Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσαρες μου θα ηθελα τις γνωμες σας!εδω κι αρκετο καιρο μου εχει μπει η ιδεα να βαλω σκουλαρικι στη μυτη!ξερω οτι δεν ειναι κατι πια τοσο σημαντικο αλλα δεν ξερω τι να κανω!απο τη μια θελω πολλυ κι απο την αλλη λιγο φοβαμαι αλλα η αληθεια ειναι πως σκεφτομαι λιγο και τα πεθερικα μου που ειναι και σε κρισιμη ηλικια!τι να κανω?ποναει?μπορει αργοτερα να μου δημιουργησει προβλημα?

Δημοσίευση

...Εάν το θέλεις, να το κάνεις!

Μου αρέσει πολύ και θα είχα κάνει και εγώ αλλά λόγω επαγγέλματος δεν μπορώ να το κάνω... μόνο όταν πάρω σύνταξη...χιχιχιχι...

Έκανε η κόρη μου τα Χριστούγεννα που είναι 13 ετών και δεν έχει κανένα πρόβλημα...

Δημοσίευση

εγω εχω τρυπα αλλα δε τη ρησιμοποιω..μεγαλωσα πλεον..χαχα..

1 θα σου πω.μονη μου την ανοιξα να καρφιτσα..μη διανοηθεισ και το κανεισ εσυ..εγω ημουν 18 οταν το εκανα..

αλλα γενικα ξερω οτι το κανουν και δε ποναει καθολου..

Δημοσίευση

Δεν πονάει. Ούτε πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει, αρκεί να το κάνεις σε μαγαζί που κάνει piercing και όχι σε κοσμηματοπωλείο (γιατί ειδικεύονται σε αυτό, έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και ξέρεις/βλέπεις ότι αυτό που θα σου βάλουν είναι αποστειρωμένο και κατάλληλο για πρώτο σκουλαρίκι) και να το φροντίσεις ώστε να μη μολυνθεί, όπως θα έκανες με κάθε άλλη τρύπα.

Τα υπόλοιπα που ρωτάς είναι καθαρά υποκειμενικά. Τα πεθερικά σου μπορεί να φρικάρουν, αλλά όχι με το θέαμα όσο με την ιδέα "ιιιιιι τρύπα στη μύτη" :woohoo: όμως π.χ. γνωστή μου γύρω στα 50 έκανε τρύπα στη μύτη γιατί έτσι ένιωθε, άσχετα από το τι μπορεί να έλεγαν οι γύρω της. Έβαλε διακριτικότατο σκουλαρικάκι και είναι μια χαρά. Δεν κάνει "μπαμ" δηλαδή. Όπως είπες άλλωστε δεν είναι και τόσο σημαντικό πλέον.

Δημοσίευση

εγώ την έχω εδώ και 10 χρόνια και κανένα πρόβλημα. Δεν πονάει μόνο που τώρα τελευταία την έχει ανακαλύψει η μικρή και προσπαθεί συνεχώς να βγάλει το σκουλαρικάκι. Το έχουμε βρει παιχνίδι

Δημοσίευση

εγω εχω ενα τατουαζ..και θελω να κανω αλλο ενα αλλα δεν με αφηνει με τιποτα ο αντρας μου ..οποτε αν δεν εχεις προβλημα απο εκει να ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ....σιγα να μην σκεφτομουνα τα πεθερικα!!!!

καλα ρε ΣΩΣΩ....με ΚΑΡΦΙΤΣΑ?????????????????????δεν πεθανες απο τον πονο??????εισαι βιτζιοζα???:P

Δημοσίευση

Καλέ δεν πονάει το σκουλαρίκι στη μύτη.Έχω αλλά δε φοράω. Εγώ τώρα ψήνομαι για σκουλαρίκη στον αφαλό :unsure: αν και δεν μπορώ να αγγίξω καθόλου το σημείο γιατί ανατριχιάζω τώρα τελευταία το σκέφτομαι πολύ. Όπως και για τατουάζ βέβαια θα δούμε

Δημοσίευση

jovanna έγραψε:

koita aytos posa ekane.....esi sto ena fobasai??????xaxaxxa freak-20100228.jpg

πολύ διακριτικός τι να σου πω!Εγώ εχω και το φοράω ακόμα επίσης εχω κ τατουάζ.Σκέφτομαι να κάνω άλλο ένα με το όνομα της κόρης μου αλλά δεν ξέρω σε ποιο σημείο ώστε να είναι διακριτικό!

Δημοσίευση

jovanna έγραψε:

koita aytos posa ekane.....esi sto ena fobasai??????xaxaxxa freak.jpg

καλα τζοβανα με επεισες!εισαι απιστευτη!

αχ ευχαριστω βρε κοριτσια!νομιζω πως με πεισατε!

η νυφη μου,μου ειπε πως ειμαι πολυ μεγαλη για τετοια και πως τωρα ειμαι και μαμα!ντροπη!ακομα ρε κοριτσια τωρα εγινα 30!ειμαι τοσο μεγαλη και δεν το'χω καταλαβει,ή μηπως αυτα τα πραγματα εχουν την "καταληλη" ηλικια κι εγω δεν το ξερω?

και στην τελικη επειδη ειμαι μια "κυρια" και μαλιστα με παιδι σκεφτικα να βρω και να παρω κανενα μπριγιαντακι απ'αυτα που φορανε οι κυριες στην ηλικια μου και να μην φοραω αυτα τα νεολεηστικα!χα χα χα !!!!!!!

Δημοσίευση

αχ μενιαμαμα χθες ειδα μια κοπελα που ειχε το ονομα της κορης της τατουαζ στο εσωτερικο του καρπου της,εκει που μετραμε τους παλμους,πως λεγετε δεν ξερω,και μου αρεσε παρα πολυ!θα ψηνομουν πολυ να κανω κι εγω ενα τετοιο αλλα εμενα εχει και μεγαλο ονομα!ολοκληρο σιδηροδρομο!πρεπει να αρχισω απο την μασχαλη!

Δημοσίευση

Γεια σου κτκ...εγω ειχα μεχρι τη στιγμη που το ειδε η μητερα μου..σταματησα να το εχω..δεν αντεχε...εγω πονεσα κοριτσια..αν θυμαμαι καλα...ο.τι σου αρεσει να το κανεις κοριτσι...θαρρος :P :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Αν ποναει δε ξερω αλλα δε νομιζω να ειναι τρομερο,εκεινη την ωρα μονο πιστευω!

Ε δε θα ειναι κ καμια τεραστια τρυπα,αμα δε θες να το φορας καποιες φορες δε νομιζω να φαινεται η τρυπουλα τοσο!

Σημασια εχει να το θες εσυ πραγματικα,οχι τι θα πουν οι αλλοι!!!Τη δικια τους μυτη θα πας να τρυπησεις :P ???Ουφ πια με αυτους τους αλλους!!!

Δημοσίευση

αστα να πανε με αυτους τους αλλους!ολο λεω δεν θα τους σκεφτομαι κι οτι θα κανω οτι θελω εγω κι ο αντρας μου κι ολο τους σκεφτομαι!να φανταστειτε κοριτσια και η μαμα μου που ειναι πολυ μοντερνα και cool αν και 50αρα θελει να κανει κι αυτη τρυπα και σκεφτεται τι θα πουν τα πεθερικα μου!κι εχουμε και αριστες σχεσεις!που να μην ειχαμε κιολας!απλα δεν ειναι και πολυ μοντερνοι!

Δημοσίευση

Το καταλαβαινω κοριτσακι μου αυτο που λες,αλλα αν ΕΣΥ το θες πολυ να το κανεις!!Δεν ειναι κ τοσο τρομερο πια,σκουλαρικι στη μυτη θα βαλεις δε θα κανεις τιποτα κακο!!

Μπορει να τους κακοφανει στην αρχη γιατι δεν ειναι του στυλ τους αλλα δεν εχουμε ολοι το ιδιο στυλ.... ;) Εσενα σου αρεσουν ολα οσα κανουν...?Στην τελικη αν ουτε και ο αντρας σου δεν εχει προβλημα,δε πεφτει λογος σε κανεναν αλλον!

Δημοσίευση

και εγώ έχω τρύπα στη μύτη, την έκανα πριν 2 χρόνια και το ήθελα από μικρή και η μητέρα μου δεν με άφηνε. κάποια στιγμή αποφάσισα ότι ήθελα να το κάνω, της είπα "μαμά θα κάνω τρύπα στη μύτη" δεν πήρα απάντηση..

και της ξαναλέω "θα πάω να κάνω τρύπα στη μύτη μην πεις μετά ότι δεν στο είπα" :laugh: και έτσι και έκανα. έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε και πλέον το έχουν συνηθίσει. κάνε αυτό που θέλεις εσύ και μην κολλάς στο τι θα πει ο κόσμος, μπορεί να ακούσεις σχόλια στην αρχή αλλά σε λίγο καιρό θα το έχουν ξεπεράσει. B) από πόνο αυτό που θυμάμαι εγώ δεν πόνεσα ιδιαίτερα απλά είχα τρομερό άγχος και όταν μου το έκανε ένα δάκρυ έτρεξε πιο πολύ σαν ανακούφιση... επίσης μπορείς να βάλεις ένα πολύ διακριτικό σκουλαρικάκι που σχεδόν δεν θα φαίνεται ;)

Δημοσίευση

Να βαλεις οσα σκουλαρικια θες...!!

Να σου πω την δικη μου περιπτωση... :(:(:(

Εχω στα αυτια μου 8 τρυπες..

Καθε φορα που ανοιγα μια επερνα και αντιβιωση. :angry:

Εκανα καρουμπαλακια μεχρι κατω στο λαιμο αλλα δεν το εβαζα κατω. :laugh:

Πριν 2 χρονια εκανα στη μυτη αλλα για κακη μου τυχη

το σκουλαρικι εφυγε στον υπνο και με θανατωσε. :(

Για 20 μερες προσπαθουσα ματαια να βαλω γυριστο σκουλαρικι

μη χασω την τρυπα, και τελικα θα εχανα τη μυτη μου... :(

Σε λιγες μερες θα παω να την ανοιξω παλι.

Ο επιμενων νικα....!!

Και ασε τους αλλουσ να λενε!!

Δημοσίευση

καλα κοριτσια φανταζομαι την πεθερα μου να με κοιταει και να μου λεει:τι ειναι αυτο στη μυτη σου?αφου φυγουμε θα αρχισει να με σχολιαζει με τον πεθερο μου,τον γιο της κτλ και θα λενε:μονο αυτο της ελειπε!το εχουν παραξηλωσει πια!δεν ξερουν τι αλλο να κανουν!τς τς τς τς ντροπη!!!!!!!!!!!!!!!! χα χα χα χα χα !!!!!!!!!!!!σα να τους βλεπω μπροστα μου!!!!!τελικα μηπως να το κανω για να σπασω και λιγη πλακα?

Δημοσίευση

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Να βαλεις οσα σκουλαρικια θες...!!

Να σου πω την δικη μου περιπτωση... :(:(:(

Εχω στα αυτια μου 8 τρυπες..

Καθε φορα που ανοιγα μια επερνα και αντιβιωση. :angry:

Εκανα καρουμπαλακια μεχρι κατω στο λαιμο αλλα δεν το εβαζα κατω. :laugh:

Πριν 2 χρονια εκανα στη μυτη αλλα για κακη μου τυχη

το σκουλαρικι εφυγε στον υπνο και με θανατωσε. :(

Για 20 μερες προσπαθουσα ματαια να βαλω γυριστο σκουλαρικι

μη χασω την τρυπα, και τελικα θα εχανα τη μυτη μου... :(

Σε λιγες μερες θα παω να την ανοιξω παλι.

Ο επιμενων νικα....!!

Και ασε τους αλλουσ να λενε!!

φανη αυτα φοβαμαι κι εγω να μην μου συμβουν και μετα λενε:ειδες?καλα να παθεις τωρα που μου ηθελες τετοιες βλακειες και....και.....και :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ......................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κανε την τρυπα που τοσο πολυ θες και τιποτα δε θα παθεις.

Μη τα σκεφτεσαι ολα αρνητικα.

Ασε τις γνωμες των αλλων για τους εαυτους τους!

Καλεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Ολοκληρα παιδια καναμε!

Για μια τρυπα στη μυτη "μασαμε".............??

Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

καλα κοριτσια φανταζομαι την πεθερα μου να με κοιταει και να μου λεει:τι ειναι αυτο στη μυτη σου?αφου φυγουμε θα αρχισει να με σχολιαζει με τον πεθερο μου,τον γιο της κτλ και θα λενε:μονο αυτο της ελειπε!το εχουν παραξηλωσει πια!δεν ξερουν τι αλλο να κανουν!τς τς τς τς ντροπη!!!!!!!!!!!!!!!! χα χα χα χα χα !!!!!!!!!!!!σα να τους βλεπω μπροστα μου!!!!!τελικα μηπως να το κανω για να σπασω και λιγη πλακα?

K.T.K. το τελευταίο σχόλιο σου νομίζω πως θα είναι η καλύτερη αφορμή για να κάνεις την τρύπα! :laugh: :laugh: have fun!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...