Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΥΠΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ


Popitsa

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΣΤΙς 3 ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗ ΚΟΙΜΙΖΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΚΑΙ 6 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΑΝ ΤΗ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΑΠΙΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΩ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΑΛΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Ποπίτσα!!

Βασικά δε πρέπει ποτέ το μωρό να κοιμάται στην αγκαλιά μας γιατι-το έχω ξαναγράψει κ σε άλλο ποστ- θυμάται πού έχει αποκοιμηθεί με αποτέλεσμα όταν ξυπνάει κ διαπιστώνει πως είναι σε άλλο μέρος να τρομάζει κ να μη μπορεί να κοιμηθεί ξανά εύκολα κ χάνει κ την εμπιστοσύνη της απέναντί σου!!Καλό είναι να τη βάζεις στην κούνια της πριν προλάβει να κοιμηθεί,μόλις τη δεις γλαρωμένη,έτσι ωστε να αποκοιμιέται εκεί!

Δοντάκια έχει βγάλει?Μήπως έχει ανησυχία γι αυτό το λόγο κ χρειάζεται απλά την αγκαλιά σου??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποπίτσα ,καταρχήν να τη χαίρεστε! γελάω γιατί αυτό ακριβώς μου κάνει ο γιός μου που είναι 21 ! μηνών!!!!!!

Να ξέρεις οτι τα μωράκια περνάνε πολλές φάσεις - σίγουρα έχετε περάσει κι αλλες- και σε γενικές γραμμές αλλάζουν το πρόγραμμα τους , όπως και πολλές φορές επανέρχονται χωρίς να εχει αλλάξει κάτι στην προηγούμενη

συνήθεία τους....

Τώρα αν δεν έχει σχέση με τα δοντάκια της , το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι οτι

η μικρούλα σου μάλλον ξυπνάει από ανασφάλεια και λαχταράει να σας δει για να σιγουρευτει οτι είστε εκει....

Τι να κάνεις?Επειδή και ο δικός μου στο κρεβάτι μας μια χαρά κοιμάται,τον έπαιρνα για ένα μήνα,αλλα πλέον το έκοψα γιατί εμένα είναι μεγαλύτερος και θεωρώ οτι τα παιδάκια δεν πρέπει να κοιμούνται με τους γονείς...

Δεν τον αφήνω καθόλου να κλαιει.Πάω στο δωμάτιο του και κάθομαι δίπλα στο κρεβάτι σε μια καρέκλα που έχουμε ή τον ξαπλώνω σε ένα καναπεδάκι που υπάρχει απέναντι-πάντα μέσα στο δωμάτιό του.Στο καναπεδάκι τον παίρνει αμέσως ο ύπνος...και μετα τον ξαναβάζω στο κρεβάτι του....

Στα λέω αυτα για να παίρνεις ιδέες , νομίζω δηλαδη καλύτερα να βρεις τρόπο να μην έρχεται στο κρεβάτι σας- εκτός και αν το θέλεις.

Επίσης να ξέρεςι πως θα περάσει ( το πότε δεν ξέρω,εμάς το κάνει 2 μήνες και είναι η πρώτη φορά που κάνει τόσο καιρό )και ότι πάρα πολλα παιδάκια τα κάνουν αυτα.....Υπομονή!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ 2 ΚΑΤΩ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΣΗΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΤΩΡΑ ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ????ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΡΩΕΙ ΣΤΙς 10.30 ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ ΣΤΙς 12 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΥΠΜΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑς!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι αγάπη μου...Είναι μεγαλούτσικο μωράκι για να μη κρατάει το στομαχάκι της το γάλα κ να πεινάει...Εκτός αν πίνει όόόλο το γαλατάκι της οπότε πρέπει να αυξήσεις την ποσότητα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμένα μου το κάνει αυτό κάποιες φορές... Έτσι είναι τα μωράκια, κάποια το κάνουν, κάποια άλλα κοιμούνται όλη νύχτα... Σε καμία περίπτωση όμως δεν το κακομαθαίνεις όταν το παίρνεις αγκαλιά. Το μωρό το έχει ανάγκη εκείνη τη στιγμή και ζητάει παρηγοριά και ασφάλεια από τη μαμα του!!!

Δεν έχω να σου προτεινω λύση λοιπόν γιατί είμαι κι εγώ σε αυτή τη φάση... Αλλά δεν με νοιάζει πια, άσχετα αν είμαι πολύ κουρασμένη, αυτό που με νοιάζει είναι να είναι γερό, ευτυχισμένο και ασφαλές το μωρό μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άστες να λένε κοριτσάκι μου εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι κανείς δε ξέρει το μωράκι μας καλύτερα απο εμάς!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eδω δεν έχω λύση εγώ που είμαι και πιο παλια!!!

Εμένα μέχρι πριν 2 μήνες και από βρεφάκι κοιμότανε όλη νύχτα!!!!

Τώρα κάνει κόλπα και δεν άλλαξε κάτι,που να το βλέπω εγώ τουλάχιστον!!

Οπότε υπομονή,αγκαλίτσες και αυτό που λένε οι γιαγιάδες για το κλαμα ,δεν ξέρω, αλλα φυσικό είναι αμα γανιάσει από το κλαμα να κοιμηθεί απο την κούραση......το θέλουμε αυτό ?????

Ενα θα πω , που το είπατε ήδη , η κάθε μανούλα ξέρει το παιδί της και

κρίνει αυτή το σωστό και το λάθος,και ας γίνουν κακομαθημένα στην τελική,πειράζει?

Δεν καταλαβαίνω , τι θα πει κακομαθημένο μωρό....Μα μωράκια είναι ακόμη!!!!!!!! Αμα γίνουν κακομαθημένα παιδάκια,τότε να μας το πουν!!!! ;)

Α!Και οχι δεν φταιει ο καημενούλης ο μπαμπακας σας που ροχαλιζει!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AX AX AX AX!!!PONEMENH ISTORIA,EMENA EXEI KANEI TH NUXTA MERA!!PROSPATHV K EGV NA THS TO ALLAKSV MPAS K KOIMATAI TH NUXTA..KORITSIA,POSES VRES NA KOIMATAI TH MERA??SYGNVMH AN EIMAI OFF TOPIC ,TO MONO POU KSERV EINAI NA MH TA KOIMIZOUME STHN AGKALIA MAS GIATI DEN THA KOIMOUNTAI ALLOU K THA DEINOPATHISOUME META,THA KOIMATAI MONO EKEI :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Απαντήσεις

    • Μια χαρά κι εγώ! Καούρες έχω μόνο πολλές μέρα νύχτα, ότι και να φάω! Ααααχ τι τέλεια που θα κάνετε gender reveal! Έλεγα κι εγώ να κάνω αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ να μην μάθω, μετά έλεγα να το κάνω για τους άλλους και να ξέρω εγώ, αλλά και πάλι δεν κρατήθηκα και το είπα 😂 Εγώ τη νιώθω κανονικά πια, αλλά είναι και 2η και το αναγνώρισα πιο εύκολα κι επίσης έχω οπίσθιο πλακούντα, και η διαφορά με την πρώτη που είχα πρόσθιο είναι πραγματικά τεράστια! Να μην έχεις κανένα άγχος, όλα καλά είναι! Τα δύσκολα πέρασαν! Κορίτσι μου έχεις γιατρό στο Έλενα ή κάνω λάθος? Νομίζω είχα δει κάπου το Χες γράψει!
    • Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για αυτήν την κατάληξη... Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό ... Σου εύχομαι ότι καλύτερο κ πάνω από όλα υγεία 🙏
    • περι πιπιλας που αναφέρεται εγω σωθηκα με την πιπίλα! στην αρχή έλεγα δεν την θελω με τίποτα και δεν πρόκειται να του δώσω... δοκιμάστε να τα βάλετε όταν κλαίνε οχι στα καλα του καθουμενου..μηπως την πιάσουν πιο εύκολα! εμενα την Philips Avent μου πήρε... ενώ στην αρχή ειχα δοκιμάσει μια της nuk ειχε μεγαλύτερη θηλή και δεν την έπαιρνε με τίποτα... αυτή εχει πολύ μικρή θηλή και του άρεσε φαίνεται!
    • Καλημέρα κορίτσια, χαθηκα λίγο...αυτες τις μέρες ο μικρός εκλαιγε ασταμάτητα...απο το εμβόλιο...και δεν ειχα χρόνο να γράψω... πυρετό δεν κάναμε...αλλα τον πονουσε το ποδαρακι του τον καημένο και έκλαιγε 😔  ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα... κορίτσια εσας τα παιδάκια σας το στηρίζουν το κεφαλάκι; εμενα όχι ακόμα 😔 εσεις βλεπω είστε πολύ μπροστα... εμένα δεν κάνει ουτε κίνηση για να πιάσει πράγματα κτλ ..στο γυμναστήριο δεν τον έχω βαλει ακόμα...
    • Κορίτσι μου, πέρασα και εγώ κάτι παρόμοιο. Τα baby blues που κρατάνε 2 βδομάδες. Ήμουν τυχερή που είχα δει μια γνωστή influencer που είχε μιλήσει γι αυτό και έτσι το αναγνώρισα και κατάλαβα πως δεν είναι επιλόχειος. Γενικά επιρρεπής στην κατάθλιψη, με χρόνια ψυχοθεραπεία για να έρθω στα ίσα μου. Αυτό που με βοήθησε πάρα πολύ εμένα, είναι να επαναφέρω την ρουτίνα μου προ μωρού. Παράδειγμα τις πρώτες 2 βδομάδες, ακολουθούσα το πρόγραμμα του μωρού, αλλάζοντας εντελώς το δικό μου (λογικό). Κοιμόμουν ακανόνιστα και ειδικά μετά το απόγευμα ερχόταν το σύννεφο. Όταν άρχισα να κοιμίζω το μωρό και να καθόμαστε το βράδυ με τον άντρα μου για φαγητό και σειρά, όπως κάναμε παλιά, επανήλθα σταδιακά. Έστω μισή ώρα έβλεπα και μετά κοιμόμουν, αλλά με έκανε να νιώσω πως είμαι ακόμη εδώ και δεν έχω εξαλειφθεί σαν παρουσία. Δεν ξέρω αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι παρόμοιο, δεδομένου πως έχεις κ άλλα παιδάκια, αλλά πιστεύω ότι θα βοηθήσει να επαναφέρεις με κάποιον τρόπο το εγώ σου και έτσι θα δεις καθαρά. Στέλνω μεγάλη αγκαλιά και είμαστε εδώ ❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...