Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Eγραψα ενα κατεβατο το πρωι και εξαφανιστηκε :(

Θα μεινω μονο σ΄αυτο που το σκεφτομαι και γελαω ολη μερα !!!

lovie έγραψε:

Θυμάμαι τη LaLa που μου τη έδινε στα νεύρα και την Αγλαΐα να μαλώνουν συνέχεια με όλον τον κόσμο.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss:

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Eγραψα ενα κατεβατο το πρωι και εξαφανιστηκε :(

Θα μεινω μονο σ΄αυτο που το σκεφτομαι και γελαω ολη μερα !!!

lovie έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss:[/quote:3f5djobp]

Τότε έτσι έβλεπα τα πράγματα!!!!

Μάλιστα σου έιχα κατεβάσει το κάρμα πολλές φορές!

:P:P:P:P

Δε μου θυμώνεις ε;;;;;;;;;;;;

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γιώτα σχεδόν παράλληλε βίε, πολύ συναισθηματικό τυπάκι είσαι... :);)

Παρθένος ζωδιακά και εγώ, 1 ημέρα διαφορά γέννησής μας, κορούλες ίδια ημερομηνία (λες και οι πεθερές μας;;;) αλλά εγώ απέχω έτη συναισθήματος από εσένα...κακή-ψυχρή και ανάποδη παρουσιάζομαι και είμαι!!!

Λοιπόν...

εγώ λοιπόν όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη μου τρομοκρατήθηκα...

λες και ήταν κάτι μη φυισολογικό...βλέπετε το άγνωστο και το άγχος που συνεχώς με καταβάλλει...ήθελα Π.Η.Τ και γενικά ενημέρωση...

ναι βρέθηκα εδώ για καλή μου τύχη!

Αρχικά ούσα άσχετη μόνο διάβαζα, δε γνώριζα ότι μπορούσα να γράψω!!! :blush: :woohoo:

Πού να μην έγραφα ε;;; :laugh:

Αμέσως με καλοσώρισε η lovie! Πραγματικά αγνή και αξιοπρεπέστατη ψυχή!!!

Με ηρεμούσε...!!!

Έπειτα και άλλες κοπέλες...

διάβαζα μόνο τα σχετικά περί εγκυοσύνης και τα χαλαρωτικά θέματα!

Η Scarlet κορυφή, ιδιοφυέστατο χιούμορ και προσωπικότητα τρομερή!!!

Έλα πίσω!!!

Έπειτα γνώρισα την Ιφιγένεια...!Πόσο με χαλάρωσε πριν γέννας...

Επίσης την Cristinv!!!Τα λέμε αλλού!!!Πού χρόνο πια, έχει 2 παιδιά, εργαζόμενη...!

Και φυσικά η ΦΙΛΕΝΑΔΟΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!Η Ανθή!!!

Καθημερινή επαφή...η φίλη μου!Τα πάντα!!!

Ευχαριστώ φιλενάδα μου πού με ανέχεσαι...!!!Που σε γνώρισα!!!

Πόσο με βοηθάς...είσαι ΦΟΒΕΡΟΤΑΤΗ!!!Έχεις εμπειρία ζωής...!!!

Έπειτα από τόσο καιρό, έπειτα από παραστρατήματα, δηλαδή φωνές και αντιθέσεις, χαλαρώνω εδώ...και έχω γνωρίσει πολλές φίλες και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!!!

Θ'αναφέρω την Αναστασία, την Τόνια!Εννοείται και όσες προαναφέρθηκαν και πολλές άλλες κοπέλες που θέλω να γνωρίσω!!!

Πολλές θέλω, θέλω να συστοιχίσω τη φυσιογνωμία με τις απόψεις καθεμίας, θέλω να γνωρίσω τα άτομα που διαβάζω...!!!Από όλους κάτι παίρνεις!!!

Όλες θέλω να τις γνωρίσω...!!!

Ακόμη και όσες με αντιπαθούν...

Εγώ δεν αντιπαθώ πρόσωπα...πώς άλλωστε;;;

ίσως διαφωνώ με απόψεις αλλά μέχρι εκεί!!!

Άντε σε συνάντηση εφ'όλης της ύλης!!!!!!! :):):)

ΥΣ.Λάλα πάντως έχεις τα πρωτεία... :);)

εγώ πάντως σε ανακάλυψα αργά...!!!

:lol:

Δημοσίευση

katrina έγραψε:

Και φυσικά η ΦΙΛΕΝΑΔΟΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!Η Ανθή!!!

Καθημερινή επαφή...η φίλη μου!Τα πάντα!!!

Ευχαριστώ φιλενάδα μου πού με ανέχεσαι...!!!Που σε γνώρισα!!!

Πόσο με βοηθάς...είσαι ΦΟΒΕΡΟΤΑΤΗ!!!Έχεις εμπειρία ζωής...!!!

Δημοσίευση

savropiguine εγω δεν ξεχνω οταν ανεβασα ενα ποστ για το πως να μαθω τον γιο μου να πινει απο το ποτηρακι και συ προσφερθηκες να μου στειλεις ενα ποτηρακι-ποδοσφαιρικου τυπου- που χει και η κορη σου!και σκεφτηκα τοτε "κοιτα να δεις την κοπελα,δε με ξερει αλλα προσφερει". :)

Εδω μεσα,οπως και να ναι καθε φορα,ειτε με εντασεις ειτε μ αγαπες,βρισκω απαντησεις ή εστω προβληματιζομαι γι αυτα που με απασχολουν,και κανεις δεν μου κανει παρατηρησεις για το αν ταιζω σωστα τα παιδια μου κτλ που ακουω απο γνωστους. Μ αρεσει εδω,εχω βρει αποψεις και ατομα που εκτιμω,και εχω βρει και την Lala ,εννοειται πως την εντοπισα μεσα σε καυγαδες :laugh: :laugh: :laugh: και με βοηθαει με το θηλασμο ηδη!

Ειστε ολες μια ωραια παρεα! ευτυχως σας βρηκα πριν γενησω το 2ο παιδι μου και ετσι θηλαζω τωρα,κριμα που σας βρηκα αφου γενησα το πρωτο και ειχα τοσες αποριες τοτε!!

Να στε ολες καλα,οπου και να στε και ας μη σας ξερω και ας μην εχω ερθει σε καμια συναντηση (να δω ποτε θα το καταφερω).

Φιλια κοριτσαρες! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΑΛΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ???

ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ! ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ

ΠΟΣΤ ΒΡΕ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ...

ΚΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ

ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ

FORUMAKI ... ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ :blush: :laugh:

ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ

ΦΟΡΑ :woohoo:

ΕΔΩ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΓΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ;)

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ !

ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ Κ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ :kiss:

ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ;)

ΓΙΩΤΟΥΛΑ, ΜΑΡΘΟΥΛΑ, ΝΑΤΑΣΣΑ(LOVIE), ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ,

ΜΕΛΙΝΑ, ΟΛΙΑ, ΒΑΣΟΥΛΑ(VASOMITS), ΛΕΝΑ ΤΗΕSS, ΛΕΝΑ,

ΣΙΑ24, ΓΛΑΥΚΗ, ΒΕΝΟΥΛΑ, ΡΟΥΛΙΤΣΑ (CRAZY)

ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ :kiss::kiss::kiss:

ΑΧ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γιώτα συγκινήθηκα πολύ με το θέμα που άνοιξες και αυτά που γράψατε...

εγώ είμαι το αθόρυβο μέλος που σας διαβάζω από τον Ιούλιο του 2008, είστε η παρέα μου απο τότε σας, διάβαζα καθημερινά αλλά κατάφερα δυστυχώς να μην με γνωρίζει καμία μέχρι και την πρόσφατη συνάντηση, ζήλευα πολύ τις σχέσεις που είχατε αναπτύξει αλλά εκτός του ότι έχω χάλια μνήμη (δηλαδή δύσκολα να συνδιάσω ιστορίες με ψευδώνυμα εκτός κι άμα τα διαβάσω 10 φορές) ντρεπόμουν πολύ να γράψω, κάθε φορά που έκανα υποβολή αγχωνόμουν λες κι έγραφα σε περιοδικό, όταν μου απαντούσε κάποια κοπέλα ήμουν μες τη χαρά! γι αυτό κι έχω λίγες δημοσιεύσεις άσε που οι μισές γίναν το τελευταιο τρίμηνο που πήρα λίγο μπρος :laugh:

γι αυτό και χάρηκα πάρα πολυ με τη συνάντηση και περιμένω πως και πως την επόμενη.

Αυτό που θα μου μείνει άξέχαστο στην μάπα μνήμη που έχω είναι η πρώτη φορά που μπήκα στο μαμμυ, έψαχνα για συμπτώματα εγκυμοσύνης, είχα καθυστέρυση, δεν πίστευα με τίποτα οτι είμαι έγκυος μιας και δεν ήταν στο πρόγραμμα, μόλις είχα κάνει ένα τεστ που είχα ληγμένο και ήταν πολύ αχνό ροζ (και πάλι δεν πιστευα) και ξαφνικά ένιωσα οτι προσγειώθηκα, ανώμαλα κιόλας, σε ένα άγνωστο πλανήτη που για καλωσόρισμα μου είπε "ξύπνα! είσαι έγκυος!"

ευτυχώς γιατί έπρεπε να καλωσορίσω το σποράκι μου!

τελικά είναι ο πιο όμορφος πλανήτης....

είστε η πιο γλυκιά παρέα! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...