Μετάβαση σε περιεχόμενο

τοκετός διδύμων


Recommended Posts

κοριτσια σορρυ που ανοίγω κ αλλο θέμα αλλα με τρωει υπερβολικά το θέμα της γέννας. Θελω να μας πουν οι διδυμομανούλες το πως γέννησαν τα διδυμάκια τους κ γιατι οι περισσοτεροι ελληνες γιατροι δεν αναλαμβάνουν φυσιολογικό τοκετό στα δίδυμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δυσκολα τα πραγματα καλη μου!!!!λιγες ειναι εκεινες με τοκετο διδιμων και με 2 μωρακια να κλαινε ταυτοχρονα τωρα πια οι διδιμομανουλες θα τρεχουν και δε θα φτανουν!!!!αν δεν κανω λαθος μια προσφατη διδιμομανουλα ειναι η Marker????καπως ετσι αλλα μπαινει πιο αραια πλεον.μακαρι παντως να σου απαντησει καποια σχετικη συντομα!!!!!!

Με το καλο να υποδεκτεις τα μωρακια σου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σαι καλά κοριτσάκι ναι το ξέρω οτι οι διδυμομανούλες δεν μπαίνουν τόσο συχνά απλα εβαλα το θεματάκι μπας κ σταθώ τυχερή κ το δούν να μας απαντήσουν γιατι δεν ειμαι η μόνη μ αυτη την απορία δυστηχώς

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια.Εγω έχω δίδυμα κοριτσάκια έντεκα μηνών...τα γέννησα με προγραμματισμένη καισαρική γιατί η θέση που είχαν δεν επέτρεπε τον φυσιολογικό τοκετό..και αυτός νομίζω είναι και ο κύριος λόγος που οι γιατροί πλέον δεν αναλλαμβάνουν τον φυσιολογικό τοκετό.Μπορεί να φοβούντε και τυχόν επιπλοκές.Με το καλό τα παιδάκια σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σαι καλά κοριτσάκι κ σ ευχαριστώ για την απαντησή σου. Απλά αν ερχονται φυσιολογικά κ τα δύο ειναι κ πάλι δυσκολο η το κάνουν οι περισσοτεροι γιατροι γιατι πολυ απλα βαριουνται που ζούν κ η καισαρική ειναι η πιο ευκολη λύση μιας κ ξερουν ακριβώς ποτε θα γινει κ κρατάει κ πιο λίγο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τωρα ειδα το θεμα σου! η αληθεια ειναι πως τον πρωτο μηνα ετρεχα σαν τρελη. ηταν εφιαλτης! κουραση, νυστα, και οτι μπορει να βαλει το μυαλο σου. τωρα ομως ειμαστε τελεια! εχω 10 μερες που τα βγαζω και μονη μου με το καροτσι. και επιδη μενουμε σε μεζονετα κατεβαζω το 1 στο ισογειο, το δενω στο καροτσι, κλειδωνω, ανεβαινω περνω το αλλο και φευγουμε. στο γυρισμο το αναποδο...

στο θεμα σου ομως... εμενα και τα 2 ηταν με κεφαλικη προβολη. ο γιατρος με προετοιμαζε και για φυσιολογικο, λεγοντας μου τη διαδικασια, και τα + και -. το αρνητικο ηταν οτι ο μπεμπης που ηταν πιο χαμηλα, ειχε 2 αντι 3 αγγεια στο λωρο και τον προσεχαμε παραπανω αν αναπτυσεται κτλ.

ειχα ραντεβου για καισαρικη Παρασκευη 24-10-2009 αλλα τα μωρα ειχαν αλλη αποψη. Τριτη βραδυ, μετα απο βολτα στο Hondos και ενω ετοιμαζα τοστακια για να δουμε ποδοσφαιρο, φρρρτ... κατι τρεχει! λιγο σαν να ηρθε περιοδος. παω τουαλετα... ροζ υγρο. αλλαζω σερβιετακι, παω να σηκωθω, παλι τα ιδια... ουτε μου περασε απο το μυαλο οτι σπασανε τα νερα. εγω νομιζα οταν σπανε γινεται χαμοσ. πηρα τηλ το γιατρο αλλα δεν επιανε! θυμηθηκα που μου ειχε πει οτι οταν δεν πιανει ειναι σε τοκετο στο Διαβαλκανικο. παιρνει ο αντρας μου εκει και ηταν σε καισαρικη. η μαια ειπε να παμε. ολα ηταν ο.κ. με βαλανε καρδιοτοκογραφο, ειχα διαστολη 3. ηρθε και ο γιατρος, ο οποιος κατα τυχη ηταν η βραδυα που ειχε υπηρεσια και θα ηταν ολο το βραδυ εκει για τοκετους. το συζητησαμε και ηταν στο τσακ να με αφησει για φυσιολογικα. αλλα κολουσε στο μπεμπη. δεν ηθελε να τον ζορισει. ετσι αποφασισαμε για καισαρικη.

στο τακα τακα μου κανανε επισκληριδιο και σε λιγη ωρα ηταν εξω τα μωρακια μου! ημουν βεβαια ξυπνητη σε ολη τη διαρκεια. το μονο που νιωθεις ειναι μια πιεση στην κοιλια. και τρανταγμα οταν προσπαθουσε να ξεσφινωσει τη μπεμπα απο τα πλευρα μου! καναμε και χιουμορ! πολυ τελεια ήταν! το μονο που δε μ'αρεσε ηταν οτι δεν ηταν ο αντρας μου μαζι. τα ειδε αμεσως μολις τα εβγαλαν. ολο το βραδυ απο την υπερενταση δεν κοιμηθηκα βεβαια και εκανα προσπαθειες να κουνησω τα δαχτυλα, σαν να οδηγαω, οπως μου ειπε ο γιατρος, για να φυγει η ναρκωση. το πρωι κατα τις 6 αρχισε να με ποναει η κοιλια, αλλα λιγο παραπανω απο οσο με πονουσε οταν ειχα περιοδο. ετσι δεν ζητησα κανενα παυσηπονο. το μεσημερι με ειδε ο γιατρος και εδωσε εντολη, μου βγαλανε επισκληριδιο και καθετηρα, πηγα μονη μου τουαλετα, και το βραδυ μου βγαλανε τον ορο και εφαγα!

προσπαθουσα να περπαταω πολυ και εβλεπα πολυ καλυτερη αναρωση απο την κοπελα που ειμασταν μαζι στο δωματιο και ειχε κανει και αυτη καισαρικη. βεβαια εχει να κανει και απο το ποσο καλος ειναι ο γιατρος. αυτη ηταν σε αναρωση ενα 24ωρο πισω απο μενα και ειχε γεννησει ακριβως πριν απο μενα. και απο τη στιγμη που γυρισα σπιτι ημουν σαννα μην ειχα την τομη!

αλλα αν μεινω μονη μου εγκυος αυτη τη φορα και οχι με εξωσωματικη, με ενα μωρο, θα ηθελα να γεννησω φυσιολογικα να δω πωσ ειναι. με τον ιδιο βεβαια γιατρο!!!

αυτα με λιγα (;) λογια! οτι θελεις ρωτα με ή στελνε με πμ για οτι απορια εχεις.

να ειστε καλα και οι 3 !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου και από εμένα. Γέννησα και εγώ τα διδυμάκια μου στις 18 Σεπτέμβρη με φυσιολογικό τοκετό και με διαφορά 2 λεπτών μεταξύ τους. Ο εγάλος γεννήθηκε 2870 και 58 πόντους και ο μικρός 2910 και 58 πόντους και αυτός.

Είχα απίστευτο άγχος πριν γεννήσω, με είχε πιάσει πανικός και ζητούσα καισαρική απο το γιατρό μου, ο οποίος φυσικά μου αρνήθηκε γιατί όλα κυλούσαν ομαλά και τα μωράκια είχαν κεφαλική προβολή.

Σε συμβουλεύω να χαλαρώσεις, να εμπιστευθείς το γιατρό σου και να έχεις έναν υπέροχο τοκετό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε κοριτσακια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μου ειπαν κ οι δυο απο την αρχή καισαρική κ γι αυτο λιγο ενοχλήθηκα μιας κ εχω γεννησει ηδη μια φορά φυσιολογικά αν ειναι ολα καλά να το ξαναπροσπαθήσω. Δεν θέλω να θεσω σε κίνδυνο τα μωρά μου προς Θεού αλλα να προσπαθήσω να μην μου το ξεκόβουν απο την αρχή. ax markat φυσιολογικά ε? και vagman αν δεν ανησυχουσατε για τον μικρουλη σου κ εσυ φυσιολογικά θα γεννουσες δηλαδη. Αχ γι αυτο σας ρωτάω για να μαζευω εμπειριες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δηλαδη vagman δεν ειχες φρικτους πονους μετα την καισαρική ε?

Βρε markat μου μια χαρα βάρος τα μωρακια σου ε? Δεν βλέπω την ώρα να ερθει το επομενο ραντεβού για να το συζητήσω πάλι με τον γιατρό μου για την γέννα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ξαναλεω... δεν πηρα ουτε 1 παυσηπονο!

μα καμια να μη με πιστευει... λεω αληθεια.

και στο σπιτι, δεν ενιωθα τιποτα απο πονο.

μη μασας. δε θα εχεις χρονο να σκεφτεις αν πονας εστω λιγο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο ειναι το μόνο σιγουρο οτι δεν θα χω καθοοοοοοοοοοολου χρονο μετα

τι τελεια που φαινονται τα μωρακια σου στην φωτογραφια να σου ζήσουν κ να ναι παντα καλά κ να μη σε ταλαιπωρουν οπως δεν σε ταλαιπωρησαν κ στην γέννα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...