Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΙΚΑ - ΚΑΙ ΤΩΡΑ?


Guest

Recommended Posts

Κορίτσια μόλις γύρισα απο το ικα, οπου η γιατρος μου έδωσε 15 μερες άδεια. Τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω? που το παω το τρίπτυχο χαρτί? και μετά τις 15 μέρες τι γίνεται? Εγώ δεν θέλω να επιστρέψω στη δουλειά. Τώρα είμαι 15 εβδομάδων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ 8-9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΘΑ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ. ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΘΑ ΣΤΟ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ,ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΙΠΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΤΑ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ Η ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι τα καλύτερα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα που να μην μπορώ να δουλέψω αλλά θέλω να ξεκουραστώ και να απολαύσω την εγγυμοσύνη μου. Απλά ελπίζω να μην έχω πρόβλημα στο να παίρνω άδειες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΔΕΙΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν δεν εχεις παρει καθολου αναρρωτικη αδεια αυτο το χρονο αυτο που κανεις ειναι πας το χαρτι στον λογιστη του εργοδοτη σου.αυτος κραταει το ενα και το υπογραφει ο εργοδοτης σου.το αλλο το πας στις παροχες του ικα που ανηκεις και σου δινουν καποια χρηματα και ενα χαρτι για τις μερες τις αδειας.το χαρτι το ξαναπας στον λογιστη για να σου βαλει στη μισθοδοσια σου τα υπολοιπα χρηματα.τα βαζουν μισα μισα ικα και εργοδοτης.μετα τις πρωτες 15 μερες σου δινει ξανα ο γιατρος σου χαρτι οτι και καλα κατι εχεις.συνηθως αιμοραγια και οτι πρεπει να μεινεις σπιτι.ξαναπας στο γιατρο του ικα μονο που αυτη τη φορα θα περνας απο επιτροπη που δεν ειναι τιποτα φοβερο.σου λενε ποια μερα να πας,πας εκει σου λενε τι εχεις και σου γραφουν αδεια.το θεμα ειναι να μην πεσεις σε κανα στραβοξυλο και δεν σου γραψει αρκετες μερες αδεια.μετα κανεις παλι την ιδια διαδικασια με το λογιστη!!!!

αστα να πανε!!!πολυ τρεξιμο και γραφειοκρατια.

απλα να ξερεις οτι μετα τις 25 μερες σε πληρωνει μονο το ικα και οχι ο εργοδοτης οποτε ομισθος σου ειναι λιγοτερος.

ελπιζω να βοηθησα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...