Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν ξερω πως να το γραψω....

Παει...εφυγε....μου το πηραν απο μεσα μου....νιωθω χαλια...

Το παιδακι μας πεθανε....

Παλλινδρομη....απο το πουθενα...ουτε ο γιατρος το περιμενε.

Περασα πολυ ασχημα τις τελευταιες μερες και ακομα ποναω....

Συγνωμη που ελειπα τοσες μερες...δεν ηξερα τι να πω...

Ειμαι χαλια.....

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ειλικρινα δεν μπορω να το πιστεψω... :( :( :(

εχω στενοχωρηθει παρα πολυυυ.

οι λεξεις ειναι λιγες μπροστα σε αυτο.

να ξερεις μονο πως σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ.

ο χρονος θα κανει την δουλεια του.

θα σε σκεφτομαι κ σου στελνω ενα πολυ μεγαλο φιλακι

κ μια ζεστη αγκαλιτσα.

κουραγιο κ υπομονη.

Δημοσίευση

Όλες είμαστε κοντά σου είτε το περάσαμε είτε όχι.

Κάνε υπομονή να περάσει ο πρώτος καιρός και σύντομα θα ξαναγεμίσει η κοιλίτσα σου.

Είναι τραγικά σκληρό αυτό που περνάς, έχω 2 εμπειρίες...το μόνο που έχω να σου πω είναι υπομονή για αυτό το πρώτο διάστημα.

Δημοσίευση

οχι ρε γαμωτο γιατι;;;;;;;;;;σε καταλαβαινω απολυτα κοριτσαρα μου!!!το εχω περασει 2 φορες κ πιστεψε με ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!!!!!!!κριμα κ ειχα χαρει παρα πολυ με την χαρα σου!!!!σου πε ο γιατρος για πιο λογο σινεβει αυτο;;;;;κουραγιο αγαπη μου κ προσπαθησε να το ξεπερασεις κ να μην επιρεασει την σχεση σου με τον αντρπουλη σου ετσι ωστε να ξαναρθει γρηγορα ενα σπορακι!!!

Δημοσίευση

cristi μου ειλικρινα λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου καλη μου. στενοχωρηθηκα παρα πολυ :( θα δεις ομως που σε λιγο καιρο θα σου γεμισει την κοιλιτσα ενα μικρο σπορακι και ολα θα πανε μια χαρα.

Δημοσίευση

cristi μου όχι ρε γαμώτο! όχι! μα πως! δεν μπορώ να το πιστέψω! και ήσουν τόσο ευτυχισμένη! αχ κορίτσι μου! κουράγιο και υπομονή, εύχομαι τα λόγια μου να απαλήνουν την καρδούλα σου και σύντομα να γεμίσει χαρά η κοιλίτσα σου!

Δημοσίευση

Λυπαμαι παρα πολυ cristi...Ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα και να επανελθεις στις προσπαθειες σου...Κανε υπομονη...Τιποτα δεν ειναι ευκολο σ΄αυτη τη ζωη, αλλα η προσπαθεια παντα αμειβεται!!!

Δημοσίευση

ξεσπασε για την απωλεια σου μην το κρατας μεσα σου και ευχομαι γρηγορα να ερθει ενα αλλο μωρακι και να μεινει,να σου κανει τον πονο σου μικροτερο!μην ξεχνας ειπαμε θα ειμαστε δυο μαμμυλοχαλκιδαιες εγκυουλες και θα γινει :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...