Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν ξέρω αν είναι αυτή η σωστή ενότητα για το θέμα αυτό γιατί είναι γενικότερο και αφορά εκτός από την υγεία τη δική μας και των παιδιών μας και την ασφάλεια μας.

Υπάρχει το σύστημα rapex που είναι το σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για μη ασφαλή προϊόντα(εκτός τροφίμων)των χωρών της Ευρώπης.

Στη σελίδα της γενικής γραμματείας καταναλωτή υπάρχει η μετάφραση εδώ

Εγώ βρήκα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει και τρόμαξα από το πλήθος των χημικών ενώσεων που υπάρχουν σε επώνυμα παιχνίδια.

Θα δείτε αυτοκίνητα με ελάττωμα,φορτιστές κινητών και ψυγεία με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας κ.α. τέτοια που απλά έβαλαν ανακοίνωση στον τύπο και εμείς έπρεπε οπωσδήποτε να διαβάσουμε εκείνη την ημέρα εφημερίδα ή να δούμε τηλεόραση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...