Μετάβαση σε περιεχόμενο

giasas

gab1

Recommended Posts

αντε ομορφια μου με το καλο!

καλως ηρθες στη παρεα μας!

λοιπον να σου πω απο τωρα επειδη θα το βρεις μπροστα σου: ειμαστε μια χαρουμενη δεμενη παρεα...ειμαστε οι περισσοτερες πολυ αληθινες και πολυ συναισθηματικες! μπαινοντας εδω εχεις μονο να κερδισεις!θα σε τυληγει ενα κυμμα αγαπης και συμπαραστασης αρκει να εισαι και εσυ αληθινη!οτι απορια εχεις την κανεις!οτι αποψη εχεις την εκφραζεις!ενα σημαντικο ακομη...:καλως μας ηρθες!!!!

τα φιλια και την αγαπη μου!

σε αφηνω τωρα γιατι μαλλον εφτιαξα νοστιμο φαγακι...με την βοηθεια ενος πιγκουινου!!!χαχαχα θα καταλαβεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gabriela με λενε.ειμαι 38 χρωνων.ΚΑΤΑΦΕΡΑ.Η εγιμοσηνη μου ειναι π.δισκολη αλλα θα φαταφερο.σκεδον απο την αρχη της εγγιμοσινη ειμαι στο κρεβατη.ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσενσα πος σε λενε?

gabriela mou auto einai polu euxaristw....pisteuw oti t pio sumantiko se mia gunaika stin zwi tis einai n ginei manoula k t katalava molis emeina eguos...sxetika eimai mikri alla de perimena n dw ti zwi m allo mati anupomonontas na erthei t mwraki mou...egw aurio mpainw ston 8 mina....k na sou pw k kati teleutaio pisteuw pws aksizei akomi k na eisai oli mera st krevati molis erthei omws i stigmi n pareis t aggeloudi s aggalia t ksexnas ola...uperoxa!!!!ksereis ti einai???filakia polla k apo mena

καλως ηρθες στην παρεα μας γκαμπριελα!!!! :cheer: συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου καλη μου, σε ευχομαι να πανε ολα καλα και να παρεις συντομα το μωρακι σου αγκαλιτσα!! :woohoo:

ελμπρο ε οχι και υπεροχα!χαλια ειναι!μην τις ακους!!ασε μας μαστιγωνουν!...ασχετως που μας αρεσει!χαχαχα

μολις εφαγα πηρα δυναμεις και εχω ορεξη να σας πριξω!!!!

φιλια φανταστηκες μανουλες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...