Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 364
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Eλενη πλακα κανεις???για πρωτη φορα ειναι τελεια!!!

Απ'οσο μπορω να δω η ζαχαροπαστα δεν ειναι ελαστικη ωστε να καλυψει τα πλαινα τοιχωματα κ να ειναι λεια???ή φταιει το κακαο???

την εκανα τελικα (τη ζαχαροπαστα) αλλα θα την βαλω αυριο...

Πειτε μου πως να το κανω???

ανοιγω φυλλο κ κοβω στρογγυλο οσο να καλυψει το πανω κ πλαι....μετα???

πως θα την κανω να ειναι ακριβως κ λεια οπως πχ της Βουλας???

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Μπελ μου, οχι, δεν ειμαι ικανοποιημενη!~

Αλλα πρωτη φορα...

Την επομενη καλυτερη!

Σε μια εβδομαδα! :P

Ασπρη η ζαχαροπαστα και εβαλα κακαο για να γινει καφε και ηταν αρκετη ξηρη!

Την πατησα.

Θα προτημω μονο τα χρωματα ζαχαροπλαστηκης!

Ελένη μου προφανώς τιο κακάο σε σκόνη απορρ'οφησε όλα τα υγρα της ζαχαρόπαστας! Δεν πειράζει! είναι πάντως πολύ εμφανίσιμη!

Το ότι είναι ξερή... καλέ αφου έτσι είναι η συνταγή :whistle::whistle:

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Eleny2 έγραψε:

Ελένη μου προφανώς τιο κακάο σε σκόνη απορρόφησε όλα τα υγρα της ζαχαρόπαστας! Δεν πειράζει! είναι πάντως πολύ εμφανίσιμη!

Το ότι είναι ξερή... καλέ αφου έτσι είναι η συνταγή :whistle::whistle:[/quote:14p7dvsr]

:kiss:

Δημοσίευση

να κανω μια ασχετη ερωτηση μιας και ειμαι ασχετη με τις τουρτες???

αν κανω την τουρτα πως στρωνω απο πανω την ζαχαροπαστα????? μπορω να το κανω και πανω απο κεικ????

και μια τελευταια ερωτηση την ζαχαροπαστα αν θελουμε να την χρωματισουμε τα χρωματα που τα βρισκουμε???

Δημοσίευση

παιδια σε ιση ωρα ξεκιναω την μεγαλη αποπειρα!ειπα να φτιαξω ατομικα κεικακια και να τα στολισω ομορφα!διαλεξα ατομικα για να μπορεσω να φτιαξω διαφορετικα πραγματακια!φιλεναδα ελενη για να καταλαβεις ποσο ομορφη φενεται η δικη σου...και εγω θα βαλω σοκολατα στη μιση!

σοβαρα αν αποτυχω θα πηδηχτω απτο παραθυρο!!!

αν και μαλλον θα με ριξουν!

Δημοσίευση

bell εισαι θεα!!!

ακουστε το σκηνικο αυριο εχω τραπεζι στο σπιτι (οικογενειακο γονεις κτλ) και ειπα να τους περιποιηθω: μικρα λουκανοπιτακια σπιτικα (σαν πιτσακια με λουκανικο ειναι),σαλατα με γαριδες ροκα και αναμικτα λαχανικα, σκαλοπινια γαλοπουλας, ενα λαχανικο της χωρας μου τηγανιτο (σαν μπανανα ειναι αλλα πρασινο εμεις το λεμε πλατανο) και ειπα να φτιαξω χαριτωμενα κεκακια για να πιουμε μετα τον καφε μας!

εχω παναρει τα σκαλοπινια ωστε αυριο απλα τηγανιζω,τωρα βραζω τις γαριδες και το μυαλο μου το εχω ελευθερο για τα μινι κεικ!τωρα θα φτιαξω τη ζυμη των κεικ κ μετα τη παστα!τη φοβαμαι βρε κοριτσια αυτη τη ζαχαροπαστα μη μου βγει ζαχαροχαλια!δε θα βαλω γλυκερινη μιας και μονο η λεξη με τρομαζει,οποτε μαλλον σα χαλια θα βγει!αναμεινετε

Δημοσίευση

υπαρχουν στο σμ??? χρωματα ζαχαροπλαστικης ειναι? δεν εχω δει ρε βουλα...

στην τουρτα πως την στρωνω απο πανω την ανοιγω σαν φυλλο(ρωταω γιατι σκευτομαι την τουρτα του μικρου να την κανω μονη μου)

Δημοσίευση

ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ,Η ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ....

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΠΗΓΑ...

ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΣΑΝ ΛΕΠΤΟ ΦΥΛΛΟ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΗ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ Η' ΣΑΝΤΙΓΥ(ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ)Κ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΩ...

ΡΑΜΟΝΑ,ΟΥΤΕ ΚΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ Κ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

Δημοσίευση

καλα πρεπει να ειμαι εντελως μα εντελως ασχετη!!!!!!!!!

ξεμπλοκαρετε με σας παρακαλω!!!!!

λοιπον εχω φτιαξει την τουρτα η το κεικ οκ? ειναι κρυο και μετα βαζω την ζαχαροπαστα απο πανω σαν φυλλο οκ?

αν θελω να κανω σχεδιακια η ζωακια τα πλαθω με ζαχαροπαστα?

αυτο λιγο με την σαντιγυ και την βουτυροκρεμα με μπερδεψε...δεν γινεται ξεχωριστα η ζαχαροκρεμα και μπαινει απο πανω αφου τελειωσουμε την τουρτα?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...