Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

little-angel έγραψε:

Σιγουρα υποχωρησεις πρεπει να κανουν κ οι 2 σε μια σχεση για να κρατησει κ να πετυχει!

Αυτο που δε θα συγχωρουσα ποτε κ με τιποτα,ειναι το ξυλο(!!!) κ το κερατο που εχει να κανει με παρανομη σχεση!!!Το κερατο της μιας βραδιας θα το σκεφτομουν λιγο περισσοτερο κ θα εβλεπα,ισως το συγχωρουσα,ισως κ οχι!Πιστευω κ εγω οτι αν κατι γινει 1 φορα,σπανια να μην ξαναγινει...ασε που εγω η ιδια δε θα ενιωθα πια το ιδιο..κατι θα εχει χαλασει κ θα αλλαξει μεσα μου!

Συμφωνώ!

Δημοσίευση

με ποια εννοια?????

να συγχωρησεις και να ειστε οπως πριν????αυτο δε μπορει με τιποτα να γινει..δε θα μπορουσα να ζω μαζι του,συνεχεια θα το θυμωμουνα,δε θα ηθελα να με αγγιζει γιατι θα εφερνα στο μυαλο μου ασχημες εικονες,οποτε και ολη την καλη θεληση να ειχα,θα ειχε ραγισει το γυαλι και δε θα στεριωνε η σχεση πλεον....το να συγχωρησεις,δηλ απλα να μην κρατας κακια και να συνεχισετε χωριστα,ναι αυτο γινεται,αλλα σημαινει οτι δεν εισαι πια ερωτευμενη,οποτε η απιστια δε σε αγγιζει τοσο πολυ..

(παντως στη φαση που ειμαι τωρα,θα τον &%$#@&*@#$!!!!!!!!)

:lau :laugh: :laugh: :laugh: gh:

Δημοσίευση

κορίτσια ούτε εγώ θα μπορούσα να συγχωρήσω την απιστία. άμα ραγίσει το γυαλί δύσκολα ξανακολλάει! αν και είμαι της άποψης ότι για να μπει στη διαδικασία να με απατήσει πάει να πει ότι και εγώ δεν ήμουν εντάξει απέναντι του!

Δημοσίευση

Εξαρτάται τι είναι πιο δυνατό συναίσθημα εκείνη την στιγμή, ο πόνος του κέρατου η η λατρεία για τον ανθρωπό σου?

"κουμπί ορ νοτ κουμπί, ιδού η απορία..."

Πάντως αν τον συγχωρούσα θα το πλήρωνε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ακριβά, θα του έβγαζα το λάδι!

Δημοσίευση

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ. ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΑΥΤΟ.

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ) ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ...ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ...... ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ή ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.

Δημοσίευση

εγω πιστευω θα εκανα αρκετες υποχωρησεις κ θα συγχωρουσα πολλα πραγματα!!ετσι λεω τωρα...αν γινουν ποτε ομως δεν ξερω πως θα αντιδρασω :blink:

κ την απιστια πιστευω θα τη συγχωρουσα (μια φορα)...αλλα πιστευω αν κανει ποτε κατι τετοιο ο αντρας μου θα φυγει πριν προλαβω να τον συγχωρεσω :unsure: ειναι πολυ πολυ καλος κ δεν θα αντεξει να με αντικρυσει μετα απο κατι τετοιο!ξερω οτι ακουγεται περιεργο αλλα ειμαι απολυτα σιγουρη γι'αυτο!!κ καμια φορα σκεφτομαι οτι καλυτερα να μην γινει κατι τετοιο...γιατι κ να τον συγχωρησει θα φυγει μονος του...αρα ειναι χαμενο το παιχνιδι...

αλλα να πω την αληθεια δεν πιστευω να με απατησει...οχι οτι ειμαι η τελεια γυναικα...απλα εκεινος δεν ειναι τετοιος ανθρωπος!!κ ειμαι πολυ σιγουρη γι'αυτο κ το χαιρομαι απιστευτα!! :)

Δημοσίευση

Έχω κάνει άπειρες υποχωρήσεις που ποτέ δεν φαντάστηκα. Τώρα αν θα συγχωρούσα το κέρατο θα σου απαντούσα κατηγορηματικά ΟΧΙ΄αλλά δεν ξέρω πως θα σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή που θα συνέβαινε. Ίσως να ένιωθα συναισθηματικά ανώριμη για να φύγω απ' αυτό το γάμο, ίσως να μην ήθελα να γυρίσω τη ζωή νου τούμπα. Δεν ξέρω.

Όσο για την αδικία που λες είναι πολύ γενική η ερώτηση. Έχω δικαιολογήσει και συγχωρήσει πάρα πολλές.

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια...Αυτό είναι να μη σου τύχει. Και να μην σου τύχει να σε κερατώσουν και να μην σου τύχει να το μάθεις και από πάνω...

Προσωπικά δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά πιστεύω ότι μπορεί και να τον συγχωρούσα. Αλλά ο γάμος δεν θα σωζώταν με τίποτα. Γιατί ξέρω τον εαυτό μου και είμαι σίγουρη ότι ακόμη και αν τον συγχωρούσα δεν θα μπορούσα να ξαναείμαι μαζί του... Και η κάθε προσπάθεια επανασύνδεσης θα ήταν πιστεύω τραγική.

Γιατί ρε κορίτσια πιστεύω ότι όταν σπάσει το ρημάδι το γυαλί, ακόμη και να ξανακολλήσει, δεν κολλάει καλά και είναι πάλι περισσότερο "εύθραυστο".

Δημοσίευση

το κερατο της μιας βραδιας εγω θα το συνχωρουσα αν και δεν θαψ ξανααισθανομουν το ιδιο ως προς τον αντρα μου

σιγουρα δεν θα μπορεσω να ανεκτο δεν αντεχω ψυχολογικη και σωματικη βια

Δημοσίευση

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ!!!!!ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ??? :P

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΜΙ... :silly:

ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΓΑ ΠΟΤΕ Κ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ(ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ)Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ...ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!

ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΙΤΣΙΟΖΑ :blink: :woohoo: :woohoo:

....ΠΛΑΚΙΤΣΑ.... :silly:

ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΧΕΡΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ...ΠΑΙΔΙ-ΤΑΞΙ Κ ΣΤΗ ΜΑΜΑ..ΟΥΤΕ ΡΟΥΧΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΑ..ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΔΙΔΑ(ΕΣΤΩ ΛΕΚΤΙΚΑ)

ΚΑΠΝΟΣ ΤΟ ΝΤΙΝΑΚΙ Κ ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΔΑΤΕ ;)

*ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ,ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ

Δημοσίευση

Lilaki έγραψε:

Αχ κορίτσια...Αυτό είναι να μη σου τύχει. Και να μην σου τύχει να σε κερατώσουν και να μην σου τύχει να το μάθεις και από πάνω...

Προσωπικά δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά πιστεύω ότι μπορεί και να τον συγχωρούσα. Αλλά ο γάμος δεν θα σωζώταν με τίποτα. Γιατί ξέρω τον εαυτό μου και είμαι σίγουρη ότι ακόμη και αν τον συγχωρούσα δεν θα μπορούσα να ξαναείμαι μαζί του... Και η κάθε προσπάθεια επανασύνδεσης θα ήταν πιστεύω τραγική.

Γιατί ρε κορίτσια πιστεύω ότι όταν σπάσει το ρημάδι το γυαλί, ακόμη και να ξανακολλήσει, δεν κολλάει καλά και είναι πάλι περισσότερο "εύθραυστο".

Θα συμφωνήσω!Γενικά πιστεύω οτι όταν δυο ανθρώπους τους

ενώνει ένας γάμος δε χωράει καμία υποχώρηση(τέτοιου είδους)!

Γιατί υποτίθεται οτι τον άλλον τον έχεις δίπλα σου για μια ζωή!

Μπορείς να ανέχεσαι για μία ζωή την απιστία του,τη βία ή

οτιδήποτε τέτοιο?

Καθημερινά όλες νομίζω μέσα στο γάμο μας κάνουμε δεκάδες υποχωρήσεις,

απλές για την ομαλή συμβίωση και των δύο,αλλά όχι και να

ανεχτώ όλα τα παραπάνω?

Δημοσίευση

Οταν ημουν στο Γυμνασιο εσκασε η βομβα στο κεφαλι μου οτι ο πατερας μου ειχε εξωσυζυγικη σχεση.Και σοβαρη μαλιστα. Το τι εγινε μεσα στο σπιτι δεν περιγραφεται. Σε τι κατασταση ειδα τη μανα μου. Ολοι πεσανε απο τα συννεφα γιατι ο πατερας μου ηταν ανθρωπος που δεν του φαινοτανε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Ξεκολλημο δεν ειχε η "κυρια", παντρεμενη κιολας με 2 παιδια. Ο αντρας της την εστειλε εννοειται.Η μανα μου τα δεχτηκε ολα για μενα και πιστευα οτι η κατασταση ειχε τελειωσει, οπως με επεισε..αλλα ηταν ενα φαντασμα μες το σπιτι. ολο γκρινια,χαμος...σαν 2 ξενοι στο ιδιο σπιτι. Εγω υπεφερα εννοειται.Μετα απο καποια χρονια πηρα χαμπαρι οτι η κατασταση συνεχιζοτανε, η μητερα μου το ηξερε και το επαιζε κινεζος. Δεν θα πω αλλα γιατι ακομα "δαγκωνει" αυτη η ιστορια μεσα μου, παρολο που περασαν τοσα χρονια.

Οταν γνωρισα τον αντρα μου του το ξεκαθαρισα απο την αρχη. Αν κανει κατι τετοιο εγω θα μπω φυλακη κι εκεινη στο νοσοκομειο

Δημοσίευση

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

Οταν ημουν στο Γυμνασιο εσκασε η βομβα στο κεφαλι μου οτι ο πατερας μου ειχε εξωσυζυγικη σχεση.Και σοβαρη μαλιστα. Το τι εγινε μεσα στο σπιτι δεν περιγραφεται. Σε τι κατασταση ειδα τη μανα μου. Ολοι πεσανε απο τα συννεφα γιατι ο πατερας μου ηταν ανθρωπος που δεν του φαινοτανε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Ξεκολλημο δεν ειχε η "κυρια", παντρεμενη κιολας με 2 παιδια. Ο αντρας της την εστειλε εννοειται.Η μανα μου τα δεχτηκε ολα για μενα και πιστευα οτι η κατασταση ειχε τελειωσει, οπως με επεισε..αλλα ηταν ενα φαντασμα μες το σπιτι. ολο γκρινια,χαμος...σαν 2 ξενοι στο ιδιο σπιτι. Εγω υπεφερα εννοειται.Μετα απο καποια χρονια πηρα χαμπαρι οτι η κατασταση συνεχιζοτανε, η μητερα μου το ηξερε και το επαιζε κινεζος. Δεν θα πω αλλα γιατι ακομα "δαγκωνει" αυτη η ιστορια μεσα μου, παρολο που περασαν τοσα χρονια.

Οταν γνωρισα τον αντρα μου του το ξεκαθαρισα απο την αρχη. Αν κανει κατι τετοιο εγω θα μπω φυλακη κι εκεινη στο νοσοκομειο

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Δημοσίευση

Γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει οταν εχει συμβει κατι τετοι να προσπαθεις να μεινεις σε ενα γαμο "για τα παιδια"!Αυτο,ειναι χειροτερο για τα παιδια!!!Γιατι κακα τα ψεμματαη μανουλα που δεν ειναι καθολου καλα ψυχολογικα,ποσο να αντεξει κ να κρυβεται??Τα παιδια θα βλεπουν μια μανα χαλια,κ να οι τσακωμοι,κ να οι σποντες κ οι μπηχτες....!

Δε νομιζω οτι εχει νοημα να κατσεις σε μια τετοια σχεση που τιποτα πια δεν ειναι το ιδιο!!

Οσο χρονων σχεδον ειμαι εγω,τοσα χρονια ειναι χωρισμενοι οι γονεις μου που τους λατρευω!Κ καθε μερα λεω ευτυχως!!!Τιποτα ασχημο δεν εχω ζησει να θυμαμαι,ουτς τσακωμους,ουτε μουτρα,...τιποτα!!!

Δημοσίευση

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

Υποχωρησεις απειρες...σε ολα εκτος απο 2 πραγματα: στο ξυλο και στο κερατο (και να σου πω, κανενα χαστουκι θα το συγχωρουσα. Αλλα απο απιστια τιποτα, ουτε ενα φιλι, ουτε ενα φλερτ!!!!Τιποτα!)

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!Χέρι δε σήκωσε πάνω μου ούτε ο μπαμπάς μου,δε θα το δεχτώ ΠΟΤΕ ούτε απο τον πατέρα του παιδιού μου..ΠΟΤΕ όμως!!Πριν γνωρίσω τον αντρούλη μου είχα μια σχέση 5 χρόνια,την οποία σταμάτησα γι αυτό το λόγο..Κάποια στιγμή είχε ζηλέψει τόσο πολυ( μάλιστα χωρίς λόγο) που με χτύπησε..όσο κ αν παρακάλεσε μετά,όσο κ αν έκλαψε,όσο κ αν μετάνιωσε είναι κάτι που προσωπικά για μένα είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!! :angry:

Όπως κ το κέρατο...Αν κάποιος απο τους 2 μας υποκύψει ακόμη κ ΄σ ένα φλερτ σημαίνει πως η σχέση μας έχει τελειώσει...

Δυστυχώς κορίτσια..

Αλλα πραγματικά το χω ξαναπεί οτι προτιμώ μια υγιή σχέση...απο μακριά,παρα έναν άσχημο κ καταναγκαστικο γάμο!

Δημοσίευση

little-angel έγραψε:

Γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει οταν εχει συμβει κατι τετοι να προσπαθεις να μεινεις σε ενα γαμο "για τα παιδια"!Αυτο,ειναι χειροτερο για τα παιδια!!!Γιατι κακα τα ψεμματαη μανουλα που δεν ειναι καθολου καλα ψυχολογικα,ποσο να αντεξει κ να κρυβεται??Τα παιδια θα βλεπουν μια μανα χαλια,κ να οι τσακωμοι,κ να οι σποντες κ οι μπηχτες....!

Δε νομιζω οτι εχει νοημα να κατσεις σε μια τετοια σχεση που τιποτα πια δεν ειναι το ιδιο!!

Οσο χρονων σχεδον ειμαι εγω,τοσα χρονια ειναι χωρισμενοι οι γονεις μου που τους λατρευω!Κ καθε μερα λεω ευτυχως!!!Τιποτα ασχημο δεν εχω ζησει να θυμαμαι,ουτς τσακωμους,ουτε μουτρα,...τιποτα!!!

Να σου πω..η μαμα μου ειχε γινει ρακος. Αμιλητη, ακουνητη, αγελαστη. Εβλεπα 2 ξενους να ζουν στο ιδιο σπιτι και να κοιτιουνται σαν εχθροι. Και οντως ελεγα στη μαμα μου καποια στιγμη "γιατι δεν χωριζατε να μην ταλαιπωρειστε κι εσεις και ταλαιπωρειτε κι εμενα?". Αλλα απο την αλλη ο μεγαλυτερος μου φοβος ηταν ο χωρισμος τους! Διφορουμενα συναισθηματα, ακομα δεν ξερω τι θα ηταν καλυτερο στην πραγματικοτητα..

Και Ντινα, δυνατη δυνατη αλλα τωρα ειναι ενα ρακος και μισο πια...ειδικα αφου πεθανε ο πατερας μου παιρνει 5 διαφορετικα ψυχοφαρμακα...Δεν νομιζω οτι εμεινε μαζι του για μενα...μαλλον τον αγαπουσε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...