Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 364
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!

μονο αν βαλεις ζαχαροπαστα ολοκλήρωσε την αυριο. :):)

ιφιγενεια εγω δεν ειχα ξανακανει τιποτα σχεδον απο γλυκο..κατι ροξακια μονο μουρλια αλλα τιποτε αλλο..

παρασκευη πρωι πελαγωμενη ημουνα ετοιμη να τα παρατησω :(

αν δεν ειχα βρει την μαγγυ στις συνταγες ακομα θα εφτιαχνα!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

τελικα η φραση ρωτοντας πας στην πολη...ε, για κατι τετοιες περιπτωσεις βγηκε!! :laugh: :laugh:

Veni σε ευχαριστω πολυ

και εγω καπως ετσι πελαγωμενη ημουν και δεν με βοηθουσαν ετσι πηρα βιβλια

ρωτησα προσωπικα και μια κοπελα και εκανα τις τουρτες και οταν ειχα δει εσενα μεσα και να μην απανταει κανεις τα πηρα

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!

μονο αν βαλεις ζαχαροπαστα ολοκλήρωσε την αυριο. :):)

ιφιγενεια εγω δεν ειχα ξανακανει τιποτα σχεδον απο γλυκο..κατι ροξακια μονο μουρλια αλλα τιποτε αλλο..

παρασκευη πρωι πελαγωμενη ημουνα ετοιμη να τα παρατησω :(

αν δεν ειχα βρει την μαγγυ στις συνταγες ακομα θα εφτιαχνα!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

τελικα η φραση ρωτοντας πας στην πολη...ε, για κατι τετοιες περιπτωσεις βγηκε!! :laugh: :laugh:

Veni σε ευχαριστω πολυ

και εγω καπως ετσι πελαγωμενη ημουν και δεν με βοηθουσαν ετσι πηρα βιβλια

ρωτησα προσωπικα και μια κοπελα και εκανα τις τουρτες και οταν ειχα δει εσενα μεσα και να μην απανταει κανεις τα πηρα

Δημοσίευση

κοριτσια τα χρωματα απο που τα εχετε παρει?εχω παρει απ'το καρφουρ αλλα εχει 3 χρωματα,τα κανω μιξ και παλι δεν μπορω να πετυχω καποια που θελω.μπορω να βρω καπου χρωματα ζαχαροπλαστικησ και αρωματα εκτοσ απ'το ιντερνετ?

Δημοσίευση

thalia7 έγραψε:

αν μπω στο blog σου θα τη δω τη συνταγη;

δε θελω πολλα αυγα ομως...

τα απεχθανομαι,οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα :unsure:

παντως τελειος κ ο μπομπ! :ohmy:

εχω μια για λευκο παντεσπανι με λιγα αυγα

τα αυγα λειτουργουν σαν διογκωτικο στο παντεσπανι φουσκωνουν δηλσδη πολυ

ευχαριστω αν και το μωρο στης φιλης μου εβαλε το χερακι του πριν την τελειωσε και την λερωσε αλλα χαλαλι του αφου του αρεσε :P

χρωματα εχει και στο βεφας για ζαχαροπαστα καλυτερα ειναι παστα και οχι υγρο θα κανω μια ερευνα και θα σου πω

thalia

αν ψαξεις στο internet εχει συνταγες και χωρις αυγα αν βρω καμια θα σου στειλω ;)

Δημοσίευση

εσυ το ανεβασες το θεμα?σε μισω να το ξερεις!σε μισω σε μισω και σε λατρευω γιατι μου ανοιξες την ορεξη και πεινασα!

αχ παω να τσακισω το κεικ μου!συγγνωμη αλλα τι υπεροχη τουρτα ειναι αυτη παναγια μου!χιλια μπραβο...και χρονια πολλα!μια υπεροχη τουρτα για ενα υπεροχο πλασμα!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

εσυ το ανεβασες το θεμα?σε μισω να το ξερεις!σε μισω σε μισω και σε λατρευω γιατι μου ανοιξες την ορεξη και πεινασα!

αχ παω να τσακισω το κεικ μου!συγγνωμη αλλα τι υπεροχη τουρτα ειναι αυτη παναγια μου!χιλια μπραβο...και χρονια πολλα!μια υπεροχη τουρτα για ενα υπεροχο πλασμα!

Μαμα χηνα τι να σου πω και εγω με μισω αλλα εχω περιεργα χομπυ :P:P

προσπαθω βλεπεις να κανω διαιτα καλη :( ορεξη παντως και αν χρειαστεις πουθενα βοηθεια εδω ειμαι ;)

Δημοσίευση

ενταξει και εσυ ομως αν μετα χρειαστεις να σου φτιαξω τη διαιτα να ξερεις δεν θα σε χρεωσω!

βρε ατιμο πλασμα εμενα αυτα με ξετρελενουν οχι τοσο στο να τα τροω οσο στο να τα φτιαχνω!αλλα μου ανοιξες και την ορεξη!

μου ερχεται να ξεκινησω ζαχαρομαγειρεματα τωρα!αχ αχ αχ τι μου εκανες!την κυριακη εφτιαξα κεικ διαιτης!

σοβαρα τωρα πλαθεται ευκολα η ζαχαροπαστα???κολλαει???

Δημοσίευση

οχι δεν κολλαει αν την κανεις ακριβως οπως οι οδηγιες και αν κολλαει βαζεις και αλλη αχνη

αν παλι ειναι σφικτη και δεν εανοιγει ευκολα την βαζεις στον φουρνο μικροκυματων για λιγο μαλακωνει και τελεια ;)

διαιτολογος εισαι ?

αν ναι ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

διαιτολογος-διατροφολογος.βοηθος βεβαια αλλα τη δουλεια μου τη κανω αν με χρειαστεις χαχαχαχα

απο οτι καταλαβα το ψαχνεις πολυ το θεμα της διατροφης αν ναι μπες στο dietup.gr εχει ωραια διατροφικα θεματακια!

λοιπον ζαχαροπαστα δεν εχω ξαναφτιαξει διοτι παντα διαλλεγα το τμημα κετερινγκ που ειχε να κανει με κρεατικα!αλλα ομολογω αξιζει εστω και για πλακα να παιξουν οι μαμαδες με τα πιστιρικια τους διοτι ειναι ευχαριστο και δημιουργικο!!!!!

πολυ καλη η ιδεα σου να συμμαζευουμε τα αρθρα μας!!!!

σοβαρα σε τι με χρειαζεσαι???

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

διαιτολογος-διατροφολογος.βοηθος βεβαια αλλα τη δουλεια μου τη κανω αν με χρειαστεις χαχαχαχα

απο οτι καταλαβα το ψαχνεις πολυ το θεμα της διατροφης αν ναι μπες στο dietup.gr εχει ωραια διατροφικα θεματακια!

λοιπον ζαχαροπαστα δεν εχω ξαναφτιαξει διοτι παντα διαλλεγα το τμημα κετερινγκ που ειχε να κανει με κρεατικα!αλλα ομολογω αξιζει εστω και για πλακα να παιξουν οι μαμαδες με τα πιστιρικια τους διοτι ειναι ευχαριστο και δημιουργικο!!!!!

πολυ καλη η ιδεα σου να συμμαζευουμε τα αρθρα μας!!!!

σοβαρα σε τι με χρειαζεσαι???

ειμαι μελος εκει και μου στελνουν και εμαιλ με τιπς

τι σε χρειαζομαι να χασω τα 12 κιλα που θελω εκλεισα ραντεβου αυριο θα ερθει να με δει γιατι απο μονη μου δε το κοβω με τιποτα. Καθομαι ολη μερα με το μωρο στο σπιτι και δεν ξερω τι νακνω δεν δουλευω κιολας οποτε το εχω κανει χομπυ :huh:

Δημοσίευση

Καλημερα και απο εμενα!

Βρε κοριτσια, δεν μας λετε βημα βημα πως γινεται η τουρτα?

Δεν μιλαω για το σχεδιακι, αλλα για το πατεσπανι, ποση ωρα μετα βαζεις την κρεμα και μετα την ζαχαροπαστα!

Θα ανοιξω, νεο θεμα, αν δεν απαντησετε εδω!

Σας απειλω!!! :laugh:

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Καλημερα και απο εμενα!

Βρε κοριτσια, δεν μας λετε βημα βημα πως γινεται η τουρτα?

Δεν μιλαω για το σχεδιακι, αλλα για το πατεσπανι, ποση ωρα μετα βαζεις την κρεμα και μετα την ζαχαροπαστα!

Θα ανοιξω, νεο θεμα, αν δεν απαντησετε εδω!

Σας απειλω!!! :laugh:

τουρτα τσαντα

βημα βημα μπορειτε να την κανετε οτι σχεδιο θελετε ;)

Δημοσίευση

KΑΛΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΤΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!OLYA ΠΩΣ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΑ ΓΛΥΦΙΤΣΟΥΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΝ ΘΕΣ...

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Α! Την πρωτη αποπειρα μου σκεφτομαι να την κανω στα γεννεθλια του αντρα μου, που ειναι ολυμπιακος.

Θα ηθελα μια τουρτα με το θεμα αυτο.

Η μπαλα ειναι δυσκολη?

Βρηκα αυτο:http://www.sugarart.gr/DisplayITM1.asp?ITMID=32

και αυτό:http://www.sintagespareas.gr/gallery?func=detail&id=447

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...