Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 364
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

MariaIoanna έγραψε:

Κορίτσια μόλις μου έφερε ο Γιώργος μου γλυκερίνη απο το φαρμακείο για να κάνω τη ζαχαρόπαστα. Ρε παιδιά τρώγεται αυτό το πράγμα η θα τρέχουμε στα νοσοκομεία??

μΗν βαλεις καποιες απο το φαρμακειο δεν ειναι φαγωσιμες εννοω την γλυκερινη

η συνταγη της ζαχαροπαστας με γλυκερινη ειναι τις wilton εγω οσες φορες εχω κανει δεν εβαλα στα βιβλια που εχω δεν την περιεχουν :)

Θουλη τελεια η τουρτα αν σου δειξω εγω την πρωτη μου θα γελας 10 μερες :cheer::cheer::cheer:

Η τουρτα μπαλα θελει καλουπι για να γινει και ακαλυτερα να αρχισεις με κατι ποιο λαιτ παντα αυτο το παντεσπανι κανω και βγαινει πολυ καλο εννοειται οτι το σιροπιαζεις αλλα οχι πολυ και τα κοριτσια το ιδιο εχουν κανει δοκιμασε το :)

Δημοσίευση

Κορίτσια είναι τέλειες οι τούρτες σας!

Δεν έχω δοκιμάσει να φτιάξω ποτέ, αν και μου αρέσει πολύ η μαγειρική...

Ψάχνωντας λίγο για τη ζαχαρόπαστα..βρήκα κάτι πανέμορφα cupcakes διακοσμημένα..

Σκέφτομαι λοιπόν μήπως κάνω τέτοια για την βάφτιση της κόρης μου..

Έχει δοκιμάσει καμμία?

Επίσης που μπορώ να βρω στην Αθήνα μαγαζί με είδη ζαχαροπλαστικής που να εχει και τύπου κουπάτ για τη ζαχαρόπαστα???

Δημοσίευση

Μαγγυ θα σου πω κατι και μην γελασεις! :laugh:

Σκεδτηκα να κανω την τουρτα τετραγωνη και μετα να την κοψω σε σχημα μισης μπαλας!

θα μου πετυχει λες?

Το αλλο που σκεφτηκα ειναι να κανω μια ορθογωνια τουρτα και και απο πανω να κανω μια μπαλα με την συνταγη που εχεις για τον σκαντζοχυρο!

Για πες?

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Εσεις που φτιαξατε τουρτα, που βρηκατε γλυκερινη?

στο φαρμακειο φαγωσιμο ναναι

μπορεις να τη ν κανει ςετσι και να την βαλεις τστην καταψυξη μου εδωσες ιδεα :P:P:P:P

να σκληρυνει για να την εννωσις θα βαλεις σουβλακι

Δημοσίευση

δεν την εφτιαξα εγω καλε κοριτσια... :laugh: απλα την ελενη ηθελα να βοηθησω.μπες ελενακι στις συνταγες της παρεας και θα δεις πως την φτιαχνουν..αντε και καλη επιτυχια..δικαιουμαι και 1 κομματακι ετσι? ;)

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Μαγγυ, το πτεσπανι να βαλω στην καταψυξη, η με την γεμιση?

Την μπαλα αν την κανεις με την συνταγη της μελισσουλας να την βαλεις την καταψυξη να σκληρυνει για να κρατησει και να εχει καλυτερο σχημα

Δημοσίευση

και εγω δικαιουμαι ενα κομματι γιατι διαβασα ολα σας τα ποστ!εμ τι μονο η γωγω θα ξενοτρωει???χαχαχαχαχαχα

σημερα ηθελα να φτιαξω την παστα αυτη...αλλα κοριτσια θελει γλυκερινη???σοβαρα τωρα με τρομαζει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...