εφοδιαστω κι εγώ και δεν ξέρω τι να προτιμήσω 
    • Καλημέρααα κορίτσια! Τι κάνετε? Καλή εβδομάδα! Ενειε γυρίσαμε  από τον γιστρο σήμερα.. 36+2 σημερα..Είμαστε λίγο μεγάλοι.. και θα κάνουμε κ ενέσεις κορτιζόνης αυτή την εβδομάδα.. Εσείς τα,νέα σας! Με πονάει από χτες λίγο η λεκάνη.. λογικό μου είπε ο γιατρός..
    • Εντοματεξυ ειμαι δουλεια μου σπανε τα νευρα ολοι πραγματικά νυσταζω και το κεφαλι μου απο χθες παει να σπασει τι αλγκοφρεν εχω παρει τι ντεπον τι παναντολ τιποτα η ημικρανια με εχει πεθανει κυριολεκτικα..
    • Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι γύρω σου να είναι Υποστηρικτικοί κ να μην πιέζουν μπράβο Αννιτακι 🩷🩷🩷   καλά κ το μαγδαληνη κ το Μαρίνα πάντως μελλοντικά είναι πολύ ωραία. 😍😍😍 εμεις δν πήγαμε πατροπαράδοτα από άποψη (ούτε εγώ έχω επαφές με τον πατέρα μου δν ξέρω καν που είναι τι κάνει για πολλούς λόγους) αλλά ούτως ή άλλως εμείς είχαμε πει θα βγάλουμε ονόματα που δεν τα έχουμε στην οικογένεια κ ούτε ξέρουμε κάποιον με αυτό το όνομα.  το πρώτο λοιπόν το είπαμε Συμελα γιατί ο άντρας μου είναι πόντιος κ θέλαμε κάτι ξεχωριστό , το δεύτερο το είπαμε Μύρωνα γιατί επίσης μας φάνηκε ιδιαίτερο κ τώρα το τρίτο το είχα τάξει εγώ εξαρχής στον άγιο Στυλιανο να μου το φέρει κ μου το έφερε κατευθείαν κ είχε και τα προβλήματα υγείας είδες με την καρδιά του κ ενισχύθηκε ακόμα πιο πολύ η πίστη μας στον Άγιο. Αρα Στυλιανος το τρίτο!  (και νομίζω κλείσαμε γιατί δν ξέρω αν μπορώ άλλο 😂😂😂😂 κι ας θέλει η κόρη μου ένα κορίτσι ακόμα🙈🙈🙈)      ανυπομονώ να μου πεις τι σου είπε η γιατρός 🤭😍 γράψε μουυυυ!    εγώ είμαι πάρα πολύ καλύτερα μόνο λίγος βήχας έμεινε! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...