Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 364
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

MariaIoanna έγραψε:

Κορίτσια μόλις μου έφερε ο Γιώργος μου γλυκερίνη απο το φαρμακείο για να κάνω τη ζαχαρόπαστα. Ρε παιδιά τρώγεται αυτό το πράγμα η θα τρέχουμε στα νοσοκομεία??

μΗν βαλεις καποιες απο το φαρμακειο δεν ειναι φαγωσιμες εννοω την γλυκερινη

η συνταγη της ζαχαροπαστας με γλυκερινη ειναι τις wilton εγω οσες φορες εχω κανει δεν εβαλα στα βιβλια που εχω δεν την περιεχουν :)

Θουλη τελεια η τουρτα αν σου δειξω εγω την πρωτη μου θα γελας 10 μερες :cheer::cheer::cheer:

Η τουρτα μπαλα θελει καλουπι για να γινει και ακαλυτερα να αρχισεις με κατι ποιο λαιτ παντα αυτο το παντεσπανι κανω και βγαινει πολυ καλο εννοειται οτι το σιροπιαζεις αλλα οχι πολυ και τα κοριτσια το ιδιο εχουν κανει δοκιμασε το :)

Δημοσίευση

Κορίτσια είναι τέλειες οι τούρτες σας!

Δεν έχω δοκιμάσει να φτιάξω ποτέ, αν και μου αρέσει πολύ η μαγειρική...

Ψάχνωντας λίγο για τη ζαχαρόπαστα..βρήκα κάτι πανέμορφα cupcakes διακοσμημένα..

Σκέφτομαι λοιπόν μήπως κάνω τέτοια για την βάφτιση της κόρης μου..

Έχει δοκιμάσει καμμία?

Επίσης που μπορώ να βρω στην Αθήνα μαγαζί με είδη ζαχαροπλαστικής που να εχει και τύπου κουπάτ για τη ζαχαρόπαστα???

Δημοσίευση

Μαγγυ θα σου πω κατι και μην γελασεις! :laugh:

Σκεδτηκα να κανω την τουρτα τετραγωνη και μετα να την κοψω σε σχημα μισης μπαλας!

θα μου πετυχει λες?

Το αλλο που σκεφτηκα ειναι να κανω μια ορθογωνια τουρτα και και απο πανω να κανω μια μπαλα με την συνταγη που εχεις για τον σκαντζοχυρο!

Για πες?

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Εσεις που φτιαξατε τουρτα, που βρηκατε γλυκερινη?

στο φαρμακειο φαγωσιμο ναναι

μπορεις να τη ν κανει ςετσι και να την βαλεις τστην καταψυξη μου εδωσες ιδεα :P:P:P:P

να σκληρυνει για να την εννωσις θα βαλεις σουβλακι

Δημοσίευση

δεν την εφτιαξα εγω καλε κοριτσια... :laugh: απλα την ελενη ηθελα να βοηθησω.μπες ελενακι στις συνταγες της παρεας και θα δεις πως την φτιαχνουν..αντε και καλη επιτυχια..δικαιουμαι και 1 κομματακι ετσι? ;)

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Μαγγυ, το πτεσπανι να βαλω στην καταψυξη, η με την γεμιση?

Την μπαλα αν την κανεις με την συνταγη της μελισσουλας να την βαλεις την καταψυξη να σκληρυνει για να κρατησει και να εχει καλυτερο σχημα

Δημοσίευση

και εγω δικαιουμαι ενα κομματι γιατι διαβασα ολα σας τα ποστ!εμ τι μονο η γωγω θα ξενοτρωει???χαχαχαχαχαχα

σημερα ηθελα να φτιαξω την παστα αυτη...αλλα κοριτσια θελει γλυκερινη???σοβαρα τωρα με τρομαζει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...