Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρέπει μια έγκυος να διαβάζει αυτή την κατηγορία;


ΝεφέληΠ

Recommended Posts

Θα ήθελα να πω έναν προβληματισμό μου σε σχέση με την κατηγορία αυτή στο forum.

Είναι τα θέματα αυτά πολύ πρόσφορα στο να γραφτούν τα χειρότερα από ψεύτικους χρήστες ή κακοήθεις ανθρώπους επηρεάζοντας άσχημα κυρίως τις εγκυμονούσες.

Εμένα αυτό μου συνέβη στη δουλειά μου όταν ήμουν έγκυος.Μετά από τον 4ο μήνα είχα λίγο αυξημένη πίεση,λεύκωμα στα ούρα και οιδήματα σε όλο το σώμα.Έβγαλα την εγκυμοσύνη με πολύ άγχος γιατί ανά πάσα στιγμή κινδύνευα κι εγώ και το μωρό.Ανήκω και στον ιατρικό χώρο οπότε βλέπω πράγματα και θάματα.

Συζητούσα το θέμα με τις γυναίκες συναδέλφους(ήμουν καινούργια σε εκείνο το χώρο και δεν ήξερα το ποιόν του καθενός,έβλεπα απλά ότι όλοι ήταν καλοί και δείχναν μεγάλο ενδιαφέρον για μένα και την εγκυμοσύνη).Έρχεται μια μέρα ένας από αυτούς τους "καλούς" συναδέλφους ,γιατρός ειδικευόμενος αυτός, και μπροστά μου παίρνει ένα τηλέφωνο.

Αρχίζει μετά να φωνάζει διάφορα του στυλ:τι έπαθε,που την έχουν,είναι καλά,σε πια εντατική κλπ.Κλείνει το τηλ. και όλοι ρωτάμε τι έγινε.Μια φίλη μου μας λέει στον 6ο μήνα έπαθε εκλαμψία,έχασε το μωρό και κινδυνεύει η ίδια στην εντατική.Μόνο που δεν έκλαψε μπροστά μας.

Φυσικά εγώ επηρεάστηκα γιατί ήταν και οι ορμόνες που σε τρελαίνουν,είχα και το δικό μου ίδιο πρόβλημα.Με πήρε παράμερα μια κοπέλα με την οποία έχω ακόμα σχέσεις(έχω φύγει από εκείνο τον χώρο και δεν τον ξαναείδα αυτόν)και μου είπε ότι αυτός μας είπε σίγουρα ψέμματα.Ήταν μυθομανής και αυτή που ήταν καιρό μαζί του είχε δει πολλά τέτοια.Έψαχνε τι απασχολούσε τον καθένα και μετά πετούσε μια ιστορία για να σε πονέσει ή να σε αγχώσει.

Γυρίζω πίσω κι εγώ και αφού είχα ηρεμήσει του έδειξα ότι καθόλου δεν με επηρέασε το γεγονός,του είπα ατάραχη τι να κάνουμε,συμβαίνουν αυτά και δεν το ξανασυζητήσαμε.Να βλέπατε τα μούτρα που κρέμασε.

Από τότε δεν ξανασυζήτησα με ξένους τα της εγκυμοσύνης.

Φανταστείτε τώρα τι μπορεί να συμβεί σε ένα ανώνυμο forum.

Είναι μια κατηγορία σημαντική που βοηθάει όσους βιώνουν μια απώλεια να εκφραστούν ελύθερα ίσως μόνο εδώ αλλά νομίζω ότι οι εγκυμονούσες δεν θα έπρεπε να τα διαβάζουν.

Δεν ξέρω,πέστε μου την άποψή σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νεφελη μου δεν ξερω...εγω αν και ηδη εχω γεννησει δεν διαβαζω αυτην την κατηγορια γιατι απλα δεν αντεχω. Θελλω παρα πολυ να συμπαρασταθω στα κοριτισα γιατι ειναι κατι που μπορει να τυχει στον καθενα μας αλλα δεν αντεχω, μερικες φορες διαβαζοντας καποιες ιστοριες ειχα βαλει τα κλαματα.

Δεν διαβαζω δεν απανταω οωι απο αναισθισια αλλα απο υπερβολικη ευαισθησια.

Εχω παντως να πω οτι τα κοριτσια μας ειναι πολυ δυνατα, εγω θα ειχα καταρευσει. Πραγματικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άμα διαβάζεις καιρό και είσαι μέλλος θα δεις ότι όλες είμαστε φίλες και όλες οι απαντήσεις είναι πάντα θετικές και αισιόδοξες! Δεν πρέπει να επιρεαστείς απο ένα τυχαίο γεγονός που σου έκανε ένας συνάδερφος σου...δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο! Εμεις εδω μέσα δεν γνωριζόμαστε οπότε πως μπορεί να υπάρχει ζήλια? ίσα ίσα μαθαίνουμε πάρα πολλα πράγμαται δεν είμαστε άσχετες! Τώρα αν εσυ είσαι καχύποπτη και επιρεάζεσαι καλό θα είναι να μην ξαναμπέις στη κατάσταση που είσαι! Πάντως εγω σου εύχομαι να πάνε όλα καλά για να κρατήσεις στα χεράκια σου ένα υγιέστατο μωράκι!!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια εγω εχω γραψει σε αυτη την κατηγορια για την μπεμπα μου....με βοηθησαν απιστευτα τα κοριτσια εδω μεσα...

Τωρα ειμαι εγκυος με ιδιες ημερομηνιες ακριβως...δεν μπορω να διαβαζω γιατι ποναω πολυ...οταν σκεφτομαι την μπεμπα μου με πιανει ταχυπαλμια κ κλαιω ωρες...γενικα εχω καιρο να μπω...

Δεν ξερω αν μπω να διαβασω κατι γενικα και να απαντησω σε καποια κοπελα, αν κ κανονικα θα πρεπει να το κανω για να της δωσω κουραγιο...να της δωσω παραδειγμα οτι το περασα κ τωρα ξαναχαιρομαι κ ολα θα πανε καλα...δεν ξερω κοριτσια δεν μπορω να σας πω...αν κ νομιζω οτι θα το κανω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝεφέληΠ κι εγώ έχω προβληματιστεί σχετικά με το θέμα αυτό. Είμαι έγκυος στον 5ο μή-να, στο δεύτερο παιδί μου. Έχουν υπάρξει φορές που έχω αγχωθεί διαβάζοντας ιστορίες κυρίως απώλειας. Θα μου πεις γιατί τις διαβάζεις? Δεν ξέρω για να ενημερωθώ λέω αλλά στο τέλος με επηρεάζουν και νομίζω ότι θα μου συμβούν τα ίδια. Αποφάσισα λοιπόν να μπαίνω μόνο σε θέματα ανώδυνα για μένα και θέματα που μπορούν να μου ανεβάσουν τη διάθεση ή θέματα που μπορώ να βοηθήσω. Δεν θέλω να επηρεάζομαι αρνητικά από θέμα-τα που μου χαλούν τη διάθεση ή έχουν μία δόση υπερβολής από κακόβουλους χρήστες. θα σε συμβούλευα να κάνεις το ίδιο. Άλλωστε τι είναι το forum? Μία μικρογραφία της ζωής, με κοπέλες πάσης φύσεως και χαρακτήρα, κακόβουλες και μη κι εσύ απλά επιλέγεις τι θέ-λεις και που θα συμμετέχεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝεφέληΠ επίσης πιστεύω ότι γενικά τα FORUM τέτοιου τύπου κατακλύζονται κυρίως από θέματα που αφορούν μαμάδες που μένουν για πρώτη φορά έγκυες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όπως θα ξέρετε οι περισσότερες έχω γράψει κι εγώ την ιστορία μου στο απώλειες...το μαμμυ το ανακάλυψα ψάχνοντας για το πρόβλημα που είχα εγω και τα μωρά μου και η αλήθεια είναι ότι βοηθήθηκα πάρα πολύ εδω μέσα.

Άσχετα λοιπόν αν είναι κακόβουλος χρήστης αυτός που γράφει και θέλει να μας επηρεάσει ή να παίξει με τις ευαισθησίες μας θέλω να πώ πως όταν μας συμβαίνει κάτι τραγικό νομίζουμε πως συμβαίνει μονο σε μας. Διαβάζοντας ιστορίες απο δω μέσα εκλαψα πάρα πολύ και κάθε φορά θυμάμαι τα δικά μου όμως παίρνω και κουράγιο συγχρόνως γτ λέω ότι οριστε συμβαίνει σε πολλόυς ανθρώπους αυτό, δυστηχώς βεβαια αλλά συμβαίνει.

Βλέπω κοπέλες που είχαν μια ατυχία να προχωρούν και να είναι έγγυες τώρα και ελπίζω... ελπίζω να έρθει και σε μενα αυτη η στιγμή... Άρα παίρνουμε δύναμη. Καλό είναι να κράταμε αποστάσεις και να μην επηρεαζόμαστε με καθετι που διαβάζουμε εδώ αλλά απτην άλλη βλέπουμε πώς συμβαίνουν πολλά σε πολλούς ανθρώπους και θα πρέπει να εκτιμούμε την υγεία μας ,τους δικούς μας ανθρώπους και τις οικογένειες μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η γνωμη η δικη μου ειναι αναλογα με το χαρακτηρα της καθε κοπελας.Αυτο μπορει ομως να συμβει και αντιστοιχα.πχ μια κοπελα να χασει το παιδι της ειτε αποβολη ειτε σε προχωρημενο σταδιο της εγκυμοσυνης και να διαβασει για μια αλλη που γεννησε.επισης μια κοπελα που προσπαθει καιρο για παιδι και να διαβασει την ενοτητα ανακοινωσεις εγκυμοσυνης.Εγω εχω γραψει σε αυτην την κατηγορια για την απωλεια που εζησα και ευχαριστω οσες μου συμπαρασταθηκαν,επισης τωρα που ειμαι εγκυος 6 μηνων δε μπορω να μη δε μπω σε αυτην την ενοτητα και να παρηγορησω αλλες κοπελες απο τη στιγμη που ειχα βρεθει και εγω καποτε στη θεση τους.αναλογα λοιπον και με τα βιωματα της καθε κοπελας.Ο καθενας λοιπον μπορει να διαλεξει τι θα του κανει καλο και τι κακο στην δειαρκεια της εγκυμοσυνης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η TESH ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΩΡΟΣ.ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.

ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι επιλογή του καθενός τι θα γράφει και τι θα διαβάζει...

Κατά τη γνώμη μου είναι μία από τις πιο σημαντικές ενότητες του φόρουμ μαζί με τα θέματα που εκφράζουν απορίες μαμάδων...

Σημαντική ενότητα για αυτούς που βιώνουν την απώλεια και χρειάζονται στήριξη και όχι για αυτούς που φαντάζονται τι μπορεί να τους τύχει στο μέλλον...

Με την ίδια λογική είναι δυσάρεστα και τα θέματα τα ιατρικά γιατί συνηδειτοποιείς τι μπορεί να τύχει στο μωρό σου...και το "πόσες (δεν) περιμένουμε" γιατί βιώνεις την ελπίδα και την απογοήτευση κάθε μήνα των κοριτσιών... εεεε τότε τι μένει...;;;; μόνο "οι ανακοινώσεις εγκυμοσύνης" και το "λέμε τα δικά μας"...άντε και οι συμβουλές γιατο νοικοκυριό και την μαγειρική...όλα αυτά όμως θα βρίσκονταν άνετα και σε ένα φόρουμ με άλλο τίτλο...δεν νομίζετε;;;;

Χωρίς ΚΑΙ αυτές τις "δυσάρεστες" (έστω) κατηγορίες το φόρουμ θα ταν κατά την γνώμη μου ανεπαρκές...

Η ζωή περιέχει τα πάντα και λύπες και χαρές και το θέμα του mammy είναι η ζωή...Εχω άδικο;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με την irene1 απολυτως πρεπει να βλεπουμε και τις δυο πτυχες τις ζωης και τιποτα δεν σε επιρεαζει εαν δεν το επιτρεψεις εσυ στον ευατο σου και στους αλλους.....ειχα και εγω μια πολυ ασχημη εξελιξη και τωρα παλι διανυω μια εγκυμοσυνη γιατι να μην δωσω ελπιδα στην καθε μανα γιατι μανες για μενα ειναι και αυτες που εχασαν αυτα βαλεντινα τελος οοοο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασικα με εχουν καλυψει σχεδον ολα τα κοριτσια!!!

Ειναι επιλογη του καθενος του τι διαβαζει..αν καποια κοπελα δεν θελει να στεναχωρεθει μπορει να μην μπαινει καθολου στο θεμα αυτο!!

Εγω μπηκα στο μαμμυ μετα απο μια ατυχη εγκυμοσυνη και με βοηθησαν παρα πολυ τα κοριτσια και εμαθα και πολλα πραγματα!!

Εχουμε γινει φιλες και παντα στηριζουμε η μια την αλλη!!Επισης εχουμε βοηθηθει πολυ με τα φαρμακα εξωσωματικης που χαριζουμε η μια στην αλλη οταν εχουμε και χρειαζετε!!

Επισης δεν εχω τρομαξει ουτε πανικοβληθει με καποια πολυ χειροτερη περιπτωση απο τη δικη μου αντιθετα εχω παρει δυναμη και θαρρος απο την δυναμη και το κουραγιο που παιρνει και καθε κοπελα οταν της συνεβη κατι!!Δηλ η μια δινει δυναμη και κουραγιο στην αλλη..

Στεναχωριεμαι πολυ με τα δυσαρεστα και χαιρομαι απιστευτα με τα ευχαριστα λες και εναι δικα μου..

Θεωρω πως το θεμα αυτο προσφερει πολλα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οταν πρωτο μπηκα εδω δεν ειχα μιλησει στο φορουμ.μπηκα εψαχνα ολα τα αναρτημενα αρθρα,καποια τα ειχα διαβασει εκατο φορες,την πιθανη ημερομηνια την εβαζα ξανα κ ξανα για να σιγουρευτω και γενικως δεν με ενδιεφερε να κανω τσατ!οταν εχασα τον γιο μου μπηκα να δω αν ειχε κατι να λεει γιατι μπλεκοντε τα μωρα στον ομφαλιο και ειδα το φορουμ και ενιωσα την αναγκη να φωναξω οτι τον εχασα!χωρις να επιβαλλω ποιος θα τα δει,χωρις να με νοιαζει τι θα πουν απλα το εβγαλα απο μεσα μου.δεν μπορουμε να κανουμε επιλογες ποιος θα γραφει και ποιος οχι ουτε τι θα γραφει ο καθενας!οταν ημουν εγκυος ακουσα για καποια που ειχε παθει το ιδιο αλλα δεν εκατσα να λεω α τοπ εκανε επειτηδες!κανουμε επιλλογες τι θα διαβασουμε και τι οχι!οπως πχ σε μια εφημεριδα επιλεγουμε τι δεν μας αρεσει ετσι και εδω!

εμενα μου εκανε καλο που μπηκα και ξεσπασα!και πιστεψε με καλο εκανε και στις μανουλες που τα θεωρουν ολα δεδομενα!καλο εκανε και στις εγκυμονουσες γιατι ηταν ενα ταρακουνημα στο να προσεχουμε το γιατρο και να σου πω και κατι οποια δεν ηθελε δεν το διαβαζε!εγω δεν το εγραψα για να το διαβασουν αλλα για μενα!ηθελα να θυμαμαι τις στιγμες που εζησα!

ξερω δεν το γραφουν ολες για τον ιδιο λογο αλλα τους κακοβολους χρηστες δεν μπορουμε να τους ελεγξουμε!ποιος πχ μου λεει εμενα οτι δεν εισαι εσυ βαλτη να στεναχωρησεις οσες εχουμε περασει καποιο χαμο?καταλαβες?λαθος σκεπτικο!απλα κανε επιλογες!

φιλια πολλα σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σημερα γνωριζω πολυ καλα την απωλεια ...αν και ειμαι εγκυος 11 εβδομαδων εζησα την απωλεια σε ολο της το μεγαλειο!!!

καθε φορα που εφευγε μια ψυχη μεσα απο την ψυχη μου ζητουσα καπου να πιαστω ..θυμαμαι στην δευτερη αποβολη μου ..ειχα να κοιμηθω μερες ..δεν μπορυσα να μιλησω σε κανεναν παρα μονο εδω μεσα..φυσικα αν δεν υπηρχε αυτο το θεμα δεν θα ειχα θεση εδω ..πολλες φορες ενιωσα οτι ριχνω ψυχολογικα μερικες κοπελες με την ιστορια μου,με καποια κοριτσια μαλιστα μειναμε μαζι εγκυες ..δεν το κρυβω οτι μετα την απωλεια μου καποιες εξαφανιστικαν ,εχουμε να μιλησουμε απο τον Αυγουστο ..αλλες παλι ακομα και εγκυες με στιριξαν, ηταν κοντα στην απωλεια μου, πιο κοντα κι απο φιλες μου..δεν κατηγορω τις κοπελες που με εκαναν "περα" δεν ειχαν απλα ολες την ιδια δυναμη...ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα τι αντεχεις και σε ποσους βαθμους κελσιου αντεχεις να μπει η καρδια σου για να "ψηθει" αυτο φυσικα το γνωριζουμε και το κοντρολαρουμε μονο εμεις ..δεν μιλαμε δυνατα ..απλα γραφουμε ..αν θελεις μας διαβαζεις αν θελεις παλι οχι ..δεν επιρεαζουμε ..γραφουμε καθαρα δικα μας προσωπικα γεγονοτα και ζηταμε συμπαρασταση ..μανα δεν ειναι μονο αυτη που γενναει ..ειναι και αυτη που χανει το παιδι της ..κι εγω εγινα τρεις φορες μανα..

χαιρομαι που υπαρχει αυτο το θεμα ..ακομα και τωρα μπαινω και το διαβαζω συχνα ..αν με ρωτησετε αν επιρεαζομαι ..οχι ..αν ποναω ..ναι

Δεν εχω σκοπο να κλειστω σε ενα ροζ κλουβι στην εγκυμοσυνη μου ..οσο μπορω θελω να στιριζω οσες εζησαν αυτα που εζησα κι εγω ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕ..ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΩ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΤΛ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το φόρουμ είναι σαν την Τηλεοραση.

Αν δεν μας αρεσει μια εκπομπή αλλάζουμε κανάλι.

Βλέπουμε μόνο εκπομπες που μας αρεσουν και μας βοηθάνε.

Και εδώ κατι αντιστοιχο γίνεται.

Οταν κάτι δεν μας ενδιαφερει δεν το διαβάζουμε.

Γνώμη μου είναι οι εγκυούλες να μη πολυ-διαβάζουν τη συγκεκριμένη στήλη.

Εγώ το φόρουμ μέσα απο αυτη τη στήλη το γνώρισα.

Εψαχνα για την προεκλαμψία και διάβασα μια ιστορία με άσχημη καταληξη.

Περιττό να σου πω ότι γέννησα και μετά γράφτηκα σο μαμμυ.

Τώρα που έχω ένα παιδάκι και ας πουμε ότι καταλαβαινω πώς θα ένοιωθε μια μητερα που χανει το μωράκι της προσπαθω να στηρίξω και να εμψυχώσω τις κοπέλες.

Αλλωστε για να γράψει μια κοπελα σε δημοσιο φόρουμ τι της έχει τυχει σημαινει ότι περναει δύσκολα.

Αν μη τι άλλο χρειάζεται τη συμπαραστασή μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια είχα και εγώ αναρωτηθεί σε σχέση με αυτό, γιατί πολλές φορές οι κοπέλες που βιώνουν μια απώλεια και είναι μέλη κάποιας "ομάδας" ας πουμε μανούλες του Φλεβάρη, περιγράφουν το θέμα και εκεί, και μου έχει τύχει να διαβάσω ανάλογο θέμα και να αγχωθώ και να στεναχωρηθώ πολύ!!! μερικές κοπέλες είναι πιο δυνατές, και μπορούν να αντέξουν και να μην επηρεαστούν, αλλά κάποιες άλλες μπορεί να πάθουν μεγάλη πλάκα και να θορυβηθούν....

προσπαθ΄β πολλές φορές να διαβάσω τέτοια θέμαυα αλλά σθνήθως καταλήγω σε κλάμματα!!!!! δε ξέρω ρε κορίτσια είναι πολύ λεπ΄το αυτό το θέμα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝεφέληΠ έγραψε:

Θα ήθελα να πω έναν προβληματισμό μου σε σχέση με την κατηγορία αυτή στο forum.

Είναι τα θέματα αυτά πολύ πρόσφορα στο να γραφτούν τα χειρότερα από ψεύτικους χρήστες ή κακοήθεις ανθρώπους επηρεάζοντας άσχημα κυρίως τις εγκυμονούσες.

............................................................................

Είναι μια κατηγορία σημαντική που βοηθάει όσους βιώνουν μια απώλεια να εκφραστούν ελύθερα ίσως μόνο εδώ αλλά νομίζω ότι οι εγκυμονούσες δεν θα έπρεπε να τα διαβάζουν.

Δεν ξέρω,πέστε μου την άποψή σας.

Νομίζω ότι έτσι όπως το έθεσα το θέμα φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχει η ενότητα αυτή.Ίσα ίσα λέω ότι είναι πολύ σημαντική.

Απλά έχω αυτό τον προβληματισμό.Στο τέλος βάζω την ερώτηση,λέω ότι δεν ξέρω και να μου πείτε την άποψη σας.

Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το forum ήταν τότε που έγινε η μεγάλη αναστάτωση με την Ελβίρα και μετά με τη Νέλλη.

Διάβασα όλες τις σελίδες και είδα πως σχολιάσατε την ψεύτικη πιθανόν αποβολή της Νέλλης και ότι πιθανόν να αναστάτωσε τις έγκυες κοπέλες.

Τώρα ας πούμε με το θέμα που έθεσε το μαράκι 2 για τον θηλασμό(ΘΗΛΑΣΜΟΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.)έχουν γραφτεί 22+ σελίδες και μερικές ισχυρίζονται ότι μπορεί να το έβαλε επίτηδες για να δημιουργήσει αναστάτωση(θέμα που κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να επηρεάσει το ίδιο με την περιγραφή ενός τραγικού γεγονότος κι όμως συζητιέται εκτενώς το αν το μαράκι 2 το έβαλε επίτηδες ή όχι).

Δεν είναι λογικό να αναρωτηθώ πως θα επηρεαστεί κάποια έγκυος από τα θέματα αυτής της ενότητας;

Αυτά τα γράφω τώρα γιατί κάποια κοπέλα έβαλε ως παράδειγμα (προσοχή δεν λέω ότι με κατηγόρησε)για το αν εγώ θέλω να προκαλέσω αναστάτωση.

Νομίζω όμως ότι φαίνεται στο θέμα μου ότι ούτε δογματική είμαι ούτε απόλυτη.Απλά αναρωτιέμαι.

Εγώ δεν βίωσα μια απώλεια απλά είχα μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου με πολύ στενή παρακολούθηση (είχαν συμβεί κι άλλα εκτός της προεκλαμψίας συν ότι γέννησε μια φίλη μου ένα μωράκι με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας) και βίωνα καθημερινά το άγχος για την υγεία του παιδιού και τη δική μου και τη καλή έκβαση της εγκυμοσύνης.

Τότε εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να διαβάζω αυτά τα θέματα.

Βλέπω όμως ότι οι περισσότερες που απαντήσατε είχατε μια απώλεια και θέλετε να στηρίξετε όσες έχουν ίδιο πρόβλημα ακόμα και όταν μετά ήσασταν έγκυες.

Όσο για το ότι επιλέγω τι θα διαβάσω είναι αλήθεια αλλά όπως σας είπα και πριν ήθελα να μου πείτε τις απόψεις σας και εξήγησα τους λόγους που έθεσα το θέμα.

Άλλωστε γι αυτό υπάρχει αυτό το forum,να ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωρίσουμε διαφορετικούς τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με έχετε καλύψει πλήρως όλες σας. Εγώ ακόμα δεν είμαι εγκυος και πολλές φορές δεν μπαίνω γιατί δεν είμαι σε καλή διάθεση και δεν θελώ να πεσω κι αλλο. Αλλες παλι ομως ειδικά όταν βλέπω ότι είναι κορίτσια που εχουμε μιλησει παρα πολύ, μπαινω, γραφω, και προσπαθω να συμπαραστεκομαι οσο μπορω. Ειναι στο χερι του καθενος τι θελει να κανει. Γι'αυτο τα φορουμ ειναι ανοιχτα... :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έγινα μέλος εδώ αμέσως μόλις έμαθα για την εγκυμοσύνη μου. Ψάχνοντας έπεσα στη συγκεκριμένη ενότητα και η πρώτη ιστορία που διάβασα ήταν της mama xina. :S Θυμάμαι ότι διάβαζα και έκλαιγα... Λυπήθηκα πάρα πολύ ναι. Όμως ταυτόχρονα συνειδητοποίησα, ότι, το ότι έμεινα έγκυος δε σήμαινε και ότι όλα θα πήγαιναν καλά τελικά. Προσγειώθηκα από το ροζ συννεφάκι μου στην πραγματικότητα, που μπορεί να είναι σκληρή σε κάποιες περιπτώσεις είναι όμως πραγματικότητα! Η εγκυμοσύνη μου τελικά μετά από λίγες βδομάδες δεν είχε δυστυχώς την αναμενόμενη κατάληξη.. :( Το μωράκι μου δεν τα κατάφερε.. Εγώ όμως ήμουν αρκετά προετοιμασμένη έχοντας διαβάσει κι άλλες περιπτώσεις και είχα ήδη στην άκρη του μυαλού μου το ενδέχομενο κάτι να μην πάει καλά τελικά. Θεωρώ λοιπόν ότι η συγκεκριμένη ενότητα μάλλον με βοήθησε. Συνεχίζω να τη διαβάζω και θα εξακολουθήσω να το κάνω και σε επόμενη εγκυμοσύνη μου :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θυμάμαι ότι, όταν ήμουν και εγώ έγκυος, διάβασα μερικές θλιβερές ιστορίες και με έπιασαν τα κλάματα...αλλά τις διάβασα γιατί ήθελα...θέλω να πω ότι κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να διαβάσει την συγκεκριμένη ενότητα αλλά, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει γιατί αυτοί οι οποίοι γράφουν εκεί πραγματικά γράφοντας ελαφραίνουν την ψυχή τους και είναι, μερικές φορές, πολύ πιο εύκολο να γράψεις τον πόνο σου εκεί από το να το συζητήσεις με κάποιον φίλο.....!!!

λοιπόν εγκυούλες μην διαβάζετε την συγκεκριμένη ενότητα υπάρχουν και άλλες πολύ ελαφριές και χαρούμενες!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οντως εμεις επιλεγουμε τι θα διαβαζουμε. αν νομιζουμε οτι διαβαζοντας μια ασχημη καταληξη μια εγκυμοσυνης μας επηρεασει τοσο αρνητικα τοτε ασ μην διαβαζουμε.

δυστυχως ομως δεν εχουν ολες οι εγκυμοσυνες το τελος που θελουμε ολες μας. μερικες δεν φτανουν ποτε στο τελος :( μια απο τις πρωτες αν οχι η πρωτη ιστορια που διαβασα εδω μεσα ηταν της minou αν θυμαμαι καλα. εβαλα τοσο πολυ τα κλαμματα γιατι ξαναζωντανεψαν οι εικονες του χαμου του δικου μου παιδιου. και μετα ξεκινησα να συνηδητοποιω οτι δεν ειχα χασει μονο εγω το παιδι μου...αλλα και αλλες κοπελες. αν και στενοχωριεμαι να ακουω για μωρακια που χανονται θελω να μπαινω μεσα να γραφω στις μανουλες αυτες οτι η ζωη δεν τελειωσε τη στιγμη που χασαμε το μωρακι μας (και ας ακουγεται σκληρο αυτο που λεω)....ειτε το ειχαμε γεννησει ειτε οχι οταν χαθηκε το μωρο. εγω τον μπεμπη μου τον γεννησα. και εγω ενιωσα οτι δεν αντεχα αλλο αλλα συνεχισα...με βοηθησε και ο αντρουλης να ξανασταθω στα ποδια μου...και αφου πηρα τον καιρο μου να ηρεμησω, και να ηρεμησει και το σωμα απο την ταλαιπωρια καισαρικης κλπ ειμαι παλι εγκυος στην 19 εβδ και πιο αισιοδοξη απο ποτε.

ειλικρινα πιστευω πως πρεπει να υπαρχει και αυτη η κατηγορια για να δινουμε οσο μπορουμε δυναμη σε αυτες τις κοπελες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ πιστεύω ότι η συγκεκριμένη κατηγορία είναι απ' τις σημαντικότερες του φόρουμ γιατί βοηθάει κοπέλες που έχουν βιώσει την απώλεια να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να εξωτερικεύσουν τον πόνο που νιώθουν (κάτι που πολλές φορές είναι δύσκολο να γίνει με κάποιο φιλικό ή συγγενικό τους πρόσωπο)και να αντλήσουν δύναμη και κουράγιο απ' τις άλλες κοπέλες που θα τους συμπαρασταθούν.΄

Απο 'κει και πέρα είναι στην επιλογή του καθενός το τι θα διαβάσει και τι όχι.

Τώρα όσες κοπέλες είναι εγκυούλες και νιώθουν ότι θα επηρρεαστούν αρνητικά και θα αγχωθούν διαβάζοντας τα θέματα της συγκεκριμένης κατηγορίας, τότε είναι καλύτερα να την αποφύγουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kyriaki78 έγραψε:

Κι εγώ πιστεύω ότι η συγκεκριμένη κατηγορία είναι απ' τις σημαντικότερες του φόρουμ γιατί βοηθάει κοπέλες που έχουν βιώσει την απώλεια να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να εξωτερικεύσουν τον πόνο που νιώθουν (κάτι που πολλές φορές είναι δύσκολο να γίνει με κάποιο φιλικό ή συγγενικό τους πρόσωπο)και να αντλήσουν δύναμη και κουράγιο απ' τις άλλες κοπέλες που θα τους συμπαρασταθούν.΄

Απο 'κει και πέρα είναι στην επιλογή του καθενός το τι θα διαβάσει και τι όχι.

Τώρα όσες κοπέλες είναι εγκυούλες και νιώθουν ότι θα επηρρεαστούν αρνητικά και θα αγχωθούν διαβάζοντας τα θέματα της συγκεκριμένης κατηγορίας, τότε είναι καλύτερα να την αποφύγουν.

μπραβο συμφωνο απολυτα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...