Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια,

την Κυριακη λεω να κανω παρτυ εκπληξη γενεθλιων στον αντρουλη μου, αλλα λογω εγκυμοσυνης...ειμαι 35 βδομαδων... θα αναλαβουν οι μαμαδες και αδελφια τα φαγητα...

σκεφτηκα το finger food που ειναι πιο ευκολο και ...πρακτικο μιας και θα εχει αρκετο κοσμο...

καμια ιδεα σας παρακαλω?

μεχρι τωρα σκεφτηκα...

-πιτσα(κλασσικα)

-κεφτεδακια

-μπαγκετα με γεμιση φιλαδελφια τυρι και ζαμπον

-μικρα ψωμακια με γεμιση τονο-μαγιονεζα, μαϊντανο,σιταροπουλα

-σουβλακια με πιτουλες

-φτερουγες κοτοπουλου

-μικρα καλαμαρακια

και απο γλυκα θα φτιαξω ενα γλυκισμα απο την προηγουμενη και η τουρτα που θα ειναι ετοιμη!οποτε απο γλυκα οκ!

Δημοσίευση

εμενα μου αρεσει να κανω γαριδες τηγανιτες η ψητες με σως γιαουρτιου!!!!

γενικως τη σως γιαουρτιου μπορεις να την βαλεις στο τραπεζι για καλες βουτες! ειναι με ανιθο-τυρι κ γιαουρτι!!!

Δημοσίευση

δε ξερω τι ειναι αυτο το δαχτυλο φαι, αλλα απο τα συμφραζομενα...

κατι σαν κλαμπ..ψωμι τοστ,σαλαμι,κασερι,μαγιονεζα μαρουλι.3 φετεψ ψωμι,τα κοβεισ στα 4..ετομο το κλαμπ..

επισησ..κρεπεσ αλμυρεσ και τα κοβεισ ροδελες..

μποεισ τισ σουβλακοπιτεσ να τισ κανεισ πιτσουλες..

ρολακια ζαμπον με αλοιφη σαλατα μεσα και τα πιανεισ με οδοντογλυφιδα..

καλε τα λεω καλα η τζαμπα γραφω;;χαχα

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

δε ξερω τι ειναι αυτο το δαχτυλο φαι, αλλα απο τα συμφραζομενα...

κατι σαν κλαμπ..ψωμι τοστ,σαλαμι,κασερι,μαγιονεζα μαρουλι.3 φετεψ ψωμι,τα κοβεισ στα 4..ετομο το κλαμπ..

επισησ..κρεπεσ αλμυρεσ και τα κοβεισ ροδελες..

μποεισ τισ σουβλακοπιτεσ να τισ κανεισ πιτσουλες..

ρολακια ζαμπον με αλοιφη σαλατα μεσα και τα πιανεισ με οδοντογλυφιδα..

καλε τα λεω καλα η τζαμπα γραφω;;χαχα

ΣΩΣΩ το δακτυλάκι που βλέπω στη φωτό σου τα γραφει όλα αυτά;

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

εμενα μου αρεσει να κανω γαριδες τηγανιτες η ψητες με σως γιαουρτιου!!!!

γενικως τη σως γιαουρτιου μπορεις να την βαλεις στο τραπεζι για καλες βουτες! ειναι με ανιθο-τυρι κ γιαουρτι!!!

σκεφτηκα τις γαριδες αλλα θα θελουνε καθαρισμα... :S:S:S

Σωσω σ'ευχαριστω για τις προτασεις σου... το finger food ειναι φαγητο στο ποδι και επισης χωρις μαχαιροπηρουνα...τσιμπιματα, σε στυλ καναπεδακια αλλα πιο..."φαγητο" ;););)

Γεια σου...Bell!

Δημοσίευση

βρε χαρα μου αθηναια εισαι???

εχει ο σκλαβενιτης φοβερες λυσεις!επισης αν θελεις μπορεις να συνεννοηθεις με καποιο ινεζικο ή με την πιτσα φαν που εχει φοβερο κετερινγκ!!!ωστε να μην ταλαιπωρηθεις και να στα φερουν ζεστα ζεστα!!!!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

βρε χαρα μου αθηναια εισαι???

εχει ο σκλαβενιτης φοβερες λυσεις!επισης αν θελεις μπορεις να συνεννοηθεις με καποιο ινεζικο ή με την πιτσα φαν που εχει φοβερο κετερινγκ!!!ωστε να μην ταλαιπωρηθεις και να στα φερουν ζεστα ζεστα!!!!

Καλέ Κυπραία είναι λέμε! ποιός Σκλαβενίτης; Εμείς έχουμε Ορφανίδη!

Είναι καλύτερος! :P:P

Δημοσίευση

αχ εσεις οι κυπραιες! ε λοιπον μπορει να ειναι καλυτερος αλλα δεν τον εχω κατω απο το σπιτι μου!!!

ο ερωτας μου στη πρωτη λυκειου ηταν κυπραιος και εχω ενα μονο πραγμα να πω: I LOVE HALOUMI

χαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Haroullini κάτι που μου αρέσει πολύ και είναι δροσερό για αυτές τις περιπτώσεις, είναι αυγά γεμιστά.

Σφιχτά, τα κόβεις στη μέση, βγάζεις τον κρόκο, τον πατάς να λιώσει, και τον ανακατέβεις με ρώσικη. Ξαναγεμίζεις τα αυγά και αν θες απο πάνω βάζεις μια ελαφριά επικάλυψη με μαγιονέζα. Μια άλλη εναλλακτική είναι να ανακατέψεις τον κρόκο με τυρί Φιλαδέλφεια, λίγη μαγιονέζα και λίγη μουστάρδα. Τα γεμίζεις και βάζεις και λίγη κέτσαπ, έτσι για την διαφορά, ή μαγιονέζα, ότι θές. Μπορείς ακόμα να βάλεις και ψιλοκομένο ζαμπόν και μπέικον, ή πιπερίτσα.

Μόνο πρόσεχε. Ο κρόκος απο τα αυγά είναι πιό πολύς απο ότι θα χρειαστείς, οπότε για αρχή χρησιμοποίησε τον μισό και λίγο παραπάνω, και μετά το βλέπεις με το μάτι.

Ειναι γρήγορο, εύκολο και όχι ιδιαίτερα πολυέξοδο, αν σκεφτείς οτι μισό κιλό ρώσικη έχει περίπου 1,5 ευρώ.

Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου και καλά να περάσετε. Και με το καλό το μωράκι σας.

Δημοσίευση

Μπαλακια τυριων- ανακατευουμε φιλαδελφια, τριγωνα τυρακια κρεμα, ψιχουλα ψωμιου, και αλλα τυρια τριμενα, τα κανουμεμπαλακια, τα τυλιγουμε σε ανιθο, η μαιντανο, η καριδυ τριμενο, η φυστικη αιγυνης τριμενο

Αραβικη πητα γεμιστη με ζαμπον η γαλοπουλα και τυρη τσενταρ, τυλιγουμε, κοβουμε σε κομματια- ροδελες, βαζουμε πανω μια οδοντογλυφιδα

Ταρτακια ή σου γεμυστα , δεν θυμαμαι με τι τα γεμυζεις, εχω να κανω πολυ καιρο, αν σε ενδιαφερει πες μου να σου πω.

Ψωμμακια γεμμυστα- φτιαχνεις κλασικα μαφιν η ψωμακια με μυρωδικα, τα κοβεις στην μεση, αλειφεις με βουτυρο, βαζεις λιγο καπνιστο σολομο και ανιθο, η προσουτο και γραβιερα, η ζαλοπουλα και εμενταλ, η ζαμπον και μοτσαρελα...αυτα δεν θυμαμαι αλλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...