Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πιστευω πολυ!!!!!

Δε νομιζω οτι εγω προσωπικα το διαθετω ιδιαιτερα ανεπτυγμενο αλλα πιστευω οτι καποιοι ανθρωποι εχουν τρομερη διαισθηση!!

Μπορει να σκεφτω εναν ανθρωπο που εχω καιρο να μιλησω κ μετα απο λιγο να με παρει τηλ!!

Αυτο που εμενα μου συμβαινει παρα πολυ συχνα ειναι να αισθανομαι οτι μια στιγμη,μια κατασταση(για δευτερολεπτα)την εχω ξαναζησει!!!Μου συμβαινει απο παιδι πολυ συχνα!Διαισθηση...,το εχω δει σε καποιο ονειρο...?Δε ξερω,αλλα το παθαινω συχνα!

Εχω μια φιλη που μπορει να δει καποιο ονειρο κ να της βγει στην πραγματικοτητα(εχει γινει πολυ λιγες φορες στη ζωη της αλλα βγαινει ακριβως το ιδιο!!!),ετσι ειχε δει κ το θανατο μιας ξαδερφης της :(

Γενικα εχει ανεπτυμενη διαισθηση,αισθανεται οτι κατι ασχημο θα συμβει ή θα ακουσει κ ετσι γινεται!!Εχει τυχει να με δει στον υπνο της κ να με παρει να με ρωτησει αν ειμαι καλα κ οντως να μην ειμαι!!

Δημοσίευση

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ...ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΣΩΣΤΗ)ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ..ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ B) B) :P

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΖΩΔΙΟ..ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ..

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ(ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΧΤΩ ΠΧ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΤΛ)

Δημοσίευση

ntina καλο αυτο που εχεις..αν πιανει κιολας η διαισθηση σου...εγω δεν μπορω να πω αν ειναι ενστικτο η απλα με τα χρονια αν αντιλαμβανεσαι το γυρω σου καλυτερα..η μητερα μου ομως παντα καταλαβαινει ποτε ειμαι στεναχωρημενη και χωρις να εχουμε μιλησει στο τηλ η να με εχει δει...αυτο το μητρικο ενστικτο απο πολλες το ακουω

Δημοσίευση

luberty εφω οτι δω στο ονειρο μου γινετε...ειναι το χειροτερο πραγμα να ξερεις οτι κατι θα συμβει...επισης κ εχω τρομερη διαισθηση...

με τον συζηγο τα φτιαξαμε κ 2 ημερες πριν το ειδα στο ονειρο μου, καλο αυτο...

2 ημερες πριν κανω β΄επιπεδου ειδα οτι θα εχει προβλημα...κ ειχε...κακο αυτο...

απο την αρχη αυτης της εγκυμοσυνης κατι δεν μου πηγαινε καλα...κ σε ολους το ελεγα μεχρι κ στον γιατρο...αλλα κανεις δεν με ακουγε....

ηξερα οτι θα ηταν κοριτσι κ ειχα παρει ροζ ρουχα....

κ αλλα πολλα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...