Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σας παρακαλώ κορίτσια βοηθήστε με θα τρελλαθώ.


Recommended Posts

Ποιά γνωρίζει οτιδήποτε για τον Πάντο. Μπορεί κάποια να με βοηθήσει ο γιατρός μου, μου φαίνεται επιεικώς ηλίθιος, αλλάζει θεωρία από την μια μέρα στην άλλη. Σας παρακαλώ, λένε οτι είναι κορυφή. Ότι γνωρίζεται μου είναι πολύτιμο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!

Υπάρχουν 2 Πάντοι, ένας στο ΜΗΤΕΡΑ και ένας στο ΓΕΝΝΕΣΙΣ και οι δύο κάνουν εξωσωματικές (πιο γνωστός είναι του ΓΕΝΝΕΣΙΣ), όσο για τα τηλέφωνά τους, δεν τα ξέρω γιατί δεν πάω σε κανέναν από τους δυό αλλά αν πληκτρολογήσεις στο google.gr τις κλινικές θα μάθεις τα πάντα...

Και πάλι ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου εγω ειμαι τωρα σε προγραμμα στον Παντο. Μου φαινεται πραγματικα πολυ καλος επιστημονας και το επιστημονικο του team ειναι εξαιρετικο. Το μονο μειον ειναι οτι μιλας συνεχεια με βοηθους και οχι με τον ιδιο. Ομως ειναι πολυ καλα καταρτισμενοι και ολες οι οδηγειες περνανε απο τον ιδιο. Εγω εχω κανει αλλες δυο προσπαθειες στν Παρασχο και απογοητευτικα. Δεν εχει καμια σχεση το ενα κεντρο με το αλλο. Και το πρωτοικολο πουμου δωσανε διαφορετικο και τωρα η φαρμακευτικη αγωγη μετα την ωοληψια εντελως διαφορετικη. Αλλα και η ανταποκριση του οργανισμου μου στο πρωτοκολο που μου δωσανε ηταν πολυ καλυτερη. Σε ποιον γιατρο εισαι τωρα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν έχεις σκοπό να κάνεις εξωσωματική ο Πάντος είναι καλός. Αν όμως έχεις μια φυσιολογική εγκυμοσύνη τότε θα σου έλεγα να πας σε άλλον. Μια φίλη μου που πήγε στον Πάντο κάθε φορά περίμενε τουλάχιστον 2 ώρες, τον ίδιο τον Πάντο τον έβλεπε για 5 λεπτά και στο τέλος της έκανε πρόκληση τοκετού 2 εβδομάδες νωρίτερα γιατί δεν είχε χρόνο να την ξεγεννήσει. Άσε τα 100άρια που έδινε σε κάθε επίσκεψη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα!

Πολύ δικιά μου κοπέλα κατάφερα και είναι εγκυούλα μετά από τρελές προσπάθειες και ταλαιπωρίες!

Να πας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΝΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ...

ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΤΣΙΓΚΡΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ...ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ..ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ...ΜΟΝΟ ΧΑΛΑΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ...ΔΛΔ ΤΟ ΠΕΛΑΡΓΟ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EΓΩ ΠΑΛΥ ΕΧΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟ....ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΙΛΟΥΔΙ έγραψε:

καλησπερα, τι θα ηθελες να μαθεις για τον κ παντο?

Καλησπέρα σας. Εγώ για τον Πάντο έχω ακούσει καλά λόγια. Παρόλ' αυτά, πάω στον Παράσχο. Έχετε ακούσει κάτι γι' αυτόν;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sofia17 έγραψε:

ΦΙΛΟΥΔΙ έγραψε:

Καλησπέρα σας. Εγώ για τον Πάντο έχω ακούσει καλά λόγια. Παρόλ' αυτά, πάω στον Παράσχο. Έχετε ακούσει κάτι γι' αυτόν;[/quote:1twmeztv]

http://www.thanosparaschos.gr/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω μπει στο site του Παράσχου. Αυτό που με απασχολεί είναι οτι συνέχεια είναι στην Τηλεόραση.Όπου ακούς πολλά κεράσια.... Μπορεί και να κάνω λάθος. Εμένου μου φέρετε καλά και είναι και πολύ ευγενικός.

Πάντως σε τέτοια κέντρα και να θέλουν να ασχοληθούν μαζί σουν δεν μπορούν λόγω χρόνου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα...λοιπον εγω προσπαθουσα δωδεκα χρονια να μεινω εγκυος.ειχα γυρισει ολους τους γιατρους εδω στην ΡΟΔΟ.Ολοι με εκμεταλλευοντουσαν για τα λεφτα.Μεχρι που αποφασισα μονη μου να ανεβω Αθηνα για να κανω εξωσωματικη.το εψαξα πολυ και τελικα κατεληξα στον Παντο..δοξα το Θεω...Με την πρωτη εξεταση μου ειπε πως ειχα δυο επιλογες η να εκανα εξωσωματικη αλλα μονο για λογους ψυχολογιας η λαπαροσκοπηση.εγω ειπα εξωσωματικη και αφου μοθ εκανε την πρωτη και απετυχε μου ειπε πως δεν κανει δευτερη αν δεν κανω την λαπαροσκοπηση..τελικα την εκανα και ειχα ενδομητριωση.υστερα μου εκανε δευτερη μετα απο δικη μου πιεση και πετυχε.θελω να καταληξω στο οτι δεν με εκμεταλλευτηκε παρολο που ημουν μονη και δεν ειχα γυναικολογο να με παρακολουθει.ειναι πολυ καλος και σου μιλαει τοσο ηρεμα που σε κανει τον εμπιστευτεις..για τους αλλους εχω ακουσει τοσα πολλα απο δικες μου κοπελες που δεν ξερω αν πρεπει να τα αναφερω.ενα παραδειγμα μια κολλητη μου εκανε εννια προσπαθειες στον παρασχο και δεν επιασε ουτε μια ενω της λεει πως δεν εχει κανενα προβλημα..αν θες να με ρωτησεις λεπτομερειες στειλε μου θα σε βοηθησω με ολη μου την καρδια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Miranda ευχαρίστω,προς το παρόν έκανα μια πολύ καλή συζήτηση με το γιατρό μου και λέω να το προσπαθήσω μαζί του μιας και το μόνο που έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι μια σπερματέγχυση.Το σκέφτηκα λίγο πιο ψύχραιμα, απλά απέλπίστηκα με την αποτυχία της σπερματέγχυσης και με έχει πιάσει τρελός φόβος λόγω ηλικίας.

Αισθάνομαι πως ίσως και να τον αδίκησα.Πάντως αν δω και αποιδώ το τελευταίο μου χαρτί,νομίζω και εγώ πως θα είναι ο Πάντος.Έκλεισα ήδη ένα ρ/β μαζί του.Νομίζω βέβαια πως προς το παρόν θα το ακυρώσω.Και θα το δω λίγο αργότερα.Βλέπεις ο γιατρός μου είναι σε δημόσιο νοσοκομείο και το βέβαιο είναι πως δεν περιμένει από μένα να κερδίσει χρήματα.Διατηρώ μια επιφύλαξη με όλους αυτούς τριγύρω τους σπουδαίους!!!

Επίσης ήθελα να ευχαριστήσω και μια άλλη κοπέλα που δεν θυμάμαι κάν πως την λένε και που μου έστειλε προσωπικό μήνυμα με πληροφορίες.Συγνώμη που δεν απάντησα όμως κάτι έπαθε ο υπολογίστης μου και τώρα δεν ξέρω καν πως να μπώ στα μηνύματα μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω... Δυστυχώς είναι Ε Μ Π Ο Ρ Α Σ το έχει κάνει πια σαν μια κλινική που έχουμε σειρά προτεραιότητασ και μας σφραγίζει στα κεφάλια. Λυπάμαι που είναι έτσι γιατί πίστεψα σε έναν άνθρωπο και στήριξα το μεγαλύτερο μου όνειρο... Ποτέ όμωσ δεν είναι αργά. Άκρη βρήκα ευτυχώς πριν προσπαθήσω δεύτερη φορά και φάω τις ορμόνεσ... για αυτό... σε συμβουλεύω αν δεν σε βοηθήσει αυτός μην κολλήσεις εκεί και τελικά να θυμάσαι κάτι καλύτερα να πας σε έναν γιατρό που δεν είναι "φίρμα" και να είναι απλά καλός και να τον έχεις πάντα δίπλα σου παρά σ όλους αυτούς τους εμπόρους.Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οπως έχω ξανατονίσει πολλές φορές στο παρελθόν, καλό θα ήταν να μιλάμε με ήπιους τόνους όταν αναφερόμαστε ονομαστικά σε πρόσωπα μιάς και η υπόθεση της εξωσωματικής έίναι πολύ προσωπική για τη καθεμία και δεν υπάρχει πανάκεια. Από τον γιατρό τον οποίο η μία μας απέκτησε το θαύμα της η άλλη έχει δυσάρεστες αναμνήσεις. Ομως καλό είναι να εξετάσεις το θέμα όσο πιό αντικειμενικά μπορείς, την επιστημονική ομάδα που απαρτίζει το κάθε κέντρο (γιατί εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν και οι εμβρυολόγοι, κυτταρολόγοι κλπ.) και αφού συναντήσεις εσύ η ίδια τον άνθρωπο, να διαμορφώσεις την δικιά σου προσωπική άποψη.

Εγώ χρωστάω τον μικρό που περιμένω από μέρα σε μέρα στον Πάντο αποκλειστικά ( και πίστεψέ με, έχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα σε πολλούς άλλους μέχρι να καταλήξω σε αυτόν). Οπότε αυτά που λέει η water είναι η προσωπική της γνώμη (έχει κάθε δικαίωμα να την λέει φυσικά) αλλά θα διαφωνήσω κάθετα.

Κάνε την έρευνά σου για να σχηματίσεις τη δικιά σου γνώμη και σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω απολυτα με την Αdriani.Ο Παντος εχει τους καλυτερους εμβρυολογους.σου ευχομαι παντως ο Θεος να σε φωτισει και να κανεις το σωστο.εγω εκανα 4 σπερματεγχυσεις αλλα τιποτα και ειμαι της γνωμης πως επειδη οι ορμονες που παιρνουμε ειναι ιδιες με της εξωσωματικης καλυτερα το δευτερο που εχει περρισοτερες πιθανοτητες επιτυχιας.Παντως σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια και να πιασεις με την πρωτη οτι και να κανεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KORITSAKI MOY KALHMERA KAI HREMISE GIATI SE VLEPO AGXOMENH .ENAS POLY KALOS GIATROS GIA EXSOSOMATIKH EINAI O DHMHTROPOYLOS STO MHTERA EINAI APO TOYS KALYTEROYS KAI TA EXEI KATAFEREI SE POLY DYSKOLES PERIPTOSEIS.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Ανδριανή... Το οτι αυτό που έγραψα είναι προσωπική μου άποψη αυτό νομίζω οτι εννοείται για αυτο δεν το Τόνισα. Όπως εσύ μας γράφεις με βάση αυτα που έχεις περάσει οτι ο Πάντοσ είναι ένας πολύ καλός γιατρός γιατί χάρη σε αυτόν αποκτάς το παιδάκι σου και καλώς να σου έρθει έτσι και εγώ είπα την προσωπική μου άποψη για τον γιατρό αυτό γιατί το έχασα 4 μηνών για αίτιο που δεν είδε... Όσο αφορά τους γιατρούς αυτούς οι οποίοι είναι "κορυφαίοι" πιστεύω πως χρειάζεται και λίγο η τύχη για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Τώρα είτε Παράσχοσ είτε Πάντος είναι απο τα καλά ονόματα της εξωσωματικής..Καλή τύχη σε οτι και αν αποφασίσεις πάντως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!εγω ειχα κανει εξωσωματικη στον παντο στο γεννεσισ οπου ειχα και επιτυχια με την πρωτη.η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα κανενα παραπονο,η ομαδα εκει ειναι πολυ οργανωμενη.

το μονο κακο ηταν οταν 4,5 μηνων που ημουνα και ειχα καποια προβληματα- δεν με προστατεψανε οσο επρεπε και το αποτελεσμα ηταν να τα χασω.φοβουνται την ευθυνη και αδιαφορουνε αν αποβαλλεις ή χασεις το μωρο-γιατι πολυ απλα αυτο τους συμφερει.

το συμπερασμα μου ειναι οτι ο παντος ειναι πολυ καλος στο θεμα εξσωματικης, αλλά μεχρι εκει...καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mirada καλησπέρα. Ήθελα να σε ρωτήσω αν έκανες τη λαπαροσκόπιση επειδή είχες κάποιο σύμπτωμα ενδομητρίωσης (όπως πόνο ή κύστες)? Σκέφτομαι να προχωρήσω σε εξωσωματική και με απασχολεί το εάν θα έπρεπε να κάνω λαπαροσκόπιση για τυχόν ενδομητρίωση πρώτα παρόλο που δεν έχω κάποια ένδειξη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

chrysa μου συγγνωμη που αργησ να σου απαντησω...οχι δεν ειχα κανενααπολυτως συμπτωμαουτε πονους ουτε πολυ αιμα που λενε συνηθως.κυστες ειχα και εξακολουθω να εχω λογω πολυκιστικων.αφου να φανταστεις 12 χρονια δεν καταλαβαν οτι υπηρχε περιπτωση να συμβαινει κατι τετοιο.μεχρι το ΛΗΤΩ πηγα σε καποιον γιατρο μου εκανε 4 σπερματεγχυσεις αποτυχυμενες βεβαια και δεν σκεφτηκε οτι υπυρχε περιπτωση να συμβαινει κατι τετοιο.βεβαια εξαρταται απο το βαθμο πθ εχεις ενδομητριωση.οπως και να εχει σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να αποφασισεις σωστα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ στον Πάντο πηγαίνω τώρα, έκανα την τελευταία μου προσπάθεια εξωσωματικής εκεί και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Δεν πέτυχε, αλλά γενικά πήγε πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες προσπάθειες. Γενικά πιστεύω ότι είναι πολύ καλοί στο κομμάτι της εξωσωματικής. Μετά τη σύλληψη συμφωνώ ότι το ιδανικό είναι να έχεις ένα γυναικολόγο να σε παρακαλουθεί στενά και να σου αφιερώνει χρόνο. Τον ίδιο το Πάντο τον βλέπεις μόνο στην αρχή - στο πρώτο ραντεβού και ίσως και στην εμβρυομεταφορά. Σε παίρνει βέβαια αρκετές φορές τηλέφωνο (μετά το αποτέλεσμα της χοριακής, για το νέο πρωτόκολο κλπ) και βεβαίως παρακολουθεί από κοντά όλη τη φαρμακευτική αγωγή κατά τη διάρκεια της εξωσωματικής. Τα υπόλοιπα τα κάνει η ομάδα του που είναι αρκετά καλή, και οι εμβρυολόγοι του θεωρούνται όντως κορυφή. Αν πραγματικά αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι ένα γιατρό να είναι πολύ κοντά σου, να σου απαντάει ερωτήσεις και να σου αφιερώνει χρόνο δεν είναι η ιδανική επιλογή. Αν όμως η περίπτωση είναι δύσκολη πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη κλινική υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες λόγω της εμπειρίας τους από τα πάρα πολλά περιστατικά αλλά και του πολύ καλού εργαστηρίου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκι μου κι εγω είμαι από αυτές που έμειναν πολύ ευχαριστημένες, αφού με την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής κατάφερα να μείνω έγκυος σε διδυμάκια. συμφωνώ απόλυτα με τη fotini73 στο οτι αν θέλεις προσωπικές σχέσεις, χαμόγελα κλπ αυτό είναι δύσκολο στο συγκεκριμένο κέντρο. όμως όλοι στην ομάδα ξέρουν πολύ καλά τί κάνουν και είναι πολύ συντονισμέμοι. σε μια προσπάθεια εξωσωματικής πολύ συμαντικό ρόλο παίζουν οι εμβρυολόγοι και τα εργαστήρια. για μένα αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η αποτελεσματικότητα και όχι η φιλικότητα του γιατρού, οπότε στον συστίνω ανεπιφύλακτα.

σε ότι κι αν αποφασίσεις σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια εχω γραψει για τον Παντο τα καλυτερα γιατι με την πρωτη μου προσπαθεια σε αυτον πηγαν ολα καλα ως τωρα. Δεν ξερω αν θα συνεχισω την παρακολουθηση της εγκυμοσυνης σε αυτον γιατι θελω καποιον που να μπορω να εχω επαφη μαζι του και καταλαβαινω οτι με τον Παντο δεν ειναι ευκολο. Παντως για τις εξωσωματικες ειναι κορυφη!!!

Εχω κανει δυο αποτυχημενες προσπαθειες στον Παρασχο. Τον θεωρω απαραδεκτο, σκεφτητε οτι μου εκανε εμβρυομεταφορα με ενδομητριο 4 χιλ.

Καμια σχεση αυτοι οι δυο, ουτε οι κλινικες, ουτε οι γιατροι, σας το λεω απο πειρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...