Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Οταν λες νερο;;;

να του κανεις μπανακι και να μπει λιγο νερακι δεν πειραζει αλλα καλο θα ηταν στα πολυ μικρα μωρα και απο φοβο ωτιτιδας να αποφευγετε η πολυ υγρασια στο αυτι χειμονα καλοκαιρι.

Δημοσίευση

Η παιδίατρος μας είπε πως δεν πειράζει να πέσει λίγο νεράκι στα αυτάκια την ώρα του μπάνιου, αρκεί μετά να τα σκουπίζουμε πολύ καλά για μην μένει υγρασία. Σε περίπτωση που εχει αρκετό νεράκι μας είπε να βάλουμε και λίγο οινόπνευμα, αλλά δεν έχει χρειαστεί να το κάνω (θα ψιλοφοβόμουν να πω την αλήθεια να ρίξω οινόπνευμα... :unsure: )

Εμένα κάθε μέρα πάντως βρέχονται τα αυτάκια του και μετά με μια μαλακή πετσετούλα τα στεγνώνω.

Δημοσίευση

Το νερό είναι στα αυτάκια του ήδη μέσα απο τη μήτρα! Απο την πρώτη κιόλας μέρα βρέχαμε το κεφαλάκι και μάλιστα ΄3μηνών κάναμε και βουτιά στη θάλασσα. Μη φοβάσαι τόσο ευκολα..η φύση έχει προνοήσει τα μωρά να αντέχουν σε πιο αντίξοοες ΄συνθήκες απο αυτές που βιώνουν μέσα στο σπίτι..και αποκλείεται ναμπει τόσο πολυ νερό στα αυτάκια του μωρού σου με ένα μπανιο στο σπιτι!! Έδω βουτιές στη θάλασσα κάνουμε και νερό μπαίνει στο αυτί μας όταν το έχουμε παρακάνει...όχι έτσι απλά..

Δημοσίευση

εγω εχω πανικοβληθει με το νερο στα αυτια .Ειχε μπει της βαφτηστηρας μου 1 φορα κ δε το πηρανε χαμπαρι κ απο 2 μηνων μεχρι τωρα στα 8 εχει χοντρο προβλημα με τα αυτια . Τον λουζω ξεχωριστα (αγκαλια κ νιπτηρα) κ βαζω λιγο βαμβακι στα αυτια (κ ασ του τα κλεινω με τα δαχτυλα...

Δημοσίευση

AYTO EXEI ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΗΛ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΡΟ ΟΚ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΓΩ ΠΧ.ΜΕΧΡΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΥΠΕΦΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΑ 15 ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΨΙΛΟΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

Δημοσίευση

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ,τον μικρό ακόμα στον νιπτήρα τον λούζω γιατί φοβάμαι μην μπει νερό στα αυτάκια του,απλά αναρωτιέμαι έως πότε θα τον λούζω έτσι,φιλιά σε όλες σας! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...