Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μαμάδες καλησπέρα!ο μικρούλης μου εμφάνισε βλέννη στα κακά του χωρίς όμως αίμα.Να σημειώσω ότι θηλάζω αποκλειστικά,έχω κόψει τα γαλακτοκομικά και το μόνο που έφαγα σήμερα που δεν είχα ξαναφάει ως τώρα είναι χαλβά σιμιγδαλένιο και μια φράουλα.Μήπως φταίει κάτι απο τα δύο;σας έχει τύχει;

Δημοσίευση

bembini η δικια μου κανει μονιμα βλεννη στα κακα της και μου εχουν πει οτι δεν πειραζει!Παρ'ολα αυτα η παιδιατρος στην αρχη μου ειχε πει να αποφευγω τις φραουλες γιατι ειναι αλλεργιογονες.

Ρωτα ομως και την παιδιατρο σου!

Δημοσίευση

γεια σασ ..εμενα επειδη δν θηλαζω κ η μικρη μου ειναι λιγο αρρωστη,αρκετα μπουκωμενη,μου ειπαν πωσ επειδη ειναι μωρο κ δν μπορει ναβγαλει τα φλεμματα,βγαινουν με τα κακα κ αυτο ειναι η βλεννη,...ψαξε κ αυτο μηπωσ ειναι λιγο κρυωμενο...

Δημοσίευση

fotoula έγραψε:

γεια σασ ..εμενα επειδη δν θηλαζω κ η μικρη μου ειναι λιγο αρρωστη,αρκετα μπουκωμενη,μου ειπαν πωσ επειδη ειναι μωρο κ δν μπορει ναβγαλει τα φλεμματα,βγαινουν με τα κακα κ αυτο ειναι η βλεννη,...ψαξε κ αυτο μηπωσ ειναι λιγο κρυωμενο...

μια απο τα ιδια και εμεις οταν αρρωσταινει τα κακα της ειναι μεσα στην βλενη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...