Μετάβαση σε περιεχόμενο

απο πότε κάνει να μπει νερό στα αυτάκια του;


Recommended Posts

μανούλες απο πότε κάνει να μπει νεράκι στα αυτάκια του μωρού σας έχει πει η παιδίατρος ή οι παλιές μαμάδες που ξέρουν help!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οταν λες νερο;;;

να του κανεις μπανακι και να μπει λιγο νερακι δεν πειραζει αλλα καλο θα ηταν στα πολυ μικρα μωρα και απο φοβο ωτιτιδας να αποφευγετε η πολυ υγρασια στο αυτι χειμονα καλοκαιρι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η παιδίατρος μας είπε πως δεν πειράζει να πέσει λίγο νεράκι στα αυτάκια την ώρα του μπάνιου, αρκεί μετά να τα σκουπίζουμε πολύ καλά για μην μένει υγρασία. Σε περίπτωση που εχει αρκετό νεράκι μας είπε να βάλουμε και λίγο οινόπνευμα, αλλά δεν έχει χρειαστεί να το κάνω (θα ψιλοφοβόμουν να πω την αλήθεια να ρίξω οινόπνευμα... :unsure: )

Εμένα κάθε μέρα πάντως βρέχονται τα αυτάκια του και μετά με μια μαλακή πετσετούλα τα στεγνώνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το νερό είναι στα αυτάκια του ήδη μέσα απο τη μήτρα! Απο την πρώτη κιόλας μέρα βρέχαμε το κεφαλάκι και μάλιστα ΄3μηνών κάναμε και βουτιά στη θάλασσα. Μη φοβάσαι τόσο ευκολα..η φύση έχει προνοήσει τα μωρά να αντέχουν σε πιο αντίξοοες ΄συνθήκες απο αυτές που βιώνουν μέσα στο σπίτι..και αποκλείεται ναμπει τόσο πολυ νερό στα αυτάκια του μωρού σου με ένα μπανιο στο σπιτι!! Έδω βουτιές στη θάλασσα κάνουμε και νερό μπαίνει στο αυτί μας όταν το έχουμε παρακάνει...όχι έτσι απλά..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εχω πανικοβληθει με το νερο στα αυτια .Ειχε μπει της βαφτηστηρας μου 1 φορα κ δε το πηρανε χαμπαρι κ απο 2 μηνων μεχρι τωρα στα 8 εχει χοντρο προβλημα με τα αυτια . Τον λουζω ξεχωριστα (αγκαλια κ νιπτηρα) κ βαζω λιγο βαμβακι στα αυτια (κ ασ του τα κλεινω με τα δαχτυλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AYTO EXEI ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΗΛ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΡΟ ΟΚ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΓΩ ΠΧ.ΜΕΧΡΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΥΠΕΦΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΑ 15 ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΨΙΛΟΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ,τον μικρό ακόμα στον νιπτήρα τον λούζω γιατί φοβάμαι μην μπει νερό στα αυτάκια του,απλά αναρωτιέμαι έως πότε θα τον λούζω έτσι,φιλιά σε όλες σας! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...