Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειμαι μαζι με τον συντροφο μου σχεδον 5 χρονια τωρα

Σε ολα συμφωνουμε και περναμε καλα και αν δεν συμφωνουσαμε καναμε ευκολα υποχωρησεις και περνουσαμε ωραια

σε ολα εκτος απο το μεγαλωμα της Μικρης!!!!!!!!!!!!!!!!

εκεινος θα ηθελε να επαιρνε μπουκαλι και να την δινω στην γιαγια και καποιες ωρες εγω προτιμω τον θηλασμο και οι γιαγιαδες να την περνουν μονο για να την κανακευουν

θα ηθελε να ειχε παει στο δωματιο της απο τις πρωτες μερες και να ειχαμε ενδοεποικοινωνια προτιμω να παει στο δωματιο της σε 1-2 μηνες τωρα που εχει μεγαλωσεκι αρκετα και κανει πιο ζεστες μερες για μην εχω την ανυσηχια ξεσκεπαστηκε παρασκεπαστηκε τι θα κανω τωρα να τρεχω απο δωματιο σε δωματιο

εκεινος θα προτιμουσε να την εχω την περισοτερη ωρα με τα παιχνιδακια της κκαι οταν τρωμε εμεις να καθετε στο καρεκλακι φαγητου και να μας βλεπει εγω παλι προτιμω να την εχω τωρα που μπορω την περισοτερη ωρα αγκαλια και οταν τρωμε να της κανω και σε εκεινη κρεμα να την ταιζω ταυτοχρονα με την ωρα που τρωμε και εμεις

εκεινος θα ειχε καλυτερο να εκμεταλευομαι τιος γιαγιαδες να την κρατανε οση περισοτερη ωρα μπορουν και εμεις να κανουμε αλλα πραγματα εγω θα προτιμησω να εκμευταλευτω τις γιαγιαδες μονο οταν δεν αισθανομαι καλα και θελω λιγο να ηρεμησω ενα 10λεπτο τεταρτο να χαλαρωσω λιγο για να μπορεσω να ξαναεπανελθω στις επαλξεις και τις απαιτησεις της μικρης

και παει λεγοντας η ιστορια!!!!!!!!!!!!!

εκεινος σαν επιχηρημα καθε φορα μου λεει οτι και εκεινον που τον μεγαλωσε η γιαγια του δεν επαθε τιποτα και η μανα του με τον μπαμπα του καναν την ζωη τους εγω τι να του πω καμοια φορα του εχω πει οτι τα παιδια ειναι φτιαγμενα να τα φροντιζουν οι γονεις και οχι οι παππουδες διαφορετικα θα προνοουσε η φυση οι ανθρωποι να κανουν παιδι στα 70 και οχι στα 24 που ειμαι εγω και στα 40 που ειναι εκεινος για να μπορουν να ανταπεξελθουν

Απορια συμβαινει σε εσας η εγω κατεβηκα απο αλλο πλανητνη?????και τι κανετε ηια να μην χαθει η μαγεια και ο ερωτας που σας δενει μαζι τοσο καιρο????

Εχουμε συζητησει και σκεφτομαστε σοβαρα να μην κανουμε αλλο παιδι τουλαχιστον για τα επομενα 5 χρονια δεν νομιζω να αντεξουμε τοση πιεση παλι απο την αρχη σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα

επισης για να κανουμε αλλο παιδι ειναι λιγακι δυκολα γιατι εκεινος μου εχει ξεκαθαρισει οτι για να κανουμε και αλλο θα πρεπει να μεγαλωσει με μπουκαλι και γιαγιαδες και χωριστο δωματιο και εγω του εχω επισης ξεκαθαρισει οτι ακομα για να κανουμε και αλλο παιδι ευχαριστως να επιστρεψω στην εργασια σε 2 μηνες αλλα το παιδι θα μεγαλωσει στην αγκαλια και οταν θα δουλευω θα το παιρνω σε μαρσιπο αν δεν δεχετε αλλο συμβιβασμο μαζι μου!!!!!!!!!!!

εχω επιλεξει να ασχολουμαι με τα αγροτικα του μιας και βολευει αυτο ολους μας και τον ιδιο ακομα και μπορω να την εχω αν χρειαστει και ολη μερα μαζι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!πριν που δεν ειχα την μικρη ακομα ειχε δουλεψει μονο μια χρονια μαζι με εμενα και τον πατερα του και ολες τις αλλες ειχε ερθει μονο 5-6 φορες ως τουριστας μαζι μας στα χωραφια εργατη δεν ειχε χρειαστει να βαλουμε μονο 2 βδομαδες σε κατι δεντρα θεορατα!!!!!

σορι για το σεντονι αλλα πλα ηθελα καπου να τα πω να φυγουν απο μεσα μου!!!!!!!!!!! :P

Δημοσίευση

Ελενη μου και εμενα με μεγαλοσε η γιαγια...αλλα θα ηθελα το δικο μου μωρο να το μεγαλοσω εγω.

Προτιμω να μην κανω καποιες δουλιες στι σπιτι αλλα να παιζω με το μωρο μου.

Πραγματικα ειναι τοσο μικρο το χρονικο διαστημα που ειναι κοντα μας, συντομα θε μεγαλωσουν και θα θελουν να εξερευνησουν τον κοσμο και τοτε και να θελεις δεν θα μπορεις να τα εχεις διπλα σου συνεχεια.

οσο για το πταπεζι εχω διαβασει σε παρα πολλα βιβλια οτι αυτο που κανεις- και που προσπαθω να κανω και εγω ειναι το σωστο, ενα μωρο πρεπει να μαθει συντομα ποια ειναι η ωρα του φαγητου και αν γινετε να τρωει ολη η οικογεννεια μαζι.

Αλλα μην περιμενεις απο τον αντρα σου να καταλαβει...γιατι απλουστατα ειναι αντρας και ειναι τελειως διαφορετικη σταση ζωης

Δημοσίευση

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΣ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Κ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ . ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΜΠΑΣ ΟΣΟ ΕΣΥ ΜΑΜΑ. ΔΩΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΗΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Δημοσίευση

Δεν περιμενα τοσο γρηγορα να εχω απαντηση με τοσο κατεβατο που εχω γραψει μερα μεσημερι κουρασμενες ολες μας !!!!!!

Να ειστε καλα σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας!!!!!!!

Ελπιζω σε 5 10 χρονια να εχουν φτιαξει τα πραγματα!!! :silly: :side:

Δημοσίευση

ελενη μου το παιδακι σου φυσικο ειναι να το θελεις μαζι σου,ολη την ωρα,ολη τη μερα!!το θεωρω λαθος να το μεγαλωσουν οι παππουδες!ενταξει λογικο ειναι να το λαχταρουν κ να θελουν να το βλεπουν,αλλα οχι να το μεγαλωνουν!!κ γω θα το αρνιομουν καθετα αυτο!πρεπει να δωσεις ολο σου το ειναι στο παιδακι σου γιατι περνανε γρηγορα οι μερες,οι μηνες,τα χρονια,τα παιδικα χαμογελα,οι τρυφερες αγκαλιτσες,τα χαδακια κ δεν ξαναγυριζουν ποτε πισω!σε καταλαβαινω που θελεις συνεχεια να το εχεις αγκαλιτσα,να το κανακευεις,να τρωτε ολοι μαζι σαν οικογενεια!!ειναι πολυ σημαντικο να τρωει ολη η οικογενεια μαζι!!! :)

τωρα οσον αφορα τον αντρα σου απ'οτι δειχνει νιωθει παραμελημενος κ προσπαθει να σε πλησιασει,απομακρυνοντας αθελα του την μικρη απο σενα με διαφορες λυσεις(γιαγιαδες)....ετσι ωστε να κερδισει κ κεινος καποιο εδαφος στην προτιμηση σου!

καποιες φορες αν μπορεις αφηνε για 2 ωριτσες την μικρη στη γιαγια ετσι για να πατε μια βολτα να ξεσκασετε,να συζητησετε!!ετσι σιγα σιγα θα νιωθει κ παλι οτι ειναι ''ενεργο'' μελος στην καθημερινοτητα σου!!

προσπαθησε να βρεις για ποιο λογο σε κονταρει στο θεμα του παιδιου!πλησιασε τον κ θα δεις θα σου ανοιχτει! :)

Δημοσίευση

γλυκεια μου ελενη θεωρω οτι δεν εχετε κανενα προβλημα τοσο μεγαλο ωστε να γραψεις τοση μεγαλη σελιδα:P.....βασικα πιστευω οτι θελετε τα ιδια πραγματα απλα τα λετε αλλιως!!!!

καταρχην θα επρεπε να χαιρεσαι που ο αντρας σου θελει να κανει πραγματα μαζι...θα μπορουσε να σε αφηνει στο σπιτι και να βγαινει μονος του ή το οτιδηποτε τελωςπαντων θελει να κανει ...το οτι θελει ομως να τα κανετε μαζι και να αφιερωσετε χρονο μαζι σε κατι το θεωρω τελειο και θα σου προτεινα να αφηνεις λιγο και την μικρη στις γιαγιαδες.....δεν ειναι κακο...αν την αφησεις μια στο τοσο δεν σημαινει οτι την μεγαλωνουν οι γιαγιαδες προς Θεοu:)

ολα καλα......μην τα ψαχουλευεις και ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕΣ....ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΣΥ....αντε γλυκουλα μου:)

Δημοσίευση

ΕλένηΧ έγραψε:

εκεινος σαν επιχηρημα καθε φορα μου λεει οτι και εκεινον που τον μεγαλωσε η γιαγια του δεν επαθε τιποτα και η μανα του με τον μπαμπα του καναν την ζωη τους

Για τον ιδιο ακριβως λογο (μεγαλωμα με τριτα προσωπα και οχι τους γονεις) ο δικος μου αντρας πριν ακομα παντρευτουμε ήταν καθετος σε ενα πράγμα . Αν με το καλο κανουμε μωρο θα το μεγαλώσουμε εμεις και μονο εμεις .

Αν οι γονεις θελουν να κανουν τη ζωή τους τοτε δεν κανουν παιδια . Απο τη στιγμη που θα κανουν παιδια δεν υπαρχει η "ζωη τους" αλλα η "ζωή μας" , ολης της οικογενειας .

Τωρα για τα υπολοιπα θελει πολυ συζητηση γιατι γενικοτερα οι αντρες τον πρωτο καιρο (ειδικα σε μας που θηλάζουμε ) ειναι καπως εξω απο το μεγαλωμα του μωρου και βλεπουν διαφορετικά καποια πραγματα .

Δημοσίευση

σιγουρα τα παιδια τα μεγαλωνουμε εμεις και οχι οι γονεις μας!!!

ο αντρας σου αυτο δεν μπορει να το καταλαβει γιατι δεν το εζησε...εμενα ο μικρος μου εχει μεινει πολλες φορες στους γονεις μου και πολλες φορες για 2-3 μερες φυσικα οχι για να διασκεδασω και να κανω την ζωη μου αλλα γιατι υπηρχε προβλημα υγειας δικο μου και δεν μπορουσα να ανταποκριθω στις αναγκες του μωρου.

στο θεμα του μπιμπερο πες του αντρα σου εκ μερους μου επειδη δεν θηλασα οτι σου τρωει περισσοτερη ωρα να βρασεις,αποστειρωσεις και να φτιαξεις ενα γαλα απο το να θηλασεις.

η αγκαλια παλι.....δηλαδη συγνωμη κιολας μετραει ποσες αγκαλιες θα κανει η μανα στο παιδι της????

ενταξη σιγουρα θα αφησεις την μικρη να παιξει και λιγο με τα παιχνιδακια της,με ενα γυμναστηριο αλλα αν ζητησει αγκαλιτσα θα της πεις οχι???

στην γιαγια και στον παππου γνωμη μου αν ειναι υπευθυνοι ανθρωποι και σωστοι καλο ειναι να το πηγαινεις και λιγακι δεν ειναι κακο τουλαχιστον για μενα ουτε την μαμα ακυρωνει αυτο ουτε τιποτα.

ακομη αν το δωματιακι της εχει καλη θερμοκρασια μην ανυσηχεις για το αν ξεσκεπαζεται τοσο πολυ(εμενα ο δικος μου ολη νυχτα πεταει την κουβερτα του και το πρωι την βρισκω στην ακρη της κουνιας να εχει γινει κουβαρι,εφοσον ομως το δωματιο ειναι ζεστο δεν ανυσηχω)οποτε μπορεις να την βαλεις στο δικος της δωματιο σιγα σιγα και να εχεις ενδοεπικοινωνια.

ο αντρας σου τα λεει ολα αυτα γιατι πολυ απλα δεν εζησε την μητρικη αγαπη,αυτην που δινεις εσυ στο κοριτσακι σου και του φαινονται ξενα και περιεργα ολα...φροντισε να τον βαλεις στο παιχνιδι,δηλαδη να τον κανεις μερος ολων αυτων που εσυ κανεις καθημερινα με την μικρη ετσι ωστε να καταλαβει και να νιωσει την αγαπη.

ειναι στερημενος απο αυτα οποτε με το να εμπλακει με την ανατροφη(ουσιαστικα)της μικρης θα γεμισει συναισθηματα και τοτε θα δεις την πραγματικη αλλαγη μεσα του.

ελπιζω ολα να πανε καλα και να μπορεσει να νιωσει οτι κι εσυ

Δημοσίευση
ο αντρας σου τα λεει ολα αυτα γιατι πολυ απλα δεν εζησε την μητρικη αγαπη,αυτην που δινεις εσυ στο κοριτσακι σου και του φαινονται ξενα και περιεργα ολα...φροντισε να τον βαλεις στο παιχνιδι,δηλαδη να τον κανεις μερος ολων αυτων που εσυ κανεις καθημερινα με την μικρη ετσι ωστε να καταλαβει και να νιωσει την αγαπη.

ειναι στερημενος απο αυτα οποτε με το να εμπλακει με την ανατροφη(ουσιαστικα)της μικρης θα γεμισει συναισθηματα και τοτε θα δεις την πραγματικη αλλαγη μεσα του.

Εγω δεν τολμησα να το παω τοσο βαθια , αλλα συμφωνω απολυτα ! Μπεμπουλης δινεις την πραγματική διασταση του θεματος !!!

Δημοσίευση

ετσι ειναι lala δυστηχως!!!

το να παει ενα μωρο για λιγο,για κανα δυο μερες στους παππουδες αν προκυψει μια αναγκη ειναι διαφορετικο απο το να μεγαλωνει με εκεινους για να κανουν οι γονεις την ζωουλα τους.

και ο αντρας της ελενης μας αυτο το θεωρει φυσιολογικο..θεωρει φυσιολογικο ακομη και μετα τον ερχομο του μωρου να κανουν οι γονεις την ζωη τους και το μωρο να ειναι απο εδω και απο εκει.

για να αλλαξει ομως αυτο ΠΡΕΠΕΙ εκεινος να αχοληθει ενεργα με την ανατροφη της μικρης μονο τοτε θα καταλαβει τι εστι ΓΟΝΙΟΣ!!!!!

και θα σας φερω και ενα προσφατο δικο μου παραδειγμα:

πριν 3 μερες βρικα δουλεια..απαιτητηκη δουλεια με πολυ κουραση..τοση κουραση που οταν γυριζα σπιτι απο τον πονο που ειχα δεν ημουν σε θεση να κοιταξω το παιδι μου.

τις ωρες που δουλευα τον μικρο τον κρατουσε η μαμα μου,ολα καλα μεχρι εκει.

χθες ομως ποναγα τοσο που η μαμα μου εμεινε μεχρι το απογευμα γιατι δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι να τον ταισω,ουτε να τον παρω αγκαλια που μου το ζηταγε.

ΕΡΩΤΗΜΑ:τι να εκανα? να παραμελω το παιδι μου για την δουλεια και ας την εχω αναγκη? ΟΧΙ παραιτηθηκα!! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ

Δημοσίευση

ο καημενος ασχοληται οσο μπορει και πολλες φορες το βραδυ μπορει να ασχοληθει και πιο εποικοδομητικα απο εμενα που ειμαι λιγο παραζαλισμενη ειναι πολυ καλος συντροφος απλα αναρωτιεμαι γιατι εφοσων και οι 2 μας θελουμε το καλυτερο για την μικρη δεν μπορουμε να βρουμε ενα κοινο τροπο μεγαλωματος

ειναι απολυτος με το μπουκαλι βεβαια με αφησε να κανω το δικο μου με τον θηλασμο ειμαι απολυτη με τον θηλασμο και σε καμοια περιπτωση εδψ δεν θα περνουσε το δικο του

ωρα που εχει μεγαλωσι λιγακι η μικρη αισθανομαι και εγω πιο ετοιμη να την παω στο δικο της δωματιο αλλα οχι πιο μπροστα

επισης τωρα που εχει μεγαλωσει λιγο η μικρη πριν 2- βδομαδες οταν ηταν το καρναβαλιο του προτεινα αν θα ηθελε να βγουμε ενα βραδυ μια ωριτσα μονομ οι 2 μας για καφε αλλα λεει οτι του αρεσει που βγαινουμε οι 3 μας και δεν εχει προβλημα

Σαν πατερας δηλαδη πιστευω οτι ειναι καλυτερος απο τον δικο του και πιο ενεργος

απλα αναρωτιεμαι γιατι σε τοσο σημαντικα θεματα για την ανατροδη της να διαφωνουμε αθετα κκαι με τοσο παθος για τις αποψεις μας και οι 2

οσο για τις γιαγιαδες η μανα μου μενει απο κατω και την παιρνει 3-4 φορες την μερα απο ενα 10λεπτο καθε φορα αλλα δεν θα ηθελα να την κραταει τωρα εφοσων εχω την δυνατοτητα εγω πανω απο μια αντε 2 ωρες συνολικα την ημερα!!!

θα μου πεις οταν θα δουλευεις??????θα εχω τον πατερα του την μανα μου και πολλες φορες και μια θεια του ολοι μαζι να τρεχουνε απο πισω της οταν δεν μπορει ο ενας η δεν του κοβει θα κοβει στον αλλο να την προσεχουν εναλαξ εχουμε αυτη την ευλογια και την υποστηριξη ευτηχως

οσο για το καρεκλακι πριν λιγο ηρθε απο την δουλεια και του εκανα το χατηρι να την αφησω χωρις να πω οτι θα της φτιαξω κρεμα για να φαει μαζι μας για να δουμε λεει τι θα γινει και να την εκπαιδευσουμε και λιγο στο κλαμα

καθισε στο καρεκλακι της αλλαα αρχισε να γκρινιαζει και καποια στιγμη εκλαψε μου λεει ασε την λιγο και τελικα μετα απο 2 λεπτα πηρε μια μπανανα μονος του και της την εδωσε και αρχισε να τρωει

τελικα μαντεχτε ειε πως μαλλον ειναι καλλυτερα να τρψει μαζι μας και αυτη

αν μη τι αλλο ειπε οτι απασχοληται με το να μασαει αντι να γκρινιαζει!!!!!!λολ

καποια στιγμη θα του αποκαλυψω το θεμα που εβαλα και ελπιζω να τον πεισω να γραψει και εκεινος τα πραγματα απο την δικη του πλευρα!!!!

Δημοσίευση

Ελένη μου δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω .

απλά θέλω να σου πω ότι ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ .

αυτά που ζητάει ο άντρας σου πραγματικά πρώτη φορά τα ακούω !!!! :blink:

συμφωνώ ότι μάλλον ειναι γιατί έτσι μεγάλωσε αυτό νομίζει ότι αυτό ειναι το σωστό δεν θέλει να δεχτεί ο τι οι γονείς του έκαναν λάθος και τον πάρκαραν για να κάνουν την ζωή τους .

αν το είχε συνειδητοποιήσει αυτό θα είχε την αντίθετη γνώμη .

από εδώ και πέρα αφού δεν μπορεί να καταλάβει με αυτά που του λες τι ειναι το σωστό και υπάρχουν θέματα παγώματος της ανάπτυξης της οικογένειας και φαγωμάρα συνεχής μεταξύ σας ,ειναι παρά πολύ δύσκολο να εξομαλυνθεί η κατάσταση .

όπως και να εχει ειναι ένας άντρας 40 χρονών και οι αποψεισ του για την ζωή ειναι κατασταλαγμένες και δύσκολα αλλάζουν .

όπως λέω σε φίλες και γνωστές πριν παντρευτεί κάποιος με το ταίρι του ειναι καλό να συζητήσουν κάποια θέματα .η αγωγή και η ανατροφή των παιδιών ,η ποσότητα των παιδιών και το γενικό πλάνο ειναι το σημαντικότερο .είναι πολύ σημαντικό να γίνουν κάποιες συζητήσεις για να μην βρεθεί κανένας προ εκπλήξεων .

Δημοσίευση

Ελενη χ.Εγω ζω το ακριβως αντιθετο! Ο αντρας μου θελει να παιρνουμε το παιδι παντου!Παντου ομως! Απο διακοπες,ψωνια, καφε, μεχρι στο κρεβατι μας!πολλες φορες λογοφερνουμε γιαυτο το ζητημα,αφου υπαρχουν προθυμα,της εμπιστοσυνης ατομα,γιατι να μην τον αφηνω να ευχαριστιεμαι εστω τον καφε με μια φιλη? Και εκει μαζι τον παιρνω! Ο αντρας μου λεει οτι και οι γονεις του ετσι τον επαιρναν παντου μαζι,οι εποχες εχουν αλλαξει ομως...

Δημοσίευση

πηγαμε για ψωνια και καναμε μια ωρα σχεδον να γυρισουμε !!!!ευτηχως η μικρη ειχε κοιμηθει στην αγκαλια της γιαγιας γιατι νυσταζε και δεν ειχε πολλη ωρα ξυπνια

παντως κανουμε υποχωρησεις αλλα μετα απο αρκετη γκρινια και απογοητευση μεταξυ μας ενω γαμ@τ@ υπαρχει αγαπη και συμπλευση στα αλλα θεματα :huh:

αλλα ωρες ωρες εχει αυτος τα πιστευω του εχω εγω τα δικα μου και γινομαστε μπιλιες!!!!!! :S

πρωτη φορα την εχω αφησει μια ωρα συνεχομενη στην γιαγια και ομολογο δεν τρελαθηκα απο τη χαρα μου :side:

Δημοσίευση

Να σου πω την αμαρτια μου εχω απιστευτες τυψεις που ο μικροε ειναι στην μαμα μου απο 3 μηνων και εγω δουλευω.

Ο Αντρας μου δεν θελει να τον παιρνουμε μαζι μας στο ΣΜ στα ψωνια κλπ, θελει ομως να τον παιρνουμε μαζι μας για βολτα, εγω ομως εχω δει παρα πολλους γονεις που ταιζουν τα μωρα τους με τα ψωνια του Σμ στο καροτσι κλπ..δεν ξερω...

Το καλοκαιρι που μας περασε σε μια κυρια συναδελφο εγινε ενα πολυ δυσαρεστο σκοτωθηκε η κορη της 24 ετω σε τροχεο..μολις ειχα σαραντησει..δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μ επιρρεασε αυτο.

Απο τοτε δεν κανω σχεδον τιποτα μεσα στο σπιτι περα απο τα απαραιτητα για ενα καθαρο σπιτι για το μωρο.

Αν και δεν το πολυσηκονω οικομιμικα παιρνω γυναικα- επερνα γιατι η κορη της γενησε και εφυγε- για τις πιο ουσιαστικες δουλιες γιατι θελλω να χαρω το παιδι μου. Εχω και μια ξαδελφη η οποια γενναει συντομα..και ειναι αρρωστη..δεν ξερω ποσο θα ζησει να χαρει το παιδι της....

Παντως θα συμφωνισω με την Μπεμπουλης απολυτα

Δημοσίευση

ειναι καλο να τρωει μαζι σας η μικρη μαθαινει και καλο θα ειναι να μην την εκπαιδευσεις στο κλαμα αλλα στο μασουλιμα χιχι

αυτο παντως με το μπουκαλι τι να πω βρε κοπελα μου εχει τοσα λευτα ο αντρας σου να χαλαει σε ξενο γαλα?? ξερεις ποσο εχει το κουτι? αχχχ ποσα μας εφυγαν εμας στο γαλα ευρωπουλα με το τσουβαλι και να μην του κανει το ενα γαλα και να δοκιμασουμε αλλο και ξανα παλι αλλο μεχρι να καταληξουμε σε καποιο.

τιποτα καλυτερο απο τον θηλασμο!!!!!!

εεε τωρα οσον αφορα τις γιαγιαδες ασε την και λιγο για να εχετε και τον προσωπικο χρονο σας σαν ζευγαρι με τον αντρα σου....

και ξεκινα σιγα σιγα την μεταβαση της μικρης στο δωματιο της.

εγω παντως τον δικο μου τον ειχα απο την αρχη στο δωματιο του και δεν ειχα κανενα προβλημα.

σου ευχομαι τα καλυτερα και με το καλο να κανετε και ενα αδερφακι στην μικρουλα σου

Δημοσίευση

Ελένη έθεσες πολύ καίριο θέμα...!!!

Καταρχάς δε διάβασα προηγούμενα γιατί δεν είμαι σε κατάσταση τώρα για ορθή αντίληψη αυτών...

Θα μου επιτρέψεις χωρίς φόβο και πάθος να εκφέρω άποψη και καλοπροαίρετα να γνωρίζεις!

Ο σύζυγός σου καταρχάς επιζητά τη δική σου προσοχή στο πρόσωπό του...

μήπως τον παραμέλησες;;;

όσα αναφέρεις σχετικά με τη διατροφή και τον τρόπο, το δωμάτιο ύπνου θεωρώ ότι εσύ έχεις τον κύριο λόγο αλλά και ο άλλος δεν πρέπει να "θίγεται"!Δεν είναι μόνο παιδί μας!

Γινόμαστε μάνες αλλά παραμένουμε και σύζυγοι...

Επίσης θα διαφωνήσω με το αποκλειστικό μεγάλωμα όπως αναφέρεται...

δηλαδή αν αφήσεις ενα 2ωρο το μωρό θα έχει συνέπειες ψυχολογικές;;;

Οι κινέζοι λένε:δεν έχεις παππού και γιαγιά;;;ΑΓΟΡΑΣΕ!!!

Εξάλλου κάποια στιγμή θα νιώσεις την ανάγκη για απολειστικό χρόνο με τον σύντροφό σου...δεν εννοώ άμεσα αλλά και έπειτα!!!

Επίσης θεωρώ ότι ναι το παιδί χρειάζεται ΑΓΑΠΗ των γονέων αλλά και του υπόλοιπου περιβάλλοντος!!!

Συνεχίζοντας θ'αναφέρω ότι περισσότερο ανησυχητικό είναι η αντίθεση του ζεύγους σε θέματα συμπεριφοράς, στάσης ζωής, ήθους...!!!

Εκεί θέλει συζήτηση και διάλογο...να υπάρξει γραμμή πλεύσης και όχι μία αυθαίρετη ανατροφή!!!

Αυτά από εμένα...παντελώς ως απόψεις και χωρίς ίχνος προκατάληψης...

Εγώ πάντως πλέον αναρωτιέμαι;;;

διδάσκεις ήθος και ανθρωπιά;;;μήπως μεγαλώνεις άτομο εκμευταλλεύσιμο;;;

δηλαδή να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για τη ζούγκλα;;;να μπορέσουν να επιβιώσουν;;;

Δημοσίευση

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ Η ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ Η ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ...ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ...(ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΕΡΕΘΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ)ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΛ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΚΟ ΠΤΑΩΜΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΛΙΓΟ ΚΑΝΑ 5 ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 5 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΜΕΣΑΩΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΙΤΣΕΣ...ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΤΛ...ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΜ ΤΟΝ ΕΧΩ Η ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ Η ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΦΥΣΙΚΑ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΜΙΚΗΡ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ Η ΕΓΩ Η Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΛΑΙΕΓ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 15 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΡΨΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΨΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΡΕΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ..ΝΑ ΑΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ

Δημοσίευση

katrina έγραψε:

.

Εγώ πάντως πλέον αναρωτιέμαι;;;

διδάσκεις ήθος και ανθρωπιά;;;μήπως μεγαλώνεις άτομο εκμευταλλεύσιμο;;;

δηλαδή να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για τη ζούγκλα;;;να μπορέσουν να επιβιώσουν;;;

Ελπιζω να μεγαλωσω εναν ανθρωπο δυναμικο ευτιχισμενο ευγενικο ηρεμο ανεξαρτητο χορτασμενο απο αγαπη

τωρα για την ζουγκλα το πσιδι γυσικα θα πρεπει να μαθει οτι εξω ειναι δυσκολα αλλα δεν πρεπει τωρα να παρει την ασγαλεια που ζηταει και αργοτερα να ξερει οτι μπορει εξω να ειναι ζουγκλα ομως η οιξογενεια του θα του παρεχει παντα την στηριξη οπου μπορει και οταν την εχει αναγκη???? :blush::blush::huh:

Δημοσίευση

Ελένη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά καταλαβαίνω και τον άντρα σου..Εγώ μέχρι να γυρίσω στη δουλειά ήμουν ολομόναχη με το μωρό και ο άντρας μου όλη μέρα στη δουλειά..Μόνο τις πρώτες 40 ημέρες είχα την πεθερά μου σπίτι, αλλά αυτή ασχολιόταν αποκλειστικά με τις δουλειές του σπιτιού κι εγώ αποκλειστικά με την μπεμπούλα μου...

Εγώ είχα θέμα με τον άντρα μου για τον τρόπο που θα κοιμίζω το μωρό..Δηλαδή εγώ την κούναγα όλη την ώρα και όταν σταματούσα ξύπναγε κι έκλαιγε και όταν ήταν σχεδόν 40 ημερών έγινε τρελός καβγάς για να την πάμε στο δωμάτιό της χωρίς κουνήματα κλπ...Έκλαιγε επί 2 ώρες το παιδί και δε με άφηνε να την πάρω αγκαλιά..ήμουν εκεί μαζί της, της μιλούσα, αλλά μου έλεγε ότι έτσι και την πάρω αγκαλιά, να φύγω από το σπίτι... :angry::angry::angry: όμως μου βγήκε σε καλό, γιατί έμαθε να κοιμάται μόνη της και εύκολα...

Πάντως κοριτσάκι μου εγώ επειδή είχα και σχετικά "εύκολο" μωρό τα βράδια ήταν αποκλειστικά αφιερωμένα στον άντρα μου..Δηλαδή τάιζα το παιδί, το έβαζα για ύπνο και μετά ήμουν αφιερωμένη στον άντρα μου..Βέβαια, εγώ δε θήλασα κιόλας.. :(:(

Πάντως τώρα επειδή λείπω όλη μέρα στη δουλειά (δουλεύω 10.30-20.30) τημ Ιωάννα μου τη μεγαλώνει η πεθερά μου..Εγώ τη β΄πεω 2 ώρες το πρωί και 1-2 ώρες το βράδυ...Και όλα τα σ/κ τα παιρνάμε μαζί...Μου λείπει πολύ και θα ήθελα να είμαι μαζί της, να την μεγαλώνω η ίδια, αλλά δεν μπορώ...Τη μεγαλώνει η πεθερά μου.. :(:( όμως το βράδυ όταν γυρίζω από τη δουλειά, παίζουμε, γελάμε, εγώ θα την κάνω μπάνιο, εγώ θα την ταίσω, εγώ θα την κοιμίσω... Αλλά ακόμα και όταν βγαίνουμε έξω βράδυ, βγαίνουμε αφού κοιμηθεί το μωρό ώστε να μη νιώθει μόνη της..

Κι εμένα με μεγάλωσε αποκλειστικά η μαμά μου, καθώς δε δούλευε και έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα..

Όμως αφού έχεις τη δυνατότητα να τη μεγαλώσεις εσύ, δεν υπάρχει λόγος να τη δίνεις στους παππούδες..Απλώς προσπάθησε να μην παραμελείς και τον άντρα σου...

Αυτά από μενα!!!!Φιλάκια!!!!

Δημοσίευση

A!!!!!Εννοείται ότι όπου πάμε όταν δε δουλεύουμε την παίρνουμε μαζί μας...Σούπερ μάρκετ, ψώνια, καφέδες, βόλτα...Μόνο το βράδυ δεν την παίρνουμε για να μην της χαλάσουμε το πρόγραμμα στον ύπνο της....

Και διακοπές που πήγαμε το καλοκαίρι, φυσικά και την πήραμε μαζί μας παρόλο που ήταν 2,5 μηνών...Δεν έχουμε πάει πουθενά μόνοι μας για ΣΚ κλπ αλλά δε με νοιάζει..Τη στερούμαι όλη την εβδομάδα, δε θα τη στερηθώ και ΣΚ..Εξάλλου, δεν περνάω καλά μακριά της...Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα λείψω 2 μέρες έστω και δε θα τη δω, δε θα τη μυρίσω, δε θα τη φιλήσω....

Δημοσίευση

εγω ακόμα μαμά δεν έχω γίνει αλλα και σε 2 φίλες μου που μιλάμε για το ίδιο θέμα υποστηρίζω το εξής:όπως γράφουν και τ αλλα κορίτσια μπορεί να νιώθει παραμελημένος ο αντρας σου και να παιρναει φάση!!κάντε ένα ταξιδάκι μαζί χωρίς το μωρό, κάπου ρομαντικά και γενικά όποτε έχετε λίγο ελευθερο χρόνο να προσπαθείτε να μείνετε μόνοι σας..κάνει καλό και στους 2 γονείς αυτο.οσο για το μπεμπακι σας εφόσον έχεις την δυνατοτητα να το κρατας εσυ μπράβο σου, απλα φρόντιζε να ξεκλέβεις λίγο χρονο και για τους 2 σας.δεν είναι "κακό" να στο κρατάει λιγο και η γιαγια που το αγαπαει απλά όλα να γίνοντε με "ρέγουλο"...

και εμενα η μαμα μου δουλευε πολυ αλλα σαν τη mpempoula16 αλλα οσες ώρες μπορούσε δεν μου τις στερουσε και εισεπραξα πολυυυυυυυ αγάπη, το ίδιο όμως και ο μπαμπας μου....

οσο για την γιαγια μου..τι φροντίδα, τι αγκαλιες, τι αγάπη!!μου λειπει πολυ!εν κατακλειδι...ολα μπορούν να συνδυαστούν!!αγαπή και κατανοήση να υπαρχει.θα σου πανε όλα καλα θα το δεις!!!

και για να κανουμε και λίγο χιουμορ...μια νυχτα με σεξυ εσωρουχα σε κανα ξενοδοχειο και θα γίνει αρνακι ο αντρας σου!!!! :laugh: :blush::lol: :silly:

Δημοσίευση

Γλυκια μου πέρασαμε και εμείς σαν ζευγάρι μια τετοια περίοδο και ιδίως όταν το παιδί άρχισε να μεγαλώνει..και να με βλέπει να γινομαι χαλί να με πατήσει..(με τα δικά του δεδομένα).

Ακόμη εχουμε προβληματάκια αλλα το διαχειριζόματσε καλύτερα..

Στην αρχή και για οσο διαστημα θήλαζα..ποτε δε μου ειπε..τιποτα άμεσα..αλλά έμμεσα..ελεγε ας κάνουμε ενα πείραμα..είσαι 1 με το παιδί καλό είναι αυτό?οταν του εξγησα οτι είναι καλό..εδειχνε να συμφωνει...γιατι τελικά οταν σταματησα τον θηλασμό είχε μια ΧΑΡΑ..τι να σου πω..δεν ηξερε δε ρωταγε όμως..το δεσιμο με το μωρό παρεμεινε το ιδιο..χαχαχαχ! πάλι μονο εγω τάιζα..μονο εγω κοίμιζα...!γιατι και εγω ειμαι εργαζομενη μητερα και θελω να ειμαι πραγματικά κοντα του..

Κανόνας 1ος : κοιμάται μόνο σπίτι του ..το παιδί

κανονα; 2ος : αν ειναι να βγουμε τον κοιμιζουμε και μετα..(καλα τωρα εμενα μεγαλωσε βεβαια)

κανόνας 3ος : τον παιρνουμε μαζί μας αν γινεται..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΛΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ,.,αλλά παραμένω το ιδιο πιεστική..και γινεται το δικό μου..

Εγω δηλαδή δε συμφωνω με τα κοριτσια..αλλα το παν ειναι να κανεις αυτο που θελεις εσύ..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ...εγω προσωπικά κάνω αυτο που νιώθω..και ΣΥΓΝΩΜΗ ..αλλα νιωθω οτι σε αυτη την περιοδο της ζωλης μου το παιδί μου με εχει και τον εχει αναγκη πιο πολύ...Εγω αυτα του τυπου δεν εχουμε ποιοτικό χρονο μεταξύ μας..και το παιδι μας αποξένωσε...ΜΕ ΚΑΝΤΗΛΙΑΖΟΥΝ..

Δηλαδή τι πιστευουν οτι θα κανουμε παιδιά..θα εξακολουθουμε να δουλευουμε..και θα ειμαστε οπως πριν..ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ..τωρα προηγειται το παιδάκι σας..θα μεγαλώσει και θα επενέλθετε...

Εμενα πια ο Αγγελάκος που μεγάλωσε..δε μας ενοχλεί πουθενά..ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ..τα δυσκολα περασαν..και τι εγινε δηλαδή ΠΟΥ ΔΕ ΒΓΗΚΑΜΕ ..ΤΟΤΕ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΙΝΩ ΑΥΤΑ και τα εχω ξεκαθαρίσει με τον ανδρα μου..σε αγαπάω..αλλα εσυ εισαι 34 και αυτο ειναι 2,5 αν θεωρεις οτι εσυ με εχεις πιο πολυ ανάγκη απο αυτό και μου κάνεις σκηνές..εγω ΣΥΓΝΩΜΗ πες με σκληρη συζυγο αλλά ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΕΣ..ΚΑΙ ΚΑΜΩΜΑΤΑ..!

Ολα εχουν να κανουν με το πως μεγαλωσε ο καθενας..και εμενα ο δικος μου μεγαλωσε με τη γιαγιά..αρα στην αρχη ελα ας το πάμε στη γιαγιά..1,2,3 ΤΟ ΞΈΚΟΨΑ..ΠΆΕΙ ....Τωρα μονος του λεέι ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ..και τον βλέπεις να καμαρωνει..αλλά όπως και να το κάνουμε τα βιώματα είναι βιώματα..ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ..θα με φουντωσει..αλλά δεν υποκύπτω...

Και μην θεωρηθει οτι δεν προσεχω ή δε φροντιζω τον άνδρα μου προς Θεού...εκεί έιμαι ..οτι θέλει ..και εκεινος για εμενα..αλλά για μενα και το ξερει ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...λάθος ήσ σωτο δεν ξερω θα φανει στην πορεία..!πάντως δεν θα εχω τυψεις..στο μέλλον και θα τα εχω καλά με τον εαυτό μου...μια φιλη μου ΧΩΡΙΣΕ για αυτο το λόγο ..γιατι λεει ο ανδρας της ενιωθε παραμελημενος...ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ...ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...και όχι γιατι περνούσαν καλά μόνες τους ή έξω ..ή στον κόσμο τους γενικότερα..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ..!

Αν δε δουλευα ίσως να είχα αλλη θεωρία..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...