Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

stroumf80 έγραψε:

Αθηνά 1981 γεια! εγώ προσπαθώ αρκετό καιρό με τον άντρα μου, δυο χρόνια και θα ξεκινήσουμε κάποιες εξετάσεις, εσυ πως και έδιωξες το άγχος???????????????????????????????

stroumf80 γεια και από εμένα! Κοίτα το άγχος ποτέ δεν φεύγει εντελώς εντελώς :( !! Απλά εκεί που το σκεφτόμουν και το συζητούσα συνέχεια, μετά σταμάτησα να το κάνω αυτό!! Αισθανόμουν κάπως όταν μου ερχόταν περίοδος αλλά κρατούσε για λίγο η απογοήτευση και μετά προσπαθούσα να σκέφτομαι θετικά;) !! Ότι θα γίνει κάποτε...ακόμα είναι νωρίς και αυτή είναι και η αλήθεια. Το μήνα που τελικά ήμουν έγκυος ήμουν σίγουρη ότι πάλι δεν ήμουν...είχα συμπτώματα περιόδου και έλεγα άντε να μου έρθει να ξεπρηστώ...ευτυχώς δεν μου ήρθε ;) !! Αισιοδοξία κορίτσια!! Μην το σκέφτεστε κάθε ώρα και κάθε στιγμή!! Να χαίρεστε πρώτα τις στιγμές με τους αντρούληδες σας και έτσι θα έρθει ! Το εύχομαι σε όλες!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Σκέφτεσαι πολύ θετικά απλά εγώ αγχώνομαι πολύ, τώρα τελευταία το έχω μετριάσει σε σημείο να προσπαθώ να μην το σκέφτομαι δεν είναι εύκολο αλλά προσπαθώ. Θα δούμε... Θα πρέπει να κάνω και τις εξετάσεις και θα δούμε..

Συγχαρητήρια Αθηνά1981!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...