Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ"!!!!! :laugh:

ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΑΣ..." ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ ΤΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΤΗΝ ΙΡΕΝΕΜΟΥΡ, ΤΗΝ ΣΕΣΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΛΑΛΑ, ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ, ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ, ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ, ΤΗ ΘΟΥΛΗ, ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΗΝ ΙΡΕΝΕΒΑΛΑΔΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΑ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ. ΣΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :blush:

Α, ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑΧΗΝΑ...

• Απαντήσεις 169
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω :kiss:

όλες όσες θέλω να γνωρίσω ειναι μακριά η σε νησιά η στην Θεσσαλονίκη και περίχωρα της η Γερμανία.

εδώ στην Αθήνα έχω γνωρίσει όσες ήθελα μου μείνανε μονο η φρανιτα ,η μπεμπουλα και τισ φιλεσ απο το βιζονυχτι.

την λάλα όσο και να την αγαπάω δεν θέλω να την γνωρίσω από κοντά ...τους μύθους δεν τους γνωρίζεις από κοντά γιατί απομυθοποιούνται :woohoo: :P

τέλος θέλω να γνωρίσω όσες θέλουν να με γνωρίσουν :kiss:

Δημοσίευση

Θα ηθελα πολυ να γνωρισω απο κοντα τis γλυκες μου φιλες WENDY ,TESH(ελπιζω να γινει συντομα) :kiss::kiss: την ζαχαρενια(αν και δεν εχει τυχει να μιλησουμε ποτε)α.... αν και αυτη θελει να με γνωρισει φυσικα !!!!!(δεν ειναι να της πηγαινουμε κοντρα) :woohoo: :unsure: και την πιπιτσαζουζουνα που ειναι πολυ ιδιαιτερο κοριτσι!!!!! :silly:

Δημοσίευση

Εγώ θέλω σαν τρελή να γνωρίσω την ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ....Ναι, καλά καταλάβατε...Τη Lena Thess...Κι επίσης σαν τρελή θέλω να γνωρίσω την άλλη καλή μου φιλενάδα, την Zouzou21......Κοριτσάρες μου σας έχω αδυναμία..Τι να κάνω...

Μετά θέλω πολύ να γνωρίσω τη DeniM, τη Ninaki1, την IRENEKANTE, τη Thouli, τη Lovie, τη Savropinguinos, την Sweetmammy, την Ifigenia, την Papaki70, την Κάσση, την Afroditi, το Tirogaridaki και την Eleny2 (πρώην Καντινού)και την Pebi...Aυτές νομίζω... :blush::blush:

Τέλος, θα ήθελα πολύ να γνωρίσω μια κοπέλα που δεν έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί της και μάλιστα τις περισσότερες έχω διαφωνήσει....Ναι, πολύ καλά κατάλαβες LaLa μου....Σε εσένα αναφέρομαι!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Lala μ'ακούς;;;;;;;Θέλω να σε γνωρίσω...Να μου μάθεις τα πάντα για το θηλασμό..... :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

denim :blush::blush::blush::kiss::kiss::kiss:

εγω δε θα κατσω να πω ποιες θελω

γιατι στανταρ θα ξεχασω

κ δε θελω :P:P:P:P:P:P

ΒΡΕ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!

ΟΠΟΙΕΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ...

ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΧΑΣΑ πχ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΟ ΣΑΥΡΟΠΙΓΚΟΥΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΕΥΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...

ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ , ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ... :dry:

Δημοσίευση

μαλλοον το παπακι εχει δικιο ειναι τοσες πολλες κοπελες μεσα που συμπαθουμε και θελουμε να γνωρισουμε που δεν γινετε να τις θυμασαι ολες και να προσθετεις και αλλες συνεχεια καθε φορα :):)

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

Ααα εγώ δεν τολμάω να πω γιατί με το αιζενχαουερ που με δέρνει θα ξεχάσω πολύυυ κόσμο. Ούτε το δικό μου ψευδώνυμο δε θυμάμαι (που λέει ο λόγος)... :dry::blush::blink::kiss::kiss::S

Α! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ :woohoo: ΧΙΧΙΧΙ

ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ... :P

ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΩ! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ. Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

Δημοσίευση

Mpempoula16 αν και δεν εχουμε μιλησει πολυ θα ηθελα κι'εγω να σε γνωρισω...! ;) Αληθεια που μενεις; εγω Πειραια...!!! :)

Επισης ειναι 2 κοριτσια οπου εκτιμω πολυ... απ'ολες τις συζητησεις που εχουμε κανει εχω βγαλει το συμπερασμα οτι ειναι αξιολογα ατομα και ταιριαζουν οι αποψεις μας και θα ηθελα πολυ να τις γνωρισω... ειναι η chrysoula και η Αγαπη17...!!!

Ολες τις αλλες που ηθελα τις εχω γνωρισει...!!! :P

Δημοσίευση

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ ΜΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ!

ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ! ΔΛΔ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ!!! ;) ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΛΑ! ΑΠΛΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ...

Δημοσίευση

... ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ -ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ- ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!! :huh: ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ... ;)

Δημοσίευση

εγω θα ηθελα να γνωρισω ολες τις Αυγουστομανουλες 2009 Dalia, Zouzounitsa, Anastacia, Marianda, Foulinaki, Mando, Folympia, Yuki, Arvena, Anna, Happy mam, Lena... ποια ξεχασα? :blush:

Επισης θα ηθελα πολυ να γνωρισω τις RITADR, mina2, filos ifigenia, ellada.... :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...