Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπερηχος 3D


Recommended Posts

κοριτσια δεν ξερω αν ισχυει αλλα βρηκα αυτο στο internet και μαλλον μας ενδιαφερει ολες μας. σκεφτομουν και εγω να κανω εξεταση 3D αλλα μετα απο αυτο δεν νομιζω να κανω και αληθεια να μην ειναι. μια χαρα ειναι και οι υπερηχοι οι κανονικοι που κανουμε.

http://www.espressonews.gr/default.asp? ... ID=1143334

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή μου, με όλο το θάρρος, μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς. Κυρίως αναφέρεται στο ότι στο εξωτερικό πολλοί γονείς κάνουν συχνά τέτοιους υπέρηχους για να έχουν φωτογραφίες του εμβρύου σε διάφορες φάσεις της εγκυμοσύνης. Το να κάνεις μια φορά τρισδιάστατο υπέρηχο δεν θα βλάψει το μωρό... άλλωστε είναι κάτι που εφαρμόζεται τόσα χρόνια τώρα, αν όντως δημιουργούσαν πρόβλημα θα τους είχαν σταματήσει από καιρό... η εσπρέσσο δεν είναι και η πιο έγκυρη πηγή για ιατρικά νέα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουτως η αλλως δεν κανουμε καθε μηνα τρισδιαστατο υπερηχο!!!!!!

συνηθως μονο στη β επιπεδου δεν κανουνε????απο καποιες εχω ακουσει και για την αυχενικη,αλλα εγω δεν εκανα..εκανα τον απλο..

την τεταρτη στις 24 θα παω για β επιπεδου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!!

αλκοστ καλα αποτελεσματα να εχεις στο β επιπεδου!!!! :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι είναι μικρόβια που δεν εντοπίζονται εύκολα είναι η αλήθεια με μια απλη καλλιέργεια ούτε έχουν κάποιο σύμπτωμα ώστε να το ψάξουμε  Εμείς το βρήκαμε όταν αντρας μου έκανε καλλιέργεια σπέρματος.. εγω δεν έκανα εξέταση αλλα όπως και να είχε έπρεπε η θεραπεία να γίνει ταυτόχρονα.. πηραμε αντιβίωση για ένα μήνα και οι δυο αλλά μας είπαν επαφες να έχουμε κανονικά άσχετα που παίρναμε την αντιβίωση και έτσι κάναμε εγω έμεινα εγκυος τότε στο πρώτο μου παιδί  υπάρχουν πολλές αντιβιωσεις που επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη   Το θετικό είναι ότι έμεινες εύκολα εγκυος όποτε κρατησε αυτό κορίτσι μου εμένα με πηρε 1,5 χρόνο να έχω σύλληψη στο πρώτο παιδάκι μου, το δεύτερο το έπιασα πολύ εύκολα  ζορικη δουλειά έχει ο αντρας σου υπομονή τώρα μέχρι να ξανά έρθει 😊
    • @Antonia2Τι υπέροχο νέο βρε Αντωνία μου, χάρκα πάρα πολύ!!Συγχαρητήρια κι εύχομαι όλα να συνεχίσουν πολύ καλά!!!💗💗
    • Κοίταξε δε θέλω να παιρνω άδικα χαρά.... θα δούμε αύριο αλλά δε έχω ελπίδες!!! Και δεν σας είπα κ το καλύτερο!!!! Ο Γιώργος μου είναι ναυτικός!! Χαχαχα  Είχε τώρα 2 μήνες άδεια έγινε ότι έγινε τώρα άμα ξανά μπει στην επόμενη άδεια...δλδ μέσα στην ατυχία μας κρατάμε ότι έγινε αμέσως αλλά δε κάθονται οπότε μακάρι να κάτσει μια κ καλή!!!
    • Αν και δεν πίστευα πως θα άνοιγα ποτέ εγώ τέτοιο θέμα, να τελικά που γίνονται ακ΄όμη θαύματα.❤️  Εγώ και η @Xrisa95 κάνουμε την αρχή!!! Εύχομαι να μαζευτούμε πολλεεεςςς και να φτάσουμε μαζί στο τέλος αυτού του όμορφου ταξιδιού🙏
    • @annie! @Katiana1987 @Xrisa95 @Elk @Antonia2 σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας!!❤️ @Mpourmpoulo κορίτσι μου εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα τέλεια και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το θαύμα που τόσο λαχταράς❤️🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...