Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια συγγνωμη για το ασχετο σχετικα θεμα αλλα ειναι αναγκη να πω ενα ευχαριστω σε μια απο εσας αλλα δε θυμαμαι το ονομα της ουτε σε ποιο θεμα εγινε η συζητηση!

λοιπον δε θυμαμαι καπως καποια ειπε κατι ομομορφο για μενα και της ειπα χαριτολογοντας : θα σου βαλω τα λευτα εκει που ειπαμε...για πλακα ε! και μου απανταει τα λευτα που ειναι να μου δωσεις (για το ομορφο σχολιο κ καλα) δωστα στο πρωτο παιδακι που θα συναντησεις και θα ζητιανευει!

το θεωρησα πολυ χαριτωμενο.

λοιπον εχθες ημουν στη κυψελη για δουλεια και μιλαγα στο τηλεφωνο και ερχοντε δυο αδερφακια ενα αγορι και ενα κοριτσι και μου ζητησαν να τους δωσω να παρουν γαλα ,εγω μιλαγα στο τηλεφωνο και δεν τους εδωσα σημασια και οταν καταλαβα τι εγινε αυτα ειχαν φυγει.πραγματικα οταν θυμηθηκα τη φραση που μου ειχε πει αυτη η κοπελα εμεινα κοκαλο!αρχισα να πηγενω πανω κατω στη πλατεια για να βρω τα παιδακι και για καλη μου τυχη τα βρηκα!τα εδωσα στο κοριτσακι κ μου λεει:αληθεια τοσα?και της ειπα οτι μου ειπαν να της τα δωσω γιατι ειναι η πιο ομορφη και τα ευχαριστω που ακουσα δε λεγονται!αλλα το θεμα δεν ειανι ουτε ποσα της εδωσα ουτε τα ευχαριστω που μου ειπαν!ενιωσα οτι εκπληρωσα μια ευχη!πραγματικα ενιωσα λες και λουστηκα με γαληνη και φως!

γιαυτο εχω την αναγκη να πω ευχαριστω στο ατομο που βοηθησε να νιωσω ετσι!

εψαξα λιγο τα θεματα που εχω μιλησει αλλα δεν εβγαλα ακρη! γιαυτο κορτισακι σε ευχαριστω οποια και αν εισαι,εκανα αυτο που μου ειπες και νιωθω ευτυχια!

τα φιλια και την αγαπη μου!!!

post-5900-13873934775602_thumb.jpg

Δημοσίευση

εγω ειμαι εγωωωωωωω !!! μπραβο σου !!! να εισαι καλα !! δεν ξερω αν ειδες στο αλλο θεμα που λεμε πιοιν θελουμε να γνωρισουμε !!! εγω θα ηθελα να γνωρισω εσενα !!! παρε αλλον ενα ψηφο !!!!!!!!!!!!!! ( αντε και δημαρχος )

Δημοσίευση

αχ πολυ πολυ χαρηκα!

σοβαρα τωρα οταν καταλαβα τι εγινε τα εχασα!ειπα μεσα μου καλε εγω υποσχεθηκα να κανω αυτο κ αυτο και τα εδιωξα τα παιδακια επειδη μιλαγα!απαπαπα σου λεω πηγαινα σα τη τρελη πανω κατω!

καλε κοριτσια τι ομορφο πραγμα αυτο το συναισθημα!να δινεις σε καποιον που το χρειαζετε!αχ νιωθω λες και εσωσα τη γη!πραγματικα μιλαω!

Δημοσίευση

εχουμε γινει πολυ αχαριστοι !!!! ειναι υπεροχο να μπορουμε να προσφερουμε !!!! φτερουγιζεις μετα δεν περπατας !!! ας το κανουμε ολοι μας !! οχι σε αυτους τους τυπους στα φαναρια γιατι εμεις την ωρα της εργασιας μας δεν ζητιανευουμε !! τα παιδακια ομως θα αγορασουν ενα κουτι μπισκοτα ενα πακετο μακαρονια !! κατι ρε αδερφε !! μπραβο κοπελια μου !! εγω δεν εκανα τιποτα !! εσυ το εκανες !! φιλακια πολλα !!! να σε εχει καλα ο θεος και να εισαι ευλογημενη!

Δημοσίευση

Mπράβο αγάπες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με κάνετε πολύ περήφανη κ με συγκινήσατε απίστευτα...Έξαλλη γίνομαι όταν ακούω "εντάξει μωρέ κ πού ξέρεις ποιός πραγματικά χρειάζεται βοήθεια?".. :angry::angry::angry: Ας κάνουμε εμείς το καλό...Κ ας πέσει στο γιαλό,έτσι δεν είναι???

Σας αγαπώ πολύ!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

μπραβο ετσι πρεπει κοριτσια νομιζεις οτι βοηθας ολον τον κοσμο!!!!

και δεν βοηθας μονον το αλλον αλλα και την ψυχη σου νιωθεις και συ καλα 10 φορες περισσοτερο απο αυτον που βοηθησες!!!!

:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

Bρε Ραμονα τι υπεροχο αυτο που εκανες??!!!!!!!!

Με κανες να χαμογελασω :) !!Κ να συγκινηθω!!

Μετα που σ'εκανα εικονα να τρεχεις πανικοβλητη πανω κατω στην πλατεια της Κυψελης...γελασα :P !!!

Μπραβο βρε κοριτσακι μου!!!Να εισαι παντα καλα κ οσο μπορεις κ περναει απο το χερι σου να κανεις κ αλλους να χαμογελουν ;) !!!

Μπραβο κ στο Βικακι που ηταν η αφορμη κ σου εδωσε εμπνευση ;)

Φιλια κ στις 2 σας!!!! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...