Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ωχ, μαμα του Χαρη σε μπερδεψα με μια άλλη κοπέλα απο τα τατού.

Ωραια τότε. Θα σε έχω και εσενα στα υπόψιν μου για ιδιαίτερα.

BELLα ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! :laugh: :laugh: :laugh: Προσπαθω να κάνω διαιτα. Λέμε τώρα!!! :P:P:P

• Απαντήσεις 169
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ααχχχ με την φιλη μου που ειχαμε αναβει

σαλλονικη το καλοκαιρι τρεχαμε σαν την μουρλη να παρουμε

τσουρεκια να φερουμε πισω στους δικους μας!

Καναμε ενα 50αρι λογαριασμο η καθεμια ! Πηραμε και ενα για τον δρομο ετσι για την λιγουρα...το φαγαμε στο ιντερσιτι!!! :ohmy:

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

zaxarenia έγραψε:

Ενδιαφερων θα παραηταν μαλλον! Οχι 15 σελιδες 105 θα γεμιζαμε και μετα μια μια θα αποχωρουσε θιγμενη!!! :laugh: :laugh:[/quote:2fxdja6u]

χαχαχα..σωστοοοο :laugh: μετα θα καναμε αλλο ποστ :ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΥΤΡΑ!!! :woohoo:

Δημοσίευση

TESH έγραψε:

zaxarenia έγραψε:

εγώ κοπελιά σε είπα νουμερο :woohoo: ....αλλα τι νουμερο δεν προσεξες. Η το ειδες και το προσπερασες(κακώς). Ναυπλιο ε?Ερχομαστε ιουλιο για μπανακι που θα εισαι? τι μαγιο θα φοράς? Θα κρατας κοκκινο τριανταφυλλο για να σε γνωρισουμε οκ?[/quote:vzsrgjmi]

τΟ ΠΡΟΣΕΞΑ μικρη σκουλικαντερα!!! :P Λοιπον ελατε Ιουλιο...ΘΑ ΛΕΙΠΩ!!! ΧΑΧΑ

Ελατε ΙΟΥΛΙΟ και θα εχω ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ...και θα κραταω και ενα πανερι γαρδενιες!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

καλεεεε ποτε το ανοιξατε το θεμα?εγω κοιμομουν!

ενα ευχαριστω σε οσες με ανεφεραν!ενα ευχαριστω στη μαμα μου,στον μπαμπα μου και στον αδερφο μου!χαχαχαχα

χωρις πλακα τωρα και χωρις παρεξηγησεις....θελω να γνωρισω την....Νελλυ!χαχαχαχα

σοβαρα θα ηθελα να γνωρισω τις εξης:ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ,θεοωδωσιαδου,3ευτυχισμενη,λενα,tesh,jovanna,kikitsa22,minou,ελενη χ,κατρινα,marina l,valentinagiannis,Wendy,zouzounitsa,mikroulaxristos,ελενησαμλι(χαλια το εγραψα?!),bikxar,irene,alexdim,σωσω και αλλες πολλες που οχι δεν θυμαμαι αλλα κουραστηκα να γραφω!μπα νομιζω ολες θελω να σας γνωρισω και νιωθω χαζη που δεν το εχω κανει ακομη!πραγματικα εχω χασει ευκαιριες που λετε να συναντηθουμε διοτι καποιες φορες ντρεπομαι αλλες φορες λεω τι να παω να κανω θα νιωθω μονη και ασχετη μεσα στις μαμαδες!αλλα το κορυφαιο ηταν τη πρωτη φορα που ειδα οτι κανετε συναντηση...ημουν εγκυος τοτε και λεω:και αν ειναι τιποτα ανωμαλοι!χαχαχαχαχαχαχατοτε δεν εμπαινα στο φορουμ πολυ,πιο πολυ στις σελιδες με τα αρθρα!αχ θα σας γνωρισω ολες!

ποιαν αλλη να γνωρισω????τη ζαχαρενια δεν την λεω!ακου εκει να εχει τετοιο φαν κλαμπ...μηπως να μας βγαλει αυτη εξω να την γνωρισουμε ολες που θελουμε?καττσε να ανοιξουμε θεμα:ποια θελει να γνωρισει τη ζαχαρενια και γιατι!(αυτη που θα εχει τον καλυτερο λογο θα κερδισει ενα γευμα με την αγαπημενη μας φιλη)

λοιπον οποια ξεχασα θα ηθελα να μου κανει παραπονα για να την προσθεσω συντομα!σας αγαπω!!!!πολυ!χιχιχ

τα φιλια και την αγαπη μου

μαμα χινα σ'ευχαριστω παρα πολυυυυ!!! :blush::cheer:

Δημοσίευση

σκουληκαντερα? :woohoo: και να με παρακαλας δεν σε γνωριζω κλουβιο αυγο :laugh: δεν σε κάνω παρέα βρε αδερφε πως το λένε? πανέρι γαρδένιες? λουλουδου εισαι ματια μου και δεν μας το λες?και τι πουλατε και στην παραλια λουλουδια στο ναυπλιο? :laugh: :laugh: :laugh: εγω ξερω για λουκουμάδες,παγωτά,καλαμποκες αλλα λουλουδια οχι.

Δημοσίευση

εμενα δεν με ειπε καμια :(:(

θα ηθελα παααρα πολυ να γνωρισω την mariant αν και δεν μπαινει πολυ συχνα πλεον στο μαμμυ αλλα εχουμε επικοινωνια μεσω fb.εχουμε δεθει πολυ και εχουμε πολλα κοινα!επισης θελω να γνωρισω την μαρινιω,cristi,dimitra0,tinkerbel25,cuando,kelly24,argiro79,mikroulaxristos,μασρορακι(τωρα που την θυμηθηκα εχει καιρο να μπει),liberty81,K.T.K.,gioulaki,katsaridoula,Aργυρώ 27,KALLI5 και πολλες αλλες απο το "Ας μαζευτούμε. Ποιές (δεν) περιμένουμε?"που δεν θυμαμαι τωρα.

θα ηθελα ομως περα απο αυτες που ανεφερα να γνωρισω οσες θελουν να με γνωρισουν :P

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Ωχ, μαμα του Χαρη σε μπερδεψα με μια άλλη κοπέλα απο τα τατού.

Ωραια τότε. Θα σε έχω και εσενα στα υπόψιν μου για ιδιαίτερα.

BELLα ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! :laugh: :laugh: :laugh: Προσπαθω να κάνω διαιτα. Λέμε τώρα!!! :P:P:P

οποτε θες... :kiss:

Δημοσίευση

Λοιπόν...εγώ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις κοπέλες απ

το καφέ των συμπεθέρων(αλήθεια γιατί το...κλείσαμε?Ifigeneia,Aggeliki 30,Katekargy,sweetmammy,Voula,sissio,Marianda,ninaki1....)

καθώς και τις:

liberty81,ραφαελ,ζαχαρενια,theodosiadou,mama_xina,panayota,καντινου,

Bell,Thouli,Dalia,Antroula,Happy mom,savropinguinos,yuki,manoula3,CRAZY,Athinak,juliax,

yiotaki,τρισευτυχισμένη,mamoli,Μπεμπούλης,filos'ifigigen,papaki 70,Lena_Thess,Katrina,little angel και τέλος την αδυναμία μου....Τονια28!(ελπίζω να τις είπα όλες)

Είναι και κάποιες άλλες κοπέλες που με τις απαντήσεις τους μου κίνησαν το ενδιαφέρον και θα θελα να τις γνωρίσω,αλλά δε τις θυμάμαι τώρα!!!!

Δημοσίευση

Όπως έγραψε η Silia26.. Όλες αν ήταν δυνατόν!!!

Εκτός από 1-2, που με πρόσβαλαν ασύστολα... Η 1 ασύστολα, η άλλη πιο light! :P

Bell αργά ή γρήγορα θα συναντηθούμε...

Lenaki26 μου... :kiss:

molly και sissaki... Η συμπάθεια είναι αμοιβαία και το ξέρετε πολύ καλά!

Την crazy θέλω πολύ να γνωρίσω! Την έχω μέσα στην καρδιά μου!

Δημοσίευση

κι εγω κι εγώ να γράψω !!!

Θέλω να γνωρίσω όλες τις καλοκαιρινες μανουλες, τις κοπέλες απο μωράκια Ιουλίου, τη Bell (αυτη που νομιζει οτι είνα η χιονάτη :P ) , τη μαμα χήνα και τη Ζαχαρένια !

Θέλω να ξέρετε πως ειμαι καλό παιδι και ερχομαι στο χωρο σας δωρεαν και εχεμυθα! :laugh: :laugh: :laugh:

:kiss:

Δημοσίευση

ρεεεε σκατουλια ευχαριστω πολυ για την επιθυμια σας αυτη

να με γνωρισετε! Τα λεφτακια που σας εδωσα να το πειτε

επιασαν τοπο...νομιζα οτι θα τα περνατε και θα μου την κανατε!!!

χιχιχι :laugh: :P

:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΟLY MOY MOLLARA MOYYYY :lol::lol:

ΜΟΝΑΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ,(ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ !!!) (ΤΟΣΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΡΙΞΑ)

ΣΤΡΑΒΩ8ΗΚΑ Η ΒΡΩΜΟΓΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ !!! :blink:

:kiss::kiss::kiss:

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ !

ΕΙΔΕΣ ΟΜΩς Κ ΕΓΩ ΣΠΑ8Ι ΞΗΓΗ8ΗΚΑ ! ΑΠΟ ΤΙΣ 1.567 ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΦΕΡΑΝ

ΕΣΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΑ !!!!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΟLY MOY MOLLARA MOYYYY :lol::lol:

ΜΟΝΑΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ,(ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ !!!) (ΤΟΣΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΡΙΞΑ)

ΣΤΡΑΒΩ8ΗΚΑ Η ΒΡΩΜΟΓΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ !!! :blink:

:kiss::kiss::kiss:

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ !

ΕΙΔΕΣ ΟΜΩς Κ ΕΓΩ ΣΠΑ8Ι ΞΗΓΗ8ΗΚΑ ! ΑΠΟ ΤΙΣ 1.567 ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΦΕΡΑΝ

ΕΣΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΑ !!!!!!!! :kiss::kiss:

:laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...