Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χρείαζομαι τη γνωμη σας- βοήθεια...

ΖΕΝΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσάκια θέλω βοήθεια.Διαγνώστηκε στην πεθερά μου οτι έχει Ηπατίτιδα Β.Μετά το σοκ που πάθαμε,κάναμε εξετάσεις με τον άντρα ου και ευτυχώς είναι ανητικές.Ετοιμαζόμαστε να εμβολιαστούμε,το μωρό μας είναι εμβολιασμένο.Το πρόβλημα είναι οτι ο πεθερός μου αρνείται να εμβολιαστεί γιατί πιστεύει οτι δεν είναι κάτι σημαντικό.Εμείς τώρα τι στάση πρέπει να κρατήσουμε?Ο άντρας μου θα τους μιλήσει αλλά ρε κορίτσια φοβάμια λίγο..είμαι υπερβολική?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οχι και εγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα, ειδικα με το παιδι... καλα κανεις. Ο ιος της ηπατιτιδας δεν ειναι σαν το AIDS. Ο ιος του AIDS καταστρεφεται ευκολα οταν βρισκεται σε επιφανειες οπως πχ το τραπεζι ή το πιατο, απλος σκουπιζεις με σαπουνι, ο ιος της Ηπατιτιδας καταστρεφεται 24 ωρες μετα την απολυμανση της επιφανειας...

ο ιος της ηπατιτιδας μεταδιδεται οπως και το aids...με αιμα λοιπον και με σε σεξουαλικη επαφη....ο πεθερος σου κινδυνευει απο την γυναικα του...οχι εσεις

να βαλεις τον γιατρο που διεγνωσε το προβλημα της πεθερας σου να του μιλησει διαφορςτικα αν συνεχισει να επιμενει στην αποψη του συγγνωμη ουτε στα πιο μακρινα του ονειρα δεν θα τον αφηναμε να την αγγιξει την μικρη μας :angry::angry:http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=10&id=310&st=2

bourique1983 έγραψε:

ο ιος της ηπατιτιδας μεταδιδεται οπως και το aids...με αιμα λοιπον και με σε σεξουαλικη επαφη....ο πεθερος σου κινδυνευει απο την γυναικα του...οχι εσεις

Έχεις απόλυτο δίκαιο! Το ξέρω από προσωπική εμπειρία. Δεν χρειάζεται κανένας πανικός.

Απ' οσο ξερω ξερω και εγω μεταδιδεται με αιμα κ με σεξουαλικη επαφη!!Καλο θα ηταν ομως ο πεθερος σου να εμβολιαστει στην τελικη ποτε δεν ξερεις τι γινεται!!

Ευχαριστώ βρε κορίτσια.Ο γιατρός είπε οτι μεταδίδεται και με σάλιο,απο χρ΄΄ηση σκευών...σπάνια βέβαια αλλά μπορεί να γίνει.Πραγματικά δε ξέρω πως να το χειριστώ... :unsure::unsure:

Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά;;;;;

Αφού εσείς εμβολιαστήκατε τι σας πειράζει αν αυτός αρνείται να εμβολιαστεί;;; Κίνδυνο διατρέχει αυτός...

Θα κανω τον συνηγορο του διαβολου... μηπως εχει και ο πεθερος σου γι'αυτο δεν θελει να κανει το εμβολιο? σε περιπτωσει που εχει δεν προστατευει το εμβολιο... Επειδη πολλα ακουσα και επειδη πολλα ειδα μηπως ο πεθερος σου κολλησε την πεθερα σου γι' αυτο ειναι τοσο αρνητικος?? Μην με παρεξειγησεις ε...

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Ευχαριστώ βρε κορίτσια.Ο γιατρός είπε οτι μεταδίδεται και με σάλιο,απο χρ΄΄ηση σκευών...σπάνια βέβαια αλλά μπορεί να γίνει.Πραγματικά δε ξέρω πως να το χειριστώ... :unsure::unsure:

Κοιτα Ζενια μου αφου σε προβληματιζει τοσο καλο θα ηταν να το συζητησεις με τον αντρουλη σου!!Προσωπικα αν ειχα προβλημα θα το ελεγα απευθειας στον ενδιαφερομενο.

Λοιπόν.Εμείς θα εμβολιαστούμε,το μωρό έχει κάνει τις 2 δόσεις.Θέλω να είμαι σίγουρη για το μωρό.Ο πεθερός μου έχει θέμα και με τις συνθήκες υγιεινής οπότε τα έχω πάρει διπλά.Ο παιδίατρος είπε οτι παρόλο τον εμβολιασμό, για οποιαδήποτε ασθένεια,μπορεί να νοσήσεις απλά πιο ελαφριά.Τι να πω δε ξέρω,,

Πω πω πως με νευριαζουν οι ανθρωποι που ειναι τοσο "χαλαροι" και ανευθυνοι με θεματα υγειας!!Μη μασας κοριτσι μου πανω απο ολα να κανεις αυτο που θεωρεις εσυ σωστο για το παιδακι σου και για εσας!!Παντως να ξερεις και αυτο που ειπε η beboula παιζει...!!

ΖΕΝΙΑ μου θέλω να σε συμβουλέψω να ηρεμήσεις...

η Ηπατίτιδα Β είναι μια ασθένια που δεν μεταδίδεται με τις κοινωνικές επαφές...σε αντίθεση με την ηπατίτιδα Α....

αν το παιδάκι σου έχει εμβολιαστεί δεν έχει πρόβλημα ούτε εσείς βέβαια αρκεί να έχει περάσει ένα μικρό διάστημα από τον εμβολιασμό σας.Η ηπατίτιδα Β μεταδίδεται δια της παρεντερικής οδού όπως μεταγγίσεις αίματος,σεξουαλική επαφή κτλ.

Καλό θα ήταν να είστε λίγο προσεκτικοί χωρίς υπερβολές.

Οσο για τον παππού πρέπει να εμβολιαστεί αν δεν είναι θετικός.

Ο παππούς έκανε εξετάσεις και μας είπε οτι βγήκαν αρνητικές.Η πεθερά μου πρέπει να την πάτησε απο μεταγγιση που είχε κάνει στο παρελθόν.Και τώρα διαπιστώθηκε που ήταν στο νοσοκομείο λόγω σπασίματος του ποδιού.Οπότε εμβολιαζόμαστε εμείς, και το μωρό είναι εμβολιασμένο και ο παππούς ας κάνει οτι θέλει.Ο άντρας μου έχει μαλώσει για αυτό το θέμα.Είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν.Κάνουν του κεφαλιου τους.Η πεθερά είναι στο κρεβάτι και της κάνουν ενέσεις και δεν το γνωρίζει ούτε η κοπέλα που την προσέχει.για τέτοια χοντροκεφαλιά μιλάμε.Θα το χειριστεί ο αντρούλης μου,απλά είπα να πάρω τις γνώμες σας γιατ'ι μέσα απο εδώ με έχετε βοηθήσει πολλές φορές. :kiss::kiss:

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Ο παιδίατρος είπε οτι παρόλο τον εμβολιασμό, για οποιαδήποτε ασθένεια,μπορεί να νοσήσεις απλά πιο ελαφριά.Τι να πω δε ξέρω,,

Εχω την εντύπωση ότι την ηπατίτιδα ή την έχεις ή δεν την έχεις.

Δεν γίνεται να νοσήσεις πιο ελαφρά, γιατί δεν θεραπεύεται... :dry::unsure::S

Δεν είναι π.χ. σαν την ιλαρά :huh:

Αλλά πάλι δεν είμαι γιατρός...

Irene σωστό και αυτό.Μάλλον θα κατάλαβα λάθος...Το άλλο τώρα που μου ήρθε έιναι οτι μου είπε η πεθερά τοι απο τότε που έκανε τη μεταγγιση πριν 7 χρόνια δηλαδη,είχε επαφες με τον πεθερό μου...Έχω μπερδευτεί...τα δικά του αποτελεσματα λεει ειναι αρνητικα :dry::dry::dry:

Μπορεί να κάνανε σεξ με προφυλακτικό για να αποφύγουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες...χαχαχαχαχα :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μην πανικοβάλλεσαι και μίλα με έναν γιατρό!!!

xaxa Irine....καλό.Εγώ θα κάνω οτι μου πει ο γιατρός και ας κάνουνε οτι θέλουν.Δε μπορώ να πονοκεφαλιάζω για άτομα που δεν καταλαβαίνουν.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...