Κορίτσια να σας ρωτήσω…για ανακεφαλαίωση να πω ότι πάντα είχα σταθερό κύκλο 30 ημερών, μετά την βιοχημική είχα έναν κύκλο «σωστό» και οι δύο επόμενοι περίεργοι. Δλδ ο προηγούμενος 5 μέρες θετικό τεστ ωορρηξίας και ο τωρινός είμαι 21η μέρα και ωορρηξία πουθενά (ίσως 11η μέρα;;) . Δεδομένου πως τον άλλο μήνα λέμε για την σπερματέγχυση, πιστεύετε πως πρέπει να ζητήσω ορμονικές; Γιατί προφανώς δεν έχω ενημερώσει τον γιατρό μου για τους δύο τελευταίους κύκλους… Στο μεταξύ σήμερα άρχισαν οι ταχυκαρδίες που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη και δε θέλω να παίρνει το μυαλό μου αέρα…θα είναι πραγματικά ότι πιο κουλό 🤣🤣
Καλημερα κορίτσια!
@Despy εννοείται ότι το παντζάρι κάνει ροζ τα ούρα! Πηγές για υπερηχο τελικα;;
@terminator εγω πλένω πολύ καλά τα χέρια μου πριν να βάλω ουτροτζεσταν. Η γιατρός μου είπε ότι από την προγεστερόνη είναι το τσούξιμο που νιώθω κάποιες φορές και αν θέλω να βάζω vasclor αλλά διάβασα διάφορα και ψιλοφοβαμαι οπότε συνεχίζω με ουτρο και βλέποντας! Φαντάζομαι δεν θα παίρνουμε και για όλους τους μήνες.
Όσο λες έκανες υστεροσκοπηση δεν γνωρίζω αν φαίνεται η διαβατοτητα με την υστεροσκοπηση δεν έχω κάνει.
Όσον αφορά την υπέρηχογραφικη σαλπιγγογραφια τα βλέπεις όλα επιτόπου στην οθόνη το πως κινείται το σκιαγραφικο Υγρό από την μήτρα προς τις σαλπιγγες. Σε εμένα ήταν μόνο η αριστερή διαβατη η δεξιά φάνηκε κλείστη αλλά δεν μου είπε να κάνω κάτι για να ανοίξει.