Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!


maria1982

Recommended Posts

:woohoo: ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ 6/4 ΓΕΝΝΑΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!!!ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΙΣ...

1 ΔΙΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ?

2 ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΧΤΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΤΛ?

3 ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΠΑΕΙ ΕΧΤΡΑ?

4 ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΗΧΡΕΩΣΕΙΣ?

ΓΙΑΤΙ ΠΧ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΟΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ!!! :blink::angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.Α!ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΑΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ(ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ,ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΤΛ)ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ(ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ 1300 ΕΥΡΩ)ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΣ,ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.. :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα μαρια! με το καλο σου ευχομαι να γεννησεις και μην αγχωνεσε με αυτα τα θεματα.

εγω γεννησα το νοεμβρη του 2008 με καισαρικη. η διαδικασια ειναι η εξης τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει απο τοτε.

με το που μπαινεις στο κτηριο πας εκει στο ταμειο σου λεει τις τιμες κλπ, και τις λες θελω μονοκλινο πχ...σου ζηταει το βιβλιαριο σου για να παρει τα στοιχεια οπως επισης ρωταει και τα δικα σου στοιχεια συζυγου κλπ. και πληρωνεις οταν πας να παρεις εξητιριο. να εχεις σιγουρα μαζι σου ληξιαρχικη πραξη γαμου οπως και δηποτε για να δηλωσετε το μωρο στο νοσοκομειο γιατι μετα θα πρεπει να τρεχεις στο ληξιαρχειο και δε λεει. επισης αν περασουν καποιες μερες και δεν εχεις δηλωσει το μωρο σου βαζουν μεγαλο προστιμο απο το ληξιαρχειο.

και οπως ειπα πιο πανω πληρωνεις με το εξητιριο και πας μετα με την αποδειξη στο ταμειο σου και σου δινουν τα λεφτα μετα απο καμια βδομαδα (εγω που εχω ΤΕΒΕ η διαδικασια στο πως να παρω τα χρηματα αυτη ηταν).

για φαρμακα κλπ δεν πληρωνεις τιποτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι τελικα καταληξατε στο Ελενα βλεπω...καλα κανατε, ποιος ο λογος να ξηλωθειτε στο Ιασω? Και εχει εξοδα ζωη να χει το μωρακι ουκ ολιγα!

Μην αγχωνεσαι..δεν θυμαμαι, νομιζω οτι σου ειχα γραψει τιμες για τα δωματια...αν οχι, στειλε μνμ να τα ξανακοιταξω να σου πω.. Εγω γεννησα φυσιολογικα. Τα φαρμακα πανε στο βιβλιαριο σου. Αναισθησιολογο και γιατρο αν θες πληρωνεις. Εγω που ειχα Ικα πηγα μετα τον τοκετο και πηρα γυρω στα 900 ευρω! Μου περισεψαν και λεφτα! Στην καισαρικη ομως νομιζω οτι παιρνεις και κατι επιπλεον, ας μας διαφωτισει και καμμια αλλη κοπελα γι αυτο γιατι δεν ξερω σιγουρα! Σε ποιον πηγες τελικα αν επιτρεπεται?με το καλο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maria1982 έγραψε:

ANTOYERA ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!

μαρια 1082 ειναι πολυ καλος η αδερφη μου τον εχει χρονια εχει κανει δυο παιδια και των ξερει 20χρονια ειναι παρα πολυ καλος και ανθρωπος πανω απ,ολα,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Απαντήσεις

    • Μια χαρά κι εγώ! Καούρες έχω μόνο πολλές μέρα νύχτα, ότι και να φάω! Ααααχ τι τέλεια που θα κάνετε gender reveal! Έλεγα κι εγώ να κάνω αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ να μην μάθω, μετά έλεγα να το κάνω για τους άλλους και να ξέρω εγώ, αλλά και πάλι δεν κρατήθηκα και το είπα 😂 Εγώ τη νιώθω κανονικά πια, αλλά είναι και 2η και το αναγνώρισα πιο εύκολα κι επίσης έχω οπίσθιο πλακούντα, και η διαφορά με την πρώτη που είχα πρόσθιο είναι πραγματικά τεράστια! Να μην έχεις κανένα άγχος, όλα καλά είναι! Τα δύσκολα πέρασαν! Κορίτσι μου έχεις γιατρό στο Έλενα ή κάνω λάθος? Νομίζω είχα δει κάπου το Χες γράψει!
    • Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για αυτήν την κατάληξη... Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό ... Σου εύχομαι ότι καλύτερο κ πάνω από όλα υγεία 🙏
    • περι πιπιλας που αναφέρεται εγω σωθηκα με την πιπίλα! στην αρχή έλεγα δεν την θελω με τίποτα και δεν πρόκειται να του δώσω... δοκιμάστε να τα βάλετε όταν κλαίνε οχι στα καλα του καθουμενου..μηπως την πιάσουν πιο εύκολα! εμενα την Philips Avent μου πήρε... ενώ στην αρχή ειχα δοκιμάσει μια της nuk ειχε μεγαλύτερη θηλή και δεν την έπαιρνε με τίποτα... αυτή εχει πολύ μικρή θηλή και του άρεσε φαίνεται!
    • Καλημέρα κορίτσια, χαθηκα λίγο...αυτες τις μέρες ο μικρός εκλαιγε ασταμάτητα...απο το εμβόλιο...και δεν ειχα χρόνο να γράψω... πυρετό δεν κάναμε...αλλα τον πονουσε το ποδαρακι του τον καημένο και έκλαιγε 😔  ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα... κορίτσια εσας τα παιδάκια σας το στηρίζουν το κεφαλάκι; εμενα όχι ακόμα 😔 εσεις βλεπω είστε πολύ μπροστα... εμένα δεν κάνει ουτε κίνηση για να πιάσει πράγματα κτλ ..στο γυμναστήριο δεν τον έχω βαλει ακόμα...
    • Κορίτσι μου, πέρασα και εγώ κάτι παρόμοιο. Τα baby blues που κρατάνε 2 βδομάδες. Ήμουν τυχερή που είχα δει μια γνωστή influencer που είχε μιλήσει γι αυτό και έτσι το αναγνώρισα και κατάλαβα πως δεν είναι επιλόχειος. Γενικά επιρρεπής στην κατάθλιψη, με χρόνια ψυχοθεραπεία για να έρθω στα ίσα μου. Αυτό που με βοήθησε πάρα πολύ εμένα, είναι να επαναφέρω την ρουτίνα μου προ μωρού. Παράδειγμα τις πρώτες 2 βδομάδες, ακολουθούσα το πρόγραμμα του μωρού, αλλάζοντας εντελώς το δικό μου (λογικό). Κοιμόμουν ακανόνιστα και ειδικά μετά το απόγευμα ερχόταν το σύννεφο. Όταν άρχισα να κοιμίζω το μωρό και να καθόμαστε το βράδυ με τον άντρα μου για φαγητό και σειρά, όπως κάναμε παλιά, επανήλθα σταδιακά. Έστω μισή ώρα έβλεπα και μετά κοιμόμουν, αλλά με έκανε να νιώσω πως είμαι ακόμη εδώ και δεν έχω εξαλειφθεί σαν παρουσία. Δεν ξέρω αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι παρόμοιο, δεδομένου πως έχεις κ άλλα παιδάκια, αλλά πιστεύω ότι θα βοηθήσει να επαναφέρεις με κάποιον τρόπο το εγώ σου και έτσι θα δεις καθαρά. Στέλνω μεγάλη αγκαλιά και είμαστε εδώ ❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...