Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μολις συνηδητοποιησα οτι δεν εχω φιλες!

απο αυτες που βγαινεις να πιεις εναν καφε που λενε!

επαθα μεγαλο σοκ!

εχει ο αγγελος μια δουλεια και μου ειπε αν ειναι κανονισε να πας για καφε με μια φιλη σου και γενικως αυτες τις μερες θα λειπω πολυ οποτε κανονισε βγες με φιλες σου!

και εγω ειπα οκ καλη ιδεα!

και τωρα βλεπω στον τηλ καταλογο οτι δεν εχω φιλες!

δεν ξερω ποτε εγινε αυτο!δηλαδη οκ μιλαω με καποιες στο τηλ παλιες συμμαθητριες αλλα χωρις να εχουμε διαθεση να βγουμε για καφε!και αρχισα να ψαχνω και κοριτσια σας εχει συμβει να μην εχετε πραγματικες φιλες?

δηλαδη τωρα σκεφτομαι στο γαμο μου θα ειναι μονο ο αδερφος μου η νυφη μου και οι γονεις μου?ωχ τι επαθα πρωι πρωι!

και δεν ξερω ποτε εγινε αυτο!διοτι στο λυκειο πχ εγω δουλευα και σπουδαζα οποτε ειχα ελευθερο χρονο ηταν για τη σχεση μου,μετα το λυκειο δουλευα πολυ και ειχα χρονο παλι για τη σχεση μου...και μαμοτο παντα εκανα σχεσεις χρονων οποτε τωρα βλεπω οτι δεν εκανα φιλιες χρονων!δηλαδη το μυαλο μου ηταν στη σχεση μου να ειναι καλα και οχι να βγαινω για καφεδες!

αχ και τωρα?πραγματικα μου ερχεται να τα σπασω ολα!αφιερωνα ολο μου το χρονο στη σχεση μου και δεν εδωσα την ευκαιρια σε καμμια φιλη να γινει "κολλητη" και εμεινα χωρις φιλες συν που οι σχεσεις με απογοητευανε παντα!και τωρα που εχω μια σωστη σχεση....hello δεν εχω φιλες να βγω εξβ να τα πουμε να μιλησουμε να ανταλλαξουμε εστω και ενα καλημερα!

ειμαι η μονη που το εχει παθει?

Δημοσίευση

mama_xina γεια σου!

Με όλο το θάρρος, νομίζω για τους περισσότερους έρχεται μια στιγμή που λένε "δεν έχω φίλους". Δεν είμαστε όλοι όπως στα "Friends" με τους κολλητούς συνέχεια κ.λπ. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν τη δουλειά τους, τις υποχρεώσεις τους, κάποια στιγμή ρίχνουν κάπου το βάρος τους (π.χ. στη δουλειά) και αμελούν κάτι άλλο (π.χ. τους φίλους), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έμειναν μόνοι τους από φίλους και παρέες.

Αυτό που κάνω όποτε καταλήγω στην ίδια διαπίστωση με σένα είναι να πάρω τηλέφωνο τους ανθρώπους που θεωρώ πιο κοντά μου και να πάμε για ένα καφεδάκι το συντομότερο δυνατό. Μετά θα επιδιώξω να πάμε για δεύτερο καφεδάκι/ποτάκι σε μικρό χρονικό διάστημα ώστε να μη χαθούμε πάλι, είναι κρίμα.

Μη μου ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου χωρίς φίλες. Και σίγουρα η λίστα του γάμου σου θα είναι τεράστια :P Σε νιώθω γιατί σκεφτόμουν το ίδιο πράγμα, αλλά αρχίζοντας να φτιάχνω μια πρώτη λίστα....... μου βγήκε ψιλοΤΕΡΑΣ. Άντε, καλά καφεδάκια :kiss:

Δημοσίευση

Εμ! Ποιος σου είπε να είσαι γκομενιάρα; Χα χα χα χα!!!!!

Εγώ πάντα είχα φίλες, αλλά λίγες. Ποτέ δεν ήμουν όπως αυτές που βγαίνουν και χαιρετάνε όλο τον κόσμο (έτσι είναι μία από τις λίγες φίλες μου).

Ο άντρας μου, όμως, όταν τον γνώρισα και πήγαμε πρώτη φορά μαζί στην Πάτρα, από τη Θεσσαλονίκη που σπουδάζαμε, δεν είχε καθόλου παιδικούς φίλους. Μου έκανε εντύπωση, γιατί εγώ το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις ερχόμουν Κύπρο ήταν να βρεθώ με τις φίλες μου, κι αυτός ούτε συναντήθηκε με κανέναν, κι όταν του είπα να μου γνωρίσει τους φίλους του, μου είπε ότι δεν έχει.

Μετά έκανε φιλίες στη Θεσσαλονίκη, και κυρίως φιλίες από το σκάκι. Και τώρα που ήρθε στην Κύπρο, οι φίλοι που έκανε πάλι από το σκάκι είναι.

Γενικά, απ' όσο ξέρω, τα χόμπι και οι διάφορες δραστηριότητες είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις κόσμο και να σχετιστείς, και το βλέπω κι απ' τον άντρα μου!

Δημοσίευση

Καλημέρα Ραμονάκι μου.

Κι εγω στην ίδια κατάσταση είμαι.

Στο Λύκειο είχα πολλές φίλες,

μέχρι που έμπλεξα με τον Μανώλη

και ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν όλες.

Βλέπεις,άλλαξαν οι προτεραίοτητες μου.

Και τώρα είμαι εδώ με μόνη παρέα το διαδίκτυο.

Είμαστε όμως εδώ για να κάνουμε παρέα η μία στην άλλη.

Δημοσίευση

αχ και εγω ετσι ελεγα παντα οτι τα πολλα πολλα δεν χρειαζονται αλλα τωρα βλεπω οτι πιο ευκολα θα ανοιξω τον υπολογιστη να σας πω μια καλημερα παρα θα σηκωσω το κινητο! η μονη φιλη που ενιωθα κοντα μου κοντα μου ειναι στο λιμενικο τωρα!τις παιδικες μου φιλες τις απομακρυνα οταν πηγα πρωτη λυκειου διοτι ηταν κακη επιρροη και γιαυτο μονη μου αποφασισα να παω λυκειο μακρυα απο τη γειτονια μου αλλα μετα πεσανε οι ερωτες και δεν ειχα χρονο για φιλους!το μονο χομπι που εχω ειναι ο χορος και εκει οι κοπελες ειναι μικρες και οσες ειναι μεγαλες τρεχουν με τη δουλεια τους!αχ αντε να βρω δουλεια να εχω εστω συναδελφισες!κατι βρε αδερφε αλλιως η λιστα γαμου προβλεπεται μινιον!οικονομικο αυτο απο τη μια αλλα λυπητερο απο την αλλη!

το αστειο ειναι οτι και ο αγγελος δεν εχει φιλους!ειμαστε αντικοινωνικοι μηπως???

τον πιεσα να βγουμε με την αδερφη και τον γαμπρο του ή τον αδερφο μου και τη νυφη μου μπας και γνωρισουμε και εμεις οι ξεπαρεου κανεναν ανθρωπο!χαχαχαχα

Δημοσίευση

ε λοιπον κυρια θεοδωσιαδου με ρωτησε ο αγγελος μα γιατι δεν βγαινεις με την δεσποινα που μιλατε συνεχεια να γλιτωσουμε και τις καρτες του κινητου?

εεεεμ εγω φταιω που η φιλεναδα μενει μακρυαααααααα???το καλοκαιρι φροντισε να μην πας στο χωριο γιατι θα ειμαι καθε σκ σαρωνιδα και θα ερχομαι εκει να σε πριζω!ναι ναι!

α και ελα και στο γαμο μου οοοοταν γινει!εχω 1μιση χρονο να μεγαλωσω τη λιστα!καμμια αλλη προτιθεται να ερθει????

Δημοσίευση

Εννοείται πως στη λίστα γάμου θα συμπεριλάβεις

και εμένα.

Οικονομικό από τη μία να έχεις λίγους καλεσμένους,

αλλά σκέψου από την άλλη και τα λίγα δώρα :P

Έχεις τουλάχιστον δίπλα σου έναν άνθρωπο

που σε αγαπά και σε νοιάζεται.

Έναν άνθρωπο που θα γείρεις δίπλα του

και θα σε πάρει γαλήνια ο ύπνος...

Δημοσίευση

Λοιπόν Δράμα θα ανέβω μάλλον τον Ιούνιο

για ένα μήνα.

Το υπόλοιπο καλοκάιρι θα πείζω εδώ

οπότε μπορείς να με πρίζεις τα Σαβ/κα.

Θα το χαρώ πολύ.

Και ο δικός μου γάμος ήταν μια μικρή απογοήτευση

από θέμα φίλων.

Να φανταστεις με έντυσαν νύφη οι συγγενείς,

μονο μια φίλη είχα.

Και στο γάμο θα έρθω και για νυφικό

θα έρθω,αν βολέψει,να σου δώσω

τις στυλιστικές μου συμβουλές :P

Όλα θα γίνουν παραμυθένια.

Μη μου ανησυχείς.

Δημοσίευση

αχ βρε δεσποινακι!πραγματικα κοριτσια οταν μπαινω μεσα και ειναι η δεσποινα η η παναγιωτα νωθω πολυ ομορφα!χωρις να σημαινει οτι δεν σας αγαπαω οοοολες!

αχ ηρεμησα που δεν ειμαι η μονη ξεπαρεου στον κοσμο!!!χαχαχαχα

Δημοσίευση

εμ μαλλον στον προφητη ηλεια θορικου!!!!

στην αθηνα κοντα στη κερατεα!

οριστε κυρια δεσποινα δεν εχεις και δικαιολογια να μην ερθεις!χαχαχαχαχα

αχ κοριτσια και μονο μπαινοντας εδω νιωθω αγαπη!!!

Δημοσίευση

Το ξέρω ότι μ'αγαπάς αλλά δε φανταζόμουνα

ότι η αγάπη σου είναι τόσο μεγάλη.

Ωραία δε θα με φάνε και τα χιλιόμετρα.

Μάλλον όμως πρέπει να επισπεύσεις το γάμο σου

γιατί το καλοκαίρι του 2011 θα φύγουμε με μετάθεση

για Δράμα.

Προλαβαίνεις και αυτο το καλοκαίρι,πάντως.

Δημοσίευση

χαχαχαχα αυτο το καλοκαιρι εχουν πεσει τρεις γαμοι μεχρι τωρα!δεν θα επιτρεψουμε να επισκιασουν το δικο μας!!!!

ρε κοριτσακια χαρηκα που δεν ειμαι η μονη ξεπαρεου!αντε δεσποινα προλαβαινεις να μου ετοιμασεις ενα παρανυμφακι!!!!!

καλα τωρα χωρις πλακα φανταζεστε γαμο με παρανυμφακια τα αγγελουδια του μαμυλαντ???αχ μην μου κλεψετε την ιδεα θα την κατοχηροσω!!!!!!

Δημοσίευση

χαχαχα ετσι οπως παω με το θεμα φιλες μαλλον μονο εσυ θα ερθεις στο γαμο και θα αναγκαστεις να γινεις και παρανυμφακι!χαχαχαχαχα

βρε συ τοσο κοτες ειμαστε?δεν βγαινουμε εξω!δεν μιλαμε σε κοσμο!

βλεπω ολο και λιγοτερες τις παρεες πολλων ατομων!

μονο ζευγαρια βλεπεις στο δρομο!αυτος ο ερωτας και οι ρυθμοι της ζωης μας απομακρυνουν!

θυμαμαι και στη σχολη χορου μαμαδες να λενε οτι οταν ξεκινησαν τα παιδια το νηπιαγωγειο αρχισαν και αυτες να εχουν φιλους(γονεις συμμαθητων) δηλαδη πρεπει να κανουμε παιδια για να βρουμε φιλους???

γενικως εχουμε γινει πολυ μοναχικα πλασματα οι νανθρωποι!αισθηματα κρυμμενα πισω απο ενα γραφειο ειμαστε!

Δημοσίευση

Καήκαμε αν περιμένουμε να κάνουμε παιδιά,

να πάνε και στο σχολείο για να κοινωνικοποιηθούμε.

Είμαι μέσα για να γίνω παρανυφάκι,

δεν πειράζει όμως που θα είμαι ήδη παντρεμένη?

Τι θα συμβολίζω?Την κατάντια του γάμου?

Δημοσίευση

κ ελεγα μονο εγω το χω παθει...! :P

εχω λιγες φιλες αλλα μιλαμε 2 φορες το χρονο στις γιορτες

κ ολο ΘΑ παμε για καφε κ ολο πηγαινουμε! ουτε μια φορα!

αυτο για μενα δεν ειναι φιλια,

τελος παντων ειναι μεγαλη συζητηση,περασανε ολως τυχαιως κ απο τεστ ολες κ κοπηκανε! ;)

κ παλι δηλ που τις μιλαω πολυ ειναι αλλα...(ας μη συνεχισω)

βασικα κ δεν με ενδιαφερει να εχω κολλητες φιλες,δεν ειμαι στο γυμνασιο,εχω οικογενεια,

απλα... σε νιωθω απολυτα mama_xina :)

thats life!! ;):kiss:

Δημοσίευση

μα δεν μιλαω ουτε και εγω για κολλητες!αλλα για ενα ατομο που θα ανταλλαξεις μια κουβεντα βρε αδερφε!που θα ειναι διπλα σου αν χρειαστει να κλαψεις που λεει ο λογος!

ενα ακομη τρανταχτο παραδειγμα θα παμε ροδο το πασχα με τους γονεις μου και τον αγγελο και σκεφτομασταν μερες τι θα κανουμε με τον σκυλο!δηλαδη γενικως δεν εχεις εναν ανθρωπο να τον ρωτησεις και ας πει οχι!

εαν ρε μαμοτο χρειαστεις μια ασπιρινη και ολοι λειπουν ποιος θα τρεξει για σενα?

εαν πες οτι μαλωνεις με τον αντρα σου με ποιον θα τα πεις?αχ καζανι με κανουν ολα αυτα και βραζω!!!

θαλεια θα ερθεις και εσυ να γινεις παρανυφακι??

δεσποινα δεν εισαι η καταντια του γαμου εισαι η σημασια του γαμου!πωπωπωπ εγραψα!

μολις με ειπανε χαρα θεου...οτι με βλεπει ο θεος και σπαει πλακα!ουαααα

Δημοσίευση

βασικα κ δεν με ενδιαφερει να εχω κολλητες φιλες,δεν ειμαι στο γυμνασιο,εχω οικογενεια,

θα διαφωνησω λιγο,το γεγονος οτι εχουμε οικογενεια δε σημαινει οτι δεν μπορουμε να εχουμε 1-2 φιλες να πουμε μια κουβεντα.Εγω εχω 2 κολλητες τις οποιες τις ξερω απο τα σχολικα μου χρονια, μπορει να μην συναντιομαστε οσο παλια λογω οικογενειας και δουλειας αλλα θα τα πουμε στο τηλ.Να εχεις ενα ανθρωπο να πεις μια χαζομαρα να περασει η ωρα...αφηστε που τωρα που το θυμαμαι οταν ειδα τη μια απο τις 2 να ντυνεται νυφουλα πριν λιγους μηνες και καταλαβα πως περασαν τα χρονια...ποσο αλλαξαμε...οτι ειμαστε ολοκληρωμενοι ανθρωποι πια με τις δικες μας οικογενειες με επιασαν τα κλαματα(ορμονες ημουν κ εγκυος τοτε) και αγκαλιατηκαμε σαν τις τρελες και κλαιγαμε μαζι...η νυφη και η γκαστρουλα....!!!

Δημοσίευση

κοριτσια αν μας κοψουν το τηλεφωνο δεν θα το καταλαβουμε!το πιστευετε?

ειχαμε βαλει απεριοριστο χρονο ομιλιας και το βγαλαμε διοτι δεν μιλαμε καθολου στο τηλεφωνο!

πχ αυτο το σαββατοκυριακο κτυπησε μονο μια φορα το τηλ !

απαπα σοφια νιωθω ακομη πιο αντικοινωνικη!χαχαχαχα

Δημοσίευση

mama_xina σε καταλαβαίνω απόλυτα! εγώ όσο ήμουν στη σχολή είχα κάποιες φίλες όταν αποφοίτησα οι περισσότερες ή μετακόμισαν ή μένουν στην άλλη άκρη της πόλης και έχουν τις δικές τους παιδικές φίλες, μόνο όταν πηγαίνω κάθε Πάσχα Χριστούγεννα Καλοκαίρι στο νησί από όπου κατάγομαι έχω παρέα τις παιδικές μου φίλες, και πάλι δεν τις θεωρώ "κολλητές" γιατί τον υπόλοιπο καιρό που δεν είμαστε κοντά δεν μιλάμε σχεδόν καθόλου. Προσωπικά δεν επιδιώκω να αποκτήσω κολλητές φίλες γιατί έχω πληγωθεί άσχημα από μια "κολλητή" φίλη. Απλά παρέα να υπάρχει...

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

κοριτσια αν μας κοψουν το τηλεφωνο δεν θα το καταλαβουμε!το πιστευετε?

ειχαμε βαλει απεριοριστο χρονο ομιλιας και το βγαλαμε διοτι δεν μιλαμε καθολου στο τηλεφωνο!

πχ αυτο το σαββατοκυριακο κτυπησε μονο μια φορα το τηλ !

απαπα σοφια νιωθω ακομη πιο αντικοινωνικη!χαχαχαχα

Δεν ειναι θεμα αντικοινωνικοτητας βρε!!!Κανουμε ολοι το ιδιο, οταν κανουμε μια σχεση χανομαστε απο τους φιλους!!Συμφωνω πως οι πολλες παρεες και οι πολυ "κολλητοι" καλο ειναι να μην υπαρχουν οταν κανουμε οικογενειες αλλα οχι και να μην εχουμε ενα ανθρωπο να πουμε μια κουβεντουλα...δεν μπορει να τα συζηταμε ολα με τους αντρες μας....ειλικρινα τον δικο μου δεν το νοιαζει καθολου πχ τι make up θα αγορασω αλλα ουτε και εγω εχω καμια ορεξη να μαθω να παιζω pro στο ps3!!!Εχει τον κουμπαρο μας για αυτη τη δουλεια!!

Δημοσίευση

mama xina ευχαριστως να φερω τη μικρη μου για παρανυφακι! ειναι κ μια ξανθια κουκλιτσα! :P (τι λεω η κουκουβαγια!:)

αλλα ειμαστε λιγακι μακρια :(

η ωρα η καλη σου ευχομαι κ μη μασας!

κ αυτο που λες αν μαλωσεις με τον αντρα σου που θα τα πεις,απλα δε θα τα πεις,η θα τα πεις στη μαμα σου :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...