Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kαλησπέρα κορίτσια!Θα ήθελα την άποψη σας για ένα θέμα που με απασχολεί έντονα!Έχω ένα αγοράκι 4 μηνών περίπου κ τον ιούλιο παντρεύομαι.Αν και μένουμε Ελλάδα,ο γάμος θα γίνει στην Κύπρο,την πατρίδα του άντρα μου.Θέλουμε να κάνουμε κ δεύτερο παιδάκι σύντομα για να είναι κοντά στην ηλικία αλλά δεν είμαστε σίγουροι για το πότε!Να το κάνω τώρα και να είμαι έγκυος στο γάμο η να το αφήσω για μετά το γάμο??Τι λέτε??

Δημοσίευση

Όποτε νιώθεις έτοιμη να το κάνεις.........

Εγώ θα περίμενα μετά το γάμο για να μην είμαι με την κοιλιά στην εκκλησία και είναι και η κούραση........Οι γάμοι στην Κύπρο είναι και λίγο πολυκοσμία και η χαιρέτηση 2 ώρες και ταλαιπωρία μεγάλη..........

Περίμενε 3-4 μήνες να μη φαίνεται η κοιλιά!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΧΕΧΕ!!!βιαζεστε λιγακι?????καντε ελευθερα επαφες εφωσωνβ το σκεφτεστε και οποτε ερθει καλοδεχουμενο τουλαχιστον αυτο κανουμε με τον αντρα μου αν και εγω θηλαζω ακομα και δεν χω σκοπο να σταματησω συντομα τον θηλασμο οποτε μαλλον θα ψιλοαργησει ακομα!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

lamoyaki έγραψε:

Kαλησπέρα κορίτσια!Θα ήθελα την άποψη σας για ένα θέμα που με απασχολεί έντονα!Έχω ένα αγοράκι 4 μηνών περίπου κ τον ιούλιο παντρεύομαι.Αν και μένουμε Ελλάδα,ο γάμος θα γίνει στην Κύπρο,την πατρίδα του άντρα μου.Θέλουμε να κάνουμε κ δεύτερο παιδάκι σύντομα για να είναι κοντά στην ηλικία αλλά δεν είμαστε σίγουροι για το πότε!Να το κάνω τώρα και να είμαι έγκυος στο γάμο η να το αφήσω για μετά το γάμο??Τι λέτε??

ΑΝ εχεις τετοια ΚΟΝΕ κάνε ενα και για μενα

ρε μαναρακι & θα στο χρωσταω !!! ;)

Η ωρα η καλη!!! :)

Δημοσίευση

marinah,πολυκοσμία δεν λες τίποτα.....1000 άτομα είναι οι καλεσμένοι!! :unsure: ΕΛΕΝΗ Χ,εγώ θήλασα 20 μέρες γιατί μετά μου κόπηκε επειδή δεν έτρωγα,η περίοδος μου ήρθε απο την αρχή κανονικότατα κ το γιο μου τον έπιασα σχετικά γρήγορα...οπότε σκέφτομαι αν είναι να έχουμε ελευθερες επαφές πρέπει να το χω πάρει απόφαση!Να σου πω την αλήθεια,ένα κοριτσάκι τώρα πολύ θα το ήθελα! :P

Δημοσίευση

λοιπον αν το μργαλωμα του παιδιου το περνατε με ανγχς και δεν μπορειτε να συμφωνησετε ευκολα καπου θα σου ελεγα να περιμενεις να δυο χρονια και μετα παλι αν το διασκεδαζετε μαζι και συμετεχει και μπορεις να συνενοηθεις οποτε και να το κανεις προβλημα δεν θα εχεις!!

οσο για τον θηλασμο δεν πειραζει τουλαχιστον προσπαθησες και μπραβο σου!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

OΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑΚΙ,ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ,ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΕΙ 1 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ,ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ,ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗ Χ,σ'ευχαριστώ πολύ!Γενικά ο μικρός είναι καλόβολο παιδάκι,κοιμάται αρκετά,γελάει συνέχεια κ με τον άντρα μου δεν έχω προβλήματα(εκτός βέβαια από τις κλασσικές γκρίνιες που υπάρχουν σε κάθε σπίτι).Γι'αυτό σκέφτομαι τόσο σύντομα το δεύτερο. zaxarenia,αυτό δεν είναι ένα απλό ευχαριστώ....είναι τσαχπινογαργαλιάρικο ευχαριστώ! :P Εξου κ η γλωσσίτσα! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...