Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γΕΙΑ σασ .θα ΄ηθελα πληροφοριεσ για το ΓΑΙΑ.Αν εχετε γεννήσει εκει ή σκοπευετε να γεννησετε εκει ή γνωστη σας γεννησε θέλω πληροφοριεσ. Το πρώτο παιδι το γέννησα στο Ιασώ και πολυκοσμία βρε παιδί μου εξάλλου πολλά λεφτά για ένα τρικλινο δωμάτιο. Η γιατροσ μου ξεγεννά και στα τρια ιδιωτικά αλλά πιστεύω να παει και στο γαια. Θελω πληροφορίες γιατι δεν ακούω τίποτα και δεν ξέρω πράγματα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @maria_nt 900 ευρώ για ενοίκιο, τι λέτε ρε.. τι τιμές είναι αυτές.. δεν πάει καλά ο κόσμος.. έχει ξεφύγει.. εγώ 900 ευρώ παίρνω μηνιάτικο από τη δουλειά μου.. αν έναν μισθό τον δίνουμε για σπίτι πάει χαθήκαμε.. θα δουλεύουν δύο για να μένει ο μισός μισθός του άλλου στην ουσία για να πληρωθούν οι υπόλοιποι λογαριασμοί.. και στο τέλος να κοιτάς το ταβάνι και να τρως τα δάχτυλα σου.. Ούτε καν κορίτσια.  Εμείς μένουμε σε τεσσάρι, με τρις κρεβατοκάμαρες, κουζίνα τραπεζαρία καθηστικό ένα, είναι μεγάλος ο χόρος.. μεγάλο μπάνιο και αποθήκη εντός του σπιτιού και δίνουμε 250€ ενοίκιο το μήνα στην Ορεστιάδα και ήθελε απλά πριν δύο χρόνια να μας το κάνει 280€ ο σπιτονοικοκύρης, αλλά είμαστε στο δεύτερο χωρίς ασανσέρ και με όχι ιδιαίτερες άλλες παροχές που τα 250€ ήταν υπέρ αρκετά γι' αυτό το σπίτι που νοικιάζουμε.. έτσι έκανε τουμπεκί. Τώρα τον Ιανουάριο όμως που λήγει ξανά το συμβόλαιο θα μας το ανεβάσει μάξιμουν στα 300€.. αλλά εμείς θα του πούμε για χαρά και θα ρθούμε στο χωριό. Οπότε στην ουσία τα 250-300€ θα είναι το πολύ τα έξοδα μας για τα καύσιμα, για να πηγαίνουμε στην πόλη για δουλειά και διασκέδαση και θα είναι και το σπίτι δικό μας. Και δεν θα έχουμε και κανένα μαλάκα πάνω από το κεφάλι μας κάθε τρις και λίγο να μας ανεβάζει τις τιμές και να μας ζητάει λαγούς με πετραχίλια. Δόξα τω Θεώ! να είναι καλά τα χωριουδάκια μας και τα πατρικά μας παλατάκια.!!!!  Έτσι δουλεύουν δύο, αλλά και αποταμίεση μπορείς να κάνεις, και με το μισθό του ενός να πληρώσεις υποχρεώσεις και φαγώσιμα και ο μισθός του άλλου σου μένει καθαρός να τον κάνεις ότι θέλεις και να ζήσεις αξιοπρεπός σαν άνθρωπος. Μάλλον κορίτσια ήρθε η ώρα σιγά σιγά ο κόσμος να αρχίσει να γυρνάει στα χωριά του, τουλάχιστον όσοι έχουν πατρικά και μπορούν να γυρίσουν. Άποψη μου, με αγάπη πάντα. 🫶🏻
    • Καλησπερα κοριτσια μου.καλη εβδομαδα❤️❤️❤️❤️ Ελπιζω να σας βρισκω ολες καλα.διαβαζα τα μεα σας κατα καιρους κ χαιρομουν με τις εγκυμοσυνες σας κ τα καλα σας νεα🌈🌈 Τα νεα κοριτσια συντομα εγκυουλες ευχομαι κ στις δε εγκυες μας με ενα πονο κ ολα τα καλα!!!!εχω πολυ καιρο να γραχω στο φορουμ εξαιτιας πολλων θεματων υγειας που αντιμετωπιστηκαν  κ δουλειας(εμεινα χωρις) κ ηθελα λιγο να αποστασιοποιηθω κ να τω βρω με τον εαυτο μου. Μολις λοιπον κ γω εκλεισα 3,5 χρονια πολλω πρπσπαθειων χωρις αποτελεσμα ακομη γ συλληψη κ ειναι κατι π με ποναει πολυ οσο ακουω θετικα τεστ απο το περιγυρο μου. Εχουμε ελεχθει με το συζυγο σε ολα (σχεδον),εχω κανει προκλησεις κ ακομη τιποτα,ο γιατρος ειπε οτι ανηκουμε στν ανεξηγητη υπογονιμοτητα γτ εχψ ΣΠΩ αλλα δε μ προτεινει ακομη εξωσωματικη ουτε καν σπερματεγχυση αλλα.μια φορα ακομη προκληση με femara και ενεσεις gonal.υπαρχει καποια π να εκανε αυτο το πρωτοκολλο σε ΣΠΩ κ να πετυχε.????????. Επισης παροτι εμβολιασμενη δειγνωσθη με hpv 58 αλλα παπ κ κολποσκοπηση ολα αψογα. Ο γιατρος μ ειπε εμφανιστηκε γτ μπηκε ο οργανισμος μ σε στρεσογοννα κατασταση κ ξυπνησε τον ιο (καθοτι ολες τον εχουμε απενεργοπιημενο στο σωμα μας( Τρεφομα σωστα,παιρνω βιταμινες ,ασκουμαι ,αλλαξα γιατρο,εξετασεις αψογες κ δεν μπορω να δω τι παει λαθος. Εχω κανει τοοοοσες προσευχες κ νοιωθω μεσα μ πως ποτε δε θα τα καταφερω. Συγνωμη γ το σεντονι αλλα νοιωθω απογοητευμενη 🙁🙁
    • Καλημέρα καλημέρα κορίτσια μου γλυκά ,τι κάνετε;;;; 3/12 μπαίνω στον μήνα μου!!!!🩵🩵🩵🩵 Νομίζω είμαι η επόμενη που γεννάει από τις εγκύουλες εδώ;;;🙂🙂🙂😉  Πώς περνάει ο καιρός;;;;έχω βαρύνει αρκετά!!!!! Και με τα σχολεία των παιδιών , δραστηριότητες, φροντιστήρια που τρέχω όλη μέρα μόνη μου. ,πραγματικά δυσκολεύομαι!!!!! Αλλά Δόξα Τω θεώ 🙏 υγεία να έχουμε και όλα γίνονται!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα αγάπες μου🙏🙏🙏💝💝🌹🌹🌹
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν το γνωρίζω το site. Πρέπει να αγοράσω κάποιο πακέτο για να δω βίντεο με ασκήσεις;; Είναι στα αγγλικά και μπερδεύομαι.. τελευταία φορά που πήγα για υπέρηχο μου ειπε ο γιατρός ότι το κεφάλι ήταν στο πλάι αριστερά της κοιλιάς μου και εγώ το ένιωθα στην περιοχή του αφαλού μου. Τα πόδια του ερχόντουσαν στο δεξί πλάι της κοιλιάς μου. Κάποια βράδια έχω νιώσει και το κεφάλι του ψηλά στα πλευρά μου.. Κάνω κάποιες ασκήσεις που μου έδειξε η μαία του γιατρού μου αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω δει κάποια διαφορά. Την Πέμπτη έχω ραντεβού για υπέρηχο. Δυστυχώς δεν αναλαμβάνει ο γιατρός μου να κάνει εξωτερικό μετασχηματισμό λόγω κινδύνου για αποκόλληση πλακούντα ή κάποιας άλλης επιπλοκής.. Προσπαθώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω το σενάριο της καισαρικής γιατί καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα ονειρευτεί έναν δεύτερο φυσιολογικό τοκετό.. θέλω να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να εξαντλήσω κάθε πιθανότητα του να γυρίσει. 
    • Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου! Κατάλαβα.. στις πόσες βδομάδες δηλαδή γεννησες; Είναι καλύτερα η μικρούλα τι σας είπαν; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...