Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΜΑΣΤΕ

ΣΤΑΓΟΝΑ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ? :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 12 ΕΤΩΝ,ΕΝΑ ΓΙΟ 6 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ.ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ thouli

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 12 ΕΤΩΝ ΕΝΑ ΓΙΟ 6 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ .

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ

Γεια και απο εμενα :) Nα τα χαιρεσαι ολα :P Ειμαι η μπεμπα της παρεας με λενε Νατασα, ειμαι 19 και στην 11η εβδομαδα, μας εκαψαν τα Χριστουγεννα φετος :P Xαλαλι του ομως :) καλωσορισες χχ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΓΙΝΑ ΜΑΜΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΗΚΙΑ.ΣΤΑ 19 ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ.ΣΤΑ 25 ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 30 ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Η σταγονίτσα η παραπονιάρα!!!

Καλως μας ήρθες κοριτσάκι μου!!Εγώ είμαι η Κωνσταντίνα,είμαι 27 χρονών κ έχω μια μικρή πριγκίπισσα την Ολίνα,η οποία είναι 7 μιση μηνών!Καλά,έγκυος κ στο τρίτο??Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοο!!!Είσαι το είδωλό μου!!!!!! :woohoo: Με το καλό!!!! :kiss::kiss:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 30 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ.ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΧΩΣΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑΤΑΣΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ.ΚΑΤΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ ΚΑΙΤΡΑΒΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ?ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΗΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ.

Ειναι ολο φυσιολογικοτατα :)

•Το στήθος είναι πιο ευαίσθητο και δείχνει πιο πρησμένο (ευκαιρία για ανοιχτά ντεκολτέ)

•Συχνοουρία (ειδικά τη νύχτα, δεν είναι ότι πιο ευχάριστο)

•Εξάντληση (Ίσως είναι ένας λόγος για επιπλέον ξεκούραση)

•Πιθανές ορέξεις για διάφορα φαγητά (ο τρελός χορός των ορμονών)

•Πόνος στη μέση ή πόνοι παρόμοιοι με αυτούς της περιόδου (η ορμόνη προγεστερόνη ευθύνεται για τον πόνο στη μέση και το μεγάλωμα της μήτρας για τους πόνους χαμηλά στην κοιλιά)

•Ναυτία το πρωί ή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας (η στιγμή που ακόμη και στον ήχο του αγαπημένου σου φαγητού μπορεί να σου έρθει αναγούλα)

•Ευαισθησία στην όσφρηση (η έγκυος-λαγωνικό)

•Ποικιλία συναισθημάτων ( εκεί που μια διαφήμιση στην τηλεόραση μπορεί να σε κάνει να κλαις…)

http://www.paidorama.com/%CE%95%CE%B3%C ... CF%82.html

γεια σου σταγονιτσα μου...και εγω ειμαι καινουριο μελλοσ και προσπαθω να μπω στην παρεα....ειμαι 21 χρονων κ ειμαι εγκυος 33 εβδομαδων.....3 παιδακια??? :woohoo: να σου ζησουν κ με το καλο να ερθει το τριτο σου... :)φιλακια...α!!και να πω οτι η δικη μου εγκυμοσυνη ηταν τελεια δε καταλαβα οτι ημουν εγκυος δεν ειχα τιποτα και κανενα συμπτωμα ουτε χαπια ουτε τιποτα...τωρα αρχισαν λιγο τα ζορια αλλα οκ αντεχω....αυτα :) :laugh: :) :laugh: :kiss::kiss::kiss:

Καλως ορισες Σταγονα!

Να σου ζησουν τα παιδακια σου κ με

το καλο να υποδεχτειτε κ το τριτο νινακι!!

Εγω ειμαι η Χρυσα 22 ετων,εχω μια κορουλα 14 μηνων

κ περιμενω κ την 2η μπουμπου μου τελη ιουνη.

θα τα λεμε..χχχ

Kαλως όρισες σταγονίτσα!! Πω πω...3 ε? Υποκλίνομαι!!!!

Εγω είμαι η Αλεξάνδρα και είμαι 28 εβδομάδων στο πρώτο μου μωράκι που είναι Αντρακλας και έχω φάει μεγάααλη καψούρα μαζί του!

γεια σου σταγονιτσα!!!!

να σου ζησουν τα παιδακια σου και με το καλο να φερεις στον κοσμο και το τριτο σου μωρακι!!!!

φιλακια!!! :kiss:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ELENI 22 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

για πες κανενα νεο βρε σταγονα!

να πω και εγω με τη σειρα μου να τα χερεσαι

για πες μας για σενα!εκτος απτο να εισαι μαμα τι αλλο κανεις?με τι ασχολεισαι?πως περνας την ωρα σου?

α δεν σου μιλαγανε τα τερατα!κατσε να βαλω μια φωνη!χιχι

λοιπον να σου συστηθω και εγω...ειμαι η Ραμονα ειμαι 21,τον μαιο θα γινω 22 και θελω δωρο μια απο τις τουρτες που φτιαχνουν τα κοριτσια,δε ξερω αν εχεις δει!

επισης μια καλη ευκαιρια για να γνωριστεις με καποιες ειναι οι συναντησεις !!!

για πες λοιπον...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...