Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχαχαχαχχχ νομιζα οτι το ειχες κοψει μπουκιτσες το κρεας!!!!!!!!ευτυχως που το αφησες μια ωρα!!!!ωμο θα εβγαινε,απο γευση τι λεει ?κοιτα αμα σε πιασει τσιρλιπιπι μη με βριζεις!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ παω γ νανι προτου με πιασουν οι καταρες!!!!αντε να σε μαθω ενα ποντιακο φαγί την αλλη φορά να κανεις του αντρα σου να γλύφει κ τα δαχτυλα του!!!!

Δημοσίευση

αχ ναι ναι! δωσε συνταγη γιατι τρελενομαι να μαγειρευω!!

λοιπον απο γευση βγηκε υπερβολικα νοστιμο και παθαμαι πλακα!ευτυχως που ειπες να το ανοιξω λιγο πριν γιατι του χαρισε φοβερο χρωμμα!

τσιρλιπιπι αν με παει...ωχ θα μας παει ολους γιατι εφαγε και ο σκυλος μου τα κοκκαλα!τρεχα κοιμησου και αν ξυπνας μεσα στη νυχτα θα ξερεις τι φταιειχαχαχαχαχα

αντε φατσα να χαιρεσαι το νινακι το πανεμορφο!!!!φιλιαααα

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

τουλαχιστον ειναι αληθινα ήήήήήήήήή !!!!!!!!!!!!!!!!!!

εεε.. όχι τα δικά μου δεν είναι αληθινά, εννοώ τη φωτο την πήρα απο το ιντερνετ. Τ αληθινα εκεί που είναι φαίνονται μόνο με ακτινογραφία :blush:

Δημοσίευση

xaxa περιμενω τις ακτινογραφιες κοριτσακι!αν και μαλλον τα χωνεψες τωρα!!!

επιδορπιο μετα απο αυτο δε καταφεραμε να φαμε....λιγο το οτι ειχα κολλησει και μιλαγα μαζι σας,λιγο το οτι ηταν το φαγητο πολυ....εμ φαγαμε μια σοκοφρετα με φουντουκια!σημερα θα φτιαξω κεικ που αρεσει στον καλο μου!

αν το δειτε θα ξενερωσετε....βαζω μονο 3αυγα και πολυ λιγη ζαχαρη διοτι εχουν ιστορικο χοληστερινης και με απειλει(ναι καταγγελω δημοσια) οτι αν μετα δε μπορει να κανει παιδια θα φταιω εγω!αχ τι τραβαω....

για να δωσω γευση στο κεικ βαζω τριμενη καρυδα!!!γιαμιιιι το απογευμα περιμεντε φωτος!χαχαχαχαχα

καλημερα ειπα η γουρουνα?καλημερααα

Δημοσίευση

καλα σημερα σε οποιο ποστ κοιταξω για φαι μιλατεεεεεεεε :laugh: :laugh: δεν μπορω αλλο με κανετε και πειναω!! ασε που τρωω αρακα με πατατουλες τωρα που σας μιλαω χιχιχι αλλα με το ζορυ το τρωω...ακομα δεν εχω βρει φαγητα που να τα ευχαριστιεμαι πολυ πολυ...απο την αρχη της εγκυμοσυνης ετσι ειμαι....

μαμα χινα θα σου φτιαξω και ενα παγωτακι σοκολατα να το συνοδευσεις με το κεικ σου (αλλα εχει πολυ χοληστερινη μιας και εχει κρεμα γαλακτος μεσα :dry: )χιχιχιχι :P

Δημοσίευση

παγωτο σοκολατα???αχ τι μας κανεις!

σημερα εκανα γενικη στο σπιτι!καλα ειμαι και μαμω τις νοικοκυρες!

το κεικ φιλεναδιτσες μου θα το φτιαξουμε μαζι με τον αγγελο!ω ναι οικογενιακη υποθεση η τροφικη δηλιτηριαση!!

λοιπον για να ξερετε και ποσο καλη ημουν στη σχολη που αξιωθηκα να παω:δεν πεταμε τιποτα!

λοιπον το χθεσινο κρεας ειχε πολυ ζουμι...παρα πολυ ζουμι...το οποιο κρατησα και του εβαλα στο ψυγειο και σημερα το χρησιμοποιησα στα μακαρονια...εβαλα φρεσκια τοματα,λιγα ακομη μανιταρια και αφου τα τσιγαρισα τους εριξα το ζουμακι το χθεσινο και λιγη φετα και ανακατεψα μεσα τα βρασμενα χρωματιστα ζυμαρικα (πενες) και κοριτσια εγινε ενα φαγακι σκετη απολαυση!καθε μπουκια και ενα μμμμ!!!!

θα βαλω φωτογραφια σε λιγο γιατι την πρωτη μεριδα τη φαγαμε το μεσημερι και δεν λεει κιολας να ανασστατωνω τις εγκυες φιλεναδουλες μας!!!!

φιλιααααα

Δημοσίευση

Καλά ρε τρελές!!!

Επιτηδες το κάνετε;;

Μία η Θούλι με την τούρτα μια εσύ Ραμόνα με το κοτοπουλάκι.

Πώς να κάνεις διαιτα μετα εεεεεεε;;;;;;;;;;;;; :ohmy::ohmy::ohmy: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Αχ λυπηθητε με και εμένα τη χοντρούλα. :S:S:S

Δημοσίευση

μα ειναι διαιτητικο καλε το κοτοπουλακι μου!χαχαχα ηταν αδυνατη η κοτα!χαχαχαχα

τουρτα...?τουρτα?ποια τουρτα?ποιος εφτιαξε τουρτα?αχ τι νοικοκυρες απιστευτες ειμαστε εδω!

υγ παναγιωτουλα μου ποσο σε αγαπαω να ξερες!και μονο που βλεπω οτι εισαι μεσα χαιρομαι!αχ γιατι σε συμπαθησα τοσο ενας θεος ξερει!μμμ παντα συμπαθουσα τις δασκαλες μου αν και ημουν πνευμα αντιλογιας!

παρε ενα φιλακι και μια αγκαλιτσα στο νινακι το γλυκο

Δημοσίευση

Ελα μωρε ομορφούλα μου!!!! :):):)

Με συγκίνησες πάρα πολύ!!! :blush::blush::blush:

Πολλά φιλάκια και μια μεγαλη αγκαλιτσα και απο μενα. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

να η τουρτίτσα που έφτιαξε η Θούλι για το Ντόντο της.

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... tstart=660

Δημοσίευση

εμενα σημερα μου εφερε η πεθερα μου γλυκο εκμεκ!!!! :woohoo: πως με σκεφτεται αυτη η γυναικα χιχιχι

παντως αν θες τη συνταγη για το παγωτακι πες μου, σε 5-10 λεπτακια ειναι ετοιμο :P:P

καλα μιλαμε δεν παιζομαστε. πρεπει να αλλαξουμε το ονομα του θεματος και να το ονομασουμε...ποσο λεμαργες ειμαστε εμεις οι εγκυες!! :laugh: :laugh: ή τελειες συνταγες εγκυμοσυνης??? :laugh: :laugh: εγω χθες βραδυ ηθελα να κανω γρανιτα φραουλιτσα να φαω και παω να βγαλω με χαρα τις φραουλιτσες απο το ψυγειο και ειχαν χαλασει!!!!! :ohmy::( 2-3 μερες ειχαν μεινει στο ψυγειο μονο και ξενερωσα τελειως, με τη φαντασιωση εμεινα μονο :(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...