Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ....ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΝΑΜΕ 9 ΜΗΝΩΝ,,,...ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙ....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΕΤΣΙ....ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΕΤΣΙ?ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.....ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΑΧΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥΤΑΝ ΒΡΕΦΑΚΙΑ...... :):)

Δημοσίευση

ΤΟΝ ΕΙΧΕς ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΜΟΝΑΧΟΥΛΗΣ????συγχαρητηρια!!!!δεν σου ειχε δωσει αλλα σημαδια οτι θα περπατησει τοσο γρηγορα????Αντε καλο συμαζεμα τωρα ποιος τον πιανει το μικρουλη σε λιγο καιρο!!!!

Δημοσίευση

xaxa ειμαι σε ετοιμοτητα κοριτσια πολυ τρεξιμο ορμαει σε ολα και ειδικα σε καλωδια και ηλεκτρονικα ειδη τηλεοραση υπολογιστη φανταστειτε να περπατησει και κανονικα....και ναι ηρθε η ωρα επιτελουσ να χασω τα ρημαδια τα κιλα που ριξαν αγκυρα πανω μου χαχα

Δημοσίευση

αντρουλαααααα καλα τρεχαματα τωρα χιχιχιχι!!!!!!!!!!!

αχχχχχχ τωρα να δεις...εγω τον παρακαλαω για μια αγκαλιτσα!!!!τον παιρνω αγκαλια και σε 2 λεπτα θελει να κατεβει για να παει να παιξει

παει το μικρο βρεφακι εχει γινει ενα μικρο παιδακι πια,αυτονομο,παιζει με τα παιχνιδια του,κανει τα δικα του και οοοολη μερα τρεχει περα δωθε μεσα στο σπιτι

βεβαια εγω ημουν πιο τυχερη λιγο γιατι εμενα περπατησε κοντα 14 μηνων!!!

μεχρι τοτε μπουσουλαγε και περπαταγε στηριζομενος σε επιπλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Sotiria_94 καλα αποτέλεσματα κορίτσι μου! Μεγάλο ταξίδι με το μπεμπακο.  Εμεις καλα είμαστε. Τα πρωινά τα πάμε τέλεια, τα απογεύματα γκρινια. Άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο. Χθες ας πούμε με τεντωσε. Μεχρι τις 11 π κοιμηθηκε πολύ γκρινια κ κλαμα. Τουλ κοιμάται σχετικα καλα τ βραδυ κ εδω κ 2 μερες μεγαλωσε τ 1ο υπνο της. Χθες εκανε ενα ωραίο 6ωρο, τωρα ενα 4ωρο. Συνήθως στο διωρο ξυπνούσε. Ωρες ωρες νομίζω ότι περνανε οι μέρες νερο κ βλέπω κάθε μερα ενα αλλο μωρο, ωρες ωρες μ φαίνεται βουνό τ διαστημα μέχρι να ξεπεταχτει. @ΜαρίαΔημήτρης θυμησε μου π ειναι τ πεθερικα. Μακαρι να τα καταφερετε κ να πατε.
    • Καλησπερα κοριτσι μου! Δεν επηρεζεται η ΑΜΗ απο αυτη τη διαδικασια... σε καθε κυκλο μας υπαρχει το ενα ωαριο που επικρατει κ πολλα αλλα ακομα που απλα δεν αναπτυσσονται αλλα χανονται με την περιοδο μας..με την διεγερση λοιπον και τα φαρμακα που παιρνεις προσπαθεις να εκμεταλλευτεις και τα αλλα ωαρια αυτου του κυκλου που υπο αλλες συνθηκες πανε χαμενα..ειναι οι καταβολες αν εχεις ακουσει...στην αρχη του κυκλου υπερηχογραφικα ο γιατρος μπορει να εχει μια εκτίμηση των ωαρίων που μπορεις να μαζέψεις..μπορεις να πας σε 2-3 κυκλους να κανεις παρακολουθηση να δεις αν εχεις διακυμανσεις κ περιπου ποσες καταβολες βλεπει ο γιατρος.. Για το κομματι της διέγερσης δεν σου καλυπτει κατι το κρατος αρα πρεπει να πληρωσεις μονη σου τα φαρμακα..αρα υπολογισε το κεντρο, ο γιατρος, τα φαρμακα και η καταψυξη πως θα σου κοστισουν τουλαχιστον 3.000 Σου ευχομαι καλη επιτυχια σε ο,τι αποφαση και να παρεις! Κοιτα μπροστα και συνέχισε την ζωη σου
    • Μπράβο σου! Εσύ δε κάνεις βήματα απλά... κάνεις άλματα!! Πολύ ωραία ξεκινάς τη μερα σου περιποιησε το εαυτό σου κ κάνεις τη βόλτα σου. Είναι λογικό να πέφτεις αλλά κάθε μέρα λίγο λίγο θα γίνεται πιο υποφερτό.  Κατάψυξη ωαρίων είναι μια πολύ καλή σκέψη.  Εγώ είμαι από εξωσωματική οπότε αν θες γιατρό μπορώ να σου προτείνω όπως κ τα υπόλοιπα κορίτσια φυσικά κ εσύ αποφασίζεις.  Αλήθεια είσαι σε πολύ καλό δρόμο..μόνο στο τσιγάρο μου τα χάλασες..βρε αντε πέταξε δεν το έχεις ανάγκη .  🩷🩷🩷
    • Εμενα εκανε μια φιλη μου ουσιαστικα ειναι σαν να κανεις εξωσωματικη αλλα μονο το πρωτο κομματι της διεγερσης και της ωοληψιας. Πηρε καποια φαρμακα εκανε καποιες ενεσεις δηλαδη και μετα εκανε ωοληψια. Αν αποφασισει καποια στιγμη να κανει παιδακι θα τα αποψυξει και γινεται η γονιμοποιηση με το σπερμα του αντρα. Εννοειται πως και γυναικες μεγαλυτερες ανω των 40 ετων μπορουν να εχουν φυσικη συλληψη. 
    • Το αίμα κ ο πόνος είναι φυσιολογικά. Εγώ τις 2 πρώτες μέρες μετά τη βιοχημική ήμουν χάλια, τελείως εξαντλημένη. Καταλαβαίνω ότι είχες επενδύσει κ είχες κάνει όνειρα αλλά όπως σου είπαν κ τα κορίτσια άντε κ γύρισε κ μετά τι;; Τον εμπιστεύεσαι;;; Θεωρείς ότι αξίζει;;; Ένας άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που είπε ήταν η έκτρωση;;; Μετά από τόσα χρόνια μαζί;; Φάνηκε ποιος πραγματικά είναι. Η πληγή θα κλείσει σιγά σιγά κ θα βρεις μελλοντικά έναν άνθρωπο που αξίζει!! Θα βρεις τον εαυτό σου ξανά γιατί είμαι σίγουρη πως το έχεις χάσει. Δε σε πήραν τα χρόνια!! 32 χρόνων είσαι!! Κ πλέον πιο έμπειρη ξέρεις τι σου γίνεται κ όταν έρθει ένας άλλος άνθρωπος θα είσαι έτοιμη κ θα μπορείς να κρίνεις καλύτερα. Είχα 6 χρόνια σχέση όταν χωρίσαμε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θεωρούσα πως ήταν όλος μου ο κόσμος κ δε θα βρω ποτέ κάτι άλλο. Παρότι ήξερα ότι δεν άξιζε, έβλεπα τι άνθρωπος ήταν. Σε πληροφορώ ότι όταν γνώρισα τον άντρα μου κ ενώ δεν ήμουν σε καμμία περίπτωση σε φάση σχέσης ούτε εγώ αλλά ούτε κ ο ίδιος σε 2 μήνες καταλάβαμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον, στο 8μηνο αρραβωνιαστήκαμε κ στον 1.5 χρόνο παντρευτήκαμε.. Ξέραμε όμως πλέον τι ψάχναμε κ τι όχι από τον σύντροφο μας. Θα τα σκέφτεσαι σε λίγα χρόνια όταν θα είσαι με τον σωστό άνθρωπο κ θες λες Θεέ μου ΓΛΥΤΩΣΑ!!!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...