Μετάβαση σε περιεχόμενο

NEW MOMMY ΣΤΟ FORUM

bookie

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Γράφτηκα χθες στο forum και ήδη έχω τρελαθεί να διαβάζω μηνύματα και να βρίσκω ένα σωρό συμβουλές για χίλια δυο πράγματα. Μακάρι να το ήξερα νωρίτερα, θα είχα βοηθηθεί σε πολλά πράγματα. Είστε όλες τέλειες μανούλες και τα μικρά σας θα πρέπει να είναι πολύ περήφανα για σας.

Ελπίζω να τα λέμε συχνά, δηλαδή να με αφήνουν τα ζουζούνια να πησιάζω στον υπολογιστή. Πολλά φιλιά σε όλες.

Ερώτηση: Πώς βάζω στα μηνύματά μου την ηλικία των μωρών σε εικονίτσες, όπως είδα ότι έχετε κάνει πολλλές;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλώς ήρθες στην μαμαδοχώρα, να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου.....

αν σου αρέσει το δικό μου το τικεράκι κάνε κλικ πάνω και θα βγεις σε μια σελίδα ή link όπου φτιάχνεις το δικό σου όπως εσένα σου αρέσει!!!

ακολουθείς τις οδηγίες..... :)

ΧΜΜΜΜ.... Σωστά, ξέχασα τα βασικά. Λοιπόν, είμαι η Βάσω και τα αγγελάκια μου είναι 27 μηνών ο μεγάλος και 7 μηνών ο μικρός. Βρε Νάταλι, με τρία πώς τα καταφέρνεις κορίτσι μου; Έχεις βοήθεια, γιατί εγώ με δύο και τα 'χω παίξει. Μπράβο και πάλι μπράβο. Να σου ζήσουν τα ζουζούνια!!! Argi, και συ να χαίρεσαι τα μικρά σου και καλό κουράγιο στην προσπάθεια! Κι εγώ θέλω να χάσω κιλά. Είμαι 63 και θέλω να πάω 58!

Άντε, καλή μας επιτυχία!!!

λιγο δυσκολα ειναι..

βασικα τωρα χωρισα και μενω στους γονεις μου και ειναι ακομη πιο δυσκολα :/

Να σου ζησουν τα μικρουλια σου..

και ευχομαι να χασεις τα κιλακια που θες..

Αχ βρε Νάταλι, δεν ξέρω βέβαια τι έγινε, αλλά βρε κοριτσάκι μου είσαι σίγουρη, γιατί τα παιδάκια σου είναι πολύ μικρά. Το μωράκι σου είναι μόνο 2 μηνών. Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα και ελπίζω να είναι η καλύτερη απόφαση για σένα και για τα παιδάκια σου, κυρίως γι' αυτά. Και υπό τέτοιες συνθήκες σε θαυμάζω ακόμα πιο πολύ και παίρνω κουράγιο. Ξέρεις, αποτελείς έμπνευση. Αλήθεια σου λέω...

κάνε "κλικ" σε ένα από τα δικά μας ticker, ώστε να σε οδηγίσει στο κατάλληλο sait. Δημιουργείς το ticker σου. Kάνεις copy τον κωδικό του.

Μετά πας:

Προφίλ --> επεξεργασία προφίλ --> προφίλ --> ρυθμίσεις φόρουμ --> φόρουμ.

Στο πεδίο "Υπογραφή" βάζετε (με paste) τον κωδικό του ticker που έχετε δημιουργήσει!

bookie έγραψε:

Argi, HEEEEELLLLPPPP!!!

Το έφτιαξα το τικεράκι, αλλά δεν μπορώ να το βάλω στο μήνυμα.

Μπορείς να βοηθήσεις;

Thanks.

με κάλυψε και πρόλαβε η bell!!!!

bookie έγραψε:

Έχεις δίκιο, για κάποιο λόγο δε σώζεται ο κωδικός στις επιλογές του φόρουμ...ή χάζεψα και κάνω βλακείες???

Στα lilypie κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που λεει rseudohtml

αντιγραφη και κανεισ επικκοληση στο πεδιο υπογραφη :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...